Ja za Arenu ne znam,ali zar nece prenositi sve drzavne televizije u regionu?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko hoće li arenasport prenositi ep?
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sigurno to pita zbog AvdicaTribalian je napisao/la:Ja za Arenu ne znam,ali zar nece prenositi sve drzavne televizije u regionu?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko hoće li arenasport prenositi ep?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ja za Arenu ne znam,ali zar nece prenositi sve drzavne televizije u regionu?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko hoće li arenasport prenositi ep?
vjerovatno hoće
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Sigurno to pita zbog AvdicaTribalian je napisao/la:Ja za Arenu ne znam,ali zar nece prenositi sve drzavne televizije u regionu?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko hoće li arenasport prenositi ep?![]()
![]()
tačno
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Joakim Noah smije na Eurobasket
Vijest koju francuzi s nestrpljenjem čekaju došla je iz francuskog saveza
Iako ćemo svi morati pričekati konačni odgovor Chicago Bullsa i da se Joakim Noah doista pojavi u kampu francuske reprezentacije, iz njihovog saveza tvrde da će zvijezda Bullsa dobiti dopuštenje svog kluba da zaigra na Eurobasketu.
"Noah se dobro oporavio od malog problema koji je imao. Očekujem da će do kraja tjedna biti s reprezentacijom", rekao je direktor francuske nacionalne vrste Patrick Beesley.
Francuski košarkaš koji nikad nije zaigrao za reprezentaciju, iskrenuo je skočni zglob u dresu Chicaga pred kraj sezone i morao je u Los Angeles na preglede kako bi službeni doktor Bullsa potvrdio da je ozljeda zaliječena.
Vijest koju francuzi s nestrpljenjem čekaju došla je iz francuskog saveza
Iako ćemo svi morati pričekati konačni odgovor Chicago Bullsa i da se Joakim Noah doista pojavi u kampu francuske reprezentacije, iz njihovog saveza tvrde da će zvijezda Bullsa dobiti dopuštenje svog kluba da zaigra na Eurobasketu.
"Noah se dobro oporavio od malog problema koji je imao. Očekujem da će do kraja tjedna biti s reprezentacijom", rekao je direktor francuske nacionalne vrste Patrick Beesley.
Francuski košarkaš koji nikad nije zaigrao za reprezentaciju, iskrenuo je skočni zglob u dresu Chicaga pred kraj sezone i morao je u Los Angeles na preglede kako bi službeni doktor Bullsa potvrdio da je ozljeda zaliječena.
Frajo iz Mostara,bas me zanima ako necemo mi ici dalje gdje ces ti onda bolan nebio ici.Rosas7 je napisao/la:crna gora,makedonija,hrvatska i grcka su objektivno jaci od bih,i cudo bi se trebalo desiti da bih zavrsi ispred ovih reprezentacija,mislim da necete dalje iciSlatinash_7 je napisao/la:ovo stvarno treba dobro iskoristi.Grci su u knock downu na vanjskim pozicijama gdje smo i mi realno slabi,a pod kosem bi trebali moci nesto napraviti,naravno niko ne ocekuje pobjedu ali da ne bude neko nabijanje kos razlike
Hrvati bez Ukica ostali na Popovicu koji nije bas neki organizator njega bi Gorda trebao moci cuvati i Draperu koji je ima taj neki ulaz al treba to braniti.Mislim ta nam je pozicija kod njih bila najproblematicnija za braniti
McCaleb ne igra za makedonce u ovim pripremnim utakmica tu treba traziti neku sansu a objektivno bi njih trebali uzeti,jest da smo i mi jos uvijek neuigrani
CG nije losa treba se ishrvat do pobjede nekako.
Ovdje ocekujem da budemo 3.sve ispod me ne bi zadovoljilo sto jest jest
Jedva cekam da pocne,EP nikad jace covjece koje zvijezde dolaze za Spaniju,Francusku,Tursku,Njemacku,Italiju,Rusiju naravno nezaobilazna Slovenija super uigrana Srbija,Grcka ma joooj : )
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Frajo iz Mostara,bas me zanima ako necemo mi ici dalje gdje ces ti onda bolan nebio ici.Rosas7 je napisao/la:crna gora,makedonija,hrvatska i grcka su objektivno jaci od bih,i cudo bi se trebalo desiti da bih zavrsi ispred ovih reprezentacija,mislim da necete dalje iciSlatinash_7 je napisao/la:ovo stvarno treba dobro iskoristi.Grci su u knock downu na vanjskim pozicijama gdje smo i mi realno slabi,a pod kosem bi trebali moci nesto napraviti,naravno niko ne ocekuje pobjedu ali da ne bude neko nabijanje kos razlike
Hrvati bez Ukica ostali na Popovicu koji nije bas neki organizator njega bi Gorda trebao moci cuvati i Draperu koji je ima taj neki ulaz al treba to braniti.Mislim ta nam je pozicija kod njih bila najproblematicnija za braniti
McCaleb ne igra za makedonce u ovim pripremnim utakmica tu treba traziti neku sansu a objektivno bi njih trebali uzeti,jest da smo i mi jos uvijek neuigrani
CG nije losa treba se ishrvat do pobjede nekako.
Ovdje ocekujem da budemo 3.sve ispod me ne bi zadovoljilo sto jest jest
Jedva cekam da pocne,EP nikad jace covjece koje zvijezde dolaze za Spaniju,Francusku,Tursku,Njemacku,Italiju,Rusiju naravno nezaobilazna Slovenija super uigrana Srbija,Grcka ma joooj : )
idem tamo gdje tvoji nece.....
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sine dragi tvoji su ovdje ako nisu haj bolan u Hrvatsku bit ces meni drazi a njima neces ali eto bar ce ti srce bit na mjestu kako vas vecina kaze . Uh sto bi vas sve uh . Necu da govorim ovdje !
BIH CE DA DEKLASIRA VAS SVE ! Pišatm ti i Hrvatsku i Grcku i Makedoniju i CG !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
CoDe je napisao/la:Sine dragi tvoji su ovdje ako nisu haj bolan u Hrvatsku bit ces meni drazi a njima neces ali eto bar ce ti srce bit na mjestu kako vas vecina kaze . Uh sto bi vas sve uh . Necu da govorim ovdje !
jesi siguran u ovo?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Rusi ostali bez Saše Kauna
Centar CSKA mora na operaciju i neće igrati na Eurobasketu u Litvi
Ruski izbornik David Blatt je pred početak priprema rekao "kad ti je unutarnja linija sastavljana od Mozgova, Kauna, Kiriljenka, Hrjape, Voroncevića i Monje, moraš biti sretan". Mjesec dana pred početak Eurobasketa, Blatt je ostao bez jednog od njih.
Saša Kaun će morati na operaciju zadnje lože, pa iako je zahvat lagan, zbog toga će morati izbivati s parketa barem četiri tjedna tako da će propustiti turnir u Litvi.
Budući da je Blatt otpisao Valerija Lihodeja, ruska reprezentacija ostala je s 14 igrača od kojih će 12 u Litvu.
Centar CSKA mora na operaciju i neće igrati na Eurobasketu u Litvi
Ruski izbornik David Blatt je pred početak priprema rekao "kad ti je unutarnja linija sastavljana od Mozgova, Kauna, Kiriljenka, Hrjape, Voroncevića i Monje, moraš biti sretan". Mjesec dana pred početak Eurobasketa, Blatt je ostao bez jednog od njih.
Saša Kaun će morati na operaciju zadnje lože, pa iako je zahvat lagan, zbog toga će morati izbivati s parketa barem četiri tjedna tako da će propustiti turnir u Litvi.
Budući da je Blatt otpisao Valerija Lihodeja, ruska reprezentacija ostala je s 14 igrača od kojih će 12 u Litvu.
Zadovoljstvo je,svakako,slusati onog coveka,lik je NO1 sto se tice kosarkaskih komentatora u ovom delu Evrope.neno#4 je napisao/la:Sigurno to pita zbog AvdicaTribalian je napisao/la:Ja za Arenu ne znam,ali zar nece prenositi sve drzavne televizije u regionu?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko hoće li arenasport prenositi ep?![]()
![]()
Da, danas sam gledao snimak polufinala NCAA samo zbog njeg, nadam se da ce arena prenositi jer nikad ga nisam slusao kako repku prenosi.Tribalian je napisao/la: Zadovoljstvo je,svakako,slusati onog coveka,lik je NO1 sto se tice kosarkaskih komentatora u ovom delu Evrope.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kad on sa zestinom prenosi ovu ljigavu NLB ligu,zamisli onda kako bi reprezentacije prenosioEdin TM87 je napisao/la:Da, danas sam gledao snimak polufinala NCAA samo zbog njeg, nadam se da ce arena prenositi jer nikad ga nisam slusao kako repku prenosi.Tribalian je napisao/la: Zadovoljstvo je,svakako,slusati onog coveka,lik je NO1 sto se tice kosarkaskih komentatora u ovom delu Evrope.
Pa kad je NBA prenosio vristao je covjek, sad bi glas izgubioTribalian je napisao/la:Kad on sa zestinom prenosi ovu ljigavu NLB ligu,zamisli onda kako bi reprezentacije prenosioEdin TM87 je napisao/la:Da, danas sam gledao snimak polufinala NCAA samo zbog njeg, nadam se da ce arena prenositi jer nikad ga nisam slusao kako repku prenosi.Tribalian je napisao/la: Zadovoljstvo je,svakako,slusati onog coveka,lik je NO1 sto se tice kosarkaskih komentatora u ovom delu Evrope.Vristao bi u studiju
Brate nekad ,pre enkoliko godina,kad mi se smuce oni na B92,ja prebacim na OBN ,dok je on prenosio
Kad pocne da prica o familiji odredjenog igraca
sta mu radi otac,majka... kupio me covek za sva vremena. Pa kad krene sa statistikom od pre 40 godina
Covek je jedan jedini i neponovljivi 
Tribalian je napisao/la:Brate nekad ,pre enkoliko godina,kad mi se smuce oni na B92,ja prebacim na OBN ,dok je on prenosioKad pocne da prica o familiji odredjenog igraca
sta mu radi otac,majka... kupio me covek za sva vremena. Pa kad krene sa statistikom od pre 40 godina
Covek je jedan jedini i neponovljivi
James iz svlacionice!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Pa kad je NBA prenosio vristao je covjek, sad bi glas izgubioTribalian je napisao/la:Kad on sa zestinom prenosi ovu ljigavu NLB ligu,zamisli onda kako bi reprezentacije prenosioEdin TM87 je napisao/la:Da, danas sam gledao snimak polufinala NCAA samo zbog njeg, nadam se da ce arena prenositi jer nikad ga nisam slusao kako repku prenosi.Tribalian je napisao/la: Zadovoljstvo je,svakako,slusati onog coveka,lik je NO1 sto se tice kosarkaskih komentatora u ovom delu Evrope.Vristao bi u studiju
voli košarku
Reprezentacije Grčke i Rusije na Eurobasket će ići oslabljene za nekoliko igrača. Posljednji u nizu koji su otkazali Europsko prvenstvo su Sofoklis Schortsanitis kod Grka, dok je ruski izbornik David Blatt ostao bez Saše Kauna.
Maccabijev centar Sofoklis Schortsanitis napustio je pripreme grčke reprezentacije zbog osobnih problema, a navodno se radi o bolesti njegove djevojke. Iako je njegov zahtjev za dopustom nekoliko puta bio odbijen, Grk je odlučio napustiti reprezentaciju zbog čega mu prijeti višemjesečna suspenzija.
"Želio bih reći da on nije pričekao dozvolu za odlazak. Rekao nam je da želi otići zbog osobnih razloga, a to je i učinio, unatoč brojnim naporima momčadi i tehničkog osoblja da ga zadržimo", rekao je grčki izbornik Elias Zouros.
Centar ruske reprezentacije Saša Kaun otkazao je reprezentaciji zbog ozljede koja ga je natjerala na operaciju. Košarkaš moskovskog CSKA-a zbog toga će propustiti Europsko prvenstvo u Litvi.
"Kaun mora putovati u Cleveland na operaciju koja nije prezahtjevna, ali oporavak traje oko četiri tjedna. Zbog toga je sigurno da on neće biti spreman za Eurobasket", rekao je glavni menadžer ruske reprezentacije Oleg Ušakov.
Maccabijev centar Sofoklis Schortsanitis napustio je pripreme grčke reprezentacije zbog osobnih problema, a navodno se radi o bolesti njegove djevojke. Iako je njegov zahtjev za dopustom nekoliko puta bio odbijen, Grk je odlučio napustiti reprezentaciju zbog čega mu prijeti višemjesečna suspenzija.
"Želio bih reći da on nije pričekao dozvolu za odlazak. Rekao nam je da želi otići zbog osobnih razloga, a to je i učinio, unatoč brojnim naporima momčadi i tehničkog osoblja da ga zadržimo", rekao je grčki izbornik Elias Zouros.
Centar ruske reprezentacije Saša Kaun otkazao je reprezentaciji zbog ozljede koja ga je natjerala na operaciju. Košarkaš moskovskog CSKA-a zbog toga će propustiti Europsko prvenstvo u Litvi.
"Kaun mora putovati u Cleveland na operaciju koja nije prezahtjevna, ali oporavak traje oko četiri tjedna. Zbog toga je sigurno da on neće biti spreman za Eurobasket", rekao je glavni menadžer ruske reprezentacije Oleg Ušakov.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Nakon uvodnog dijela koji je odrađen u Osijeku naši najbolji košarkaši u Crikvenici nastavljaju s pripremama za Europsko prvenstvo koje se održava u Litvi.
Izbornik Josip Vranković od samog početka nailazi na velike probleme. Sigurno najteži je otpadanja Roka Ukića zbog loma noge.
U sklopu priprema reprezentativci će odigrati i tri turnira: "Svi ti turniri koji dolaze će nam poslužiti da pojedine segmente presložimo jer ipak smo ostali bez jednog od nositelja igre," izjavio je Vranković za Hrvatsku radioteleviziju i dodao: "Marka Popovića naknadno priključujemo tako da će nam turniri jako dobro doći za uigravanje."
Unatoč svim problemima reprezentativci ne skrivaju velike ambicije s kojima putuju u Litvu: "Bilo bi fantastično osigurati odlazak na Olimpijske igre. Sigurno je to jedan od ciljeva uoči odlaska na ovo Europsko prvenstvo i nadam se da ćemo u tome i uspjeti," rekao je novi član Cibone Damjan Rudež.
Osim Popovića reprezentaciji se priključio i oporavljeni Marko Tomas, a prvi pripremni turnir naše košarkaše očekuje od 7. do 10. kolovoza u Ljubljani.
Izbornik Josip Vranković od samog početka nailazi na velike probleme. Sigurno najteži je otpadanja Roka Ukića zbog loma noge.
U sklopu priprema reprezentativci će odigrati i tri turnira: "Svi ti turniri koji dolaze će nam poslužiti da pojedine segmente presložimo jer ipak smo ostali bez jednog od nositelja igre," izjavio je Vranković za Hrvatsku radioteleviziju i dodao: "Marka Popovića naknadno priključujemo tako da će nam turniri jako dobro doći za uigravanje."
Unatoč svim problemima reprezentativci ne skrivaju velike ambicije s kojima putuju u Litvu: "Bilo bi fantastično osigurati odlazak na Olimpijske igre. Sigurno je to jedan od ciljeva uoči odlaska na ovo Europsko prvenstvo i nadam se da ćemo u tome i uspjeti," rekao je novi član Cibone Damjan Rudež.
Osim Popovića reprezentaciji se priključio i oporavljeni Marko Tomas, a prvi pripremni turnir naše košarkaše očekuje od 7. do 10. kolovoza u Ljubljani.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Grci se raspadaju, zovu nove igrače i Calathesa
Brojne ozljede i otkazi koji su napali grčku reprezentaciju primorali su izbornika Eliasa Zourosa da naknadno pozove i četvrtog igrača. Posljednja na listi je ozljeda Stratosa Perperogloua
Stratos Perperoglou je novo ime na listi grčkih igrača koji neće na Eurobasket. Nakon odlaska Schortsanitisa, ozljeda šuter Panathinaikosa zadala je tako novi udarac Grcima pa je izbornik Grčke Elias Zouros bio primoran naknadno pozvati još jednog igrača. Iako je ostalo manje od četiri tjedna do početka Eurobasketa, centar Bilbao Basketa Dimitros Mavroeidis nenadano je dobio priliku obući nacionalni dres.
On je već četvrti naknadno pozvan igrač, nakon što su prije njega pozive dobili Pat Calathes, Vasileios Xanthopoulos i Kostas Charalampidis.
Sve se to događa zbog brojnih ozljeda i otkaza prije i tijekom priprema. Počeli su bez Papaloukasa, Diamantidisa, Printezisa, Tsartsarisa i Mavrokefalidisa, pa se ozlijedio Spanoulis, pa je pripreme napustio Schortsanitis.
Osim toga, upitan je i nastup Nicka Calathesa koji se zbog skočnog zgloba oporavljao u SAD-u, ali je ovaj tjedan priključen reprezentaciji i tek za 10-ak dana će se doznati smije li trenirati punim tempom. Koljeno je ozlijedio šuter Bilbao Basketa Costas Vasiliadis, no očekuje se da se relativno brzo vrati treninzima.
Brojne ozljede i otkazi koji su napali grčku reprezentaciju primorali su izbornika Eliasa Zourosa da naknadno pozove i četvrtog igrača. Posljednja na listi je ozljeda Stratosa Perperogloua
Stratos Perperoglou je novo ime na listi grčkih igrača koji neće na Eurobasket. Nakon odlaska Schortsanitisa, ozljeda šuter Panathinaikosa zadala je tako novi udarac Grcima pa je izbornik Grčke Elias Zouros bio primoran naknadno pozvati još jednog igrača. Iako je ostalo manje od četiri tjedna do početka Eurobasketa, centar Bilbao Basketa Dimitros Mavroeidis nenadano je dobio priliku obući nacionalni dres.
On je već četvrti naknadno pozvan igrač, nakon što su prije njega pozive dobili Pat Calathes, Vasileios Xanthopoulos i Kostas Charalampidis.
Sve se to događa zbog brojnih ozljeda i otkaza prije i tijekom priprema. Počeli su bez Papaloukasa, Diamantidisa, Printezisa, Tsartsarisa i Mavrokefalidisa, pa se ozlijedio Spanoulis, pa je pripreme napustio Schortsanitis.
Osim toga, upitan je i nastup Nicka Calathesa koji se zbog skočnog zgloba oporavljao u SAD-u, ali je ovaj tjedan priključen reprezentaciji i tek za 10-ak dana će se doznati smije li trenirati punim tempom. Koljeno je ozlijedio šuter Bilbao Basketa Costas Vasiliadis, no očekuje se da se relativno brzo vrati treninzima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.