Nemnja Stjepanovic prodan u Azerbejzan,transfer na kojem je HSK Zrinjski zaradio solidan novac za bh prilike,ovih dana se mogu ocekivati jos dva "provjerena" igraca u nasem klubu!
nemojte se previse nadignuti zafalice krvi u glaviRosas7 je napisao/la:zrinjski se dize i dize,bit cemo pravi protiv travnika
HŠKZ 1905
u zadnje vrijeme samo dobre vjíjseti,um94 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Žuržinov na pregovorima, očekuje se Žižović
U HŠK Zrinjski su svjesni da današnjoj momčadi najviše nedostaje iskustva, stoga je opet aktueliziran povratak Žuržinova i Žižovića u staro jato.
Kako su nas izvjestili iz kluba Igor Žuržinov dolazi na završne pregovore o njegovom povratku u Zrinjski, a sve je izgledniji dolazak Mladena Žižovića koji izgleda nije zadovoljan uvjetima u Iranu. Ukoliko njih dvojica dođu među Plemiće, ambicije Zrinjskog u novoj sezoni itekako rastu.
Salčinović u Rijeci?
Hrvatski mediji prenijeli su da je Fenan Salčinović novi član NK Rijeka. Potvrdu transfera u Rijeku nismo mogli dobiti iz Zrinjskog, tako da je sve oko ovog odlaska i dalje nepoznanica. Zrinjski je isticao da Salčinović može promijenuti sredinu uz obeštećenje, a iz Rijeke su poručili da nisu voljni platiti odštetu. Kako su se i jesu li se dogovorili Zrinjski i Rijeka za sada nije poznato.
jao vehleezovca sto je lud....195 je napisao/la:Samo da naglasim da ovi likovi nemaju veze sa navijačima Zrinjskog !
Brukate nas po internetu , ali ćete to shvatiti kad napunite 18 godina
pa ne znam druže, ali Zrinjski uvijek iznenadi, to je moje mišljenje, nego šta je s Žižovićem, zar nije potpisao za vaš klub?mostarskiplemic je napisao/la:Evo prvenstvo je za 3 dana u punom pogonu,mi se nismo nista posebno pojacali,mozda da Kutalia i Susic te Zadro podju praviti cuda tj. igrati iznad svojih mogucnosti pa se ukljucimo u borbu za europu ali sa ovim kadrom tesko,da momcad je mlada i puna talenata ali ova ekipa sto se ponvaljalo mnogo puta treba jednog jakog veznog igraca i napadaca a ne Bekica i Pehara koji su tek neki dan postali punoljetni,ovaj kadar trenutno ce biti sredina tablice ako ne bude neke lude nogometne srece ...
Chevrot potpisao na tri godine s klauzulom da ugovor Zrinjski moze odmah na zimu raskinuti ako se ovaj igrac ne dokaze...toliko o njegovim kvalitetama...
jedini derbiAlemC85 je napisao/la: pa ne znam druže, ali Zrinjski uvijek iznenadi, to je moje mišljenje, nego šta je s Žižovićem, zar nije potpisao za vaš klub?
čini mi se da ćemo ove sezone gledati još bolji mostarski derbi, koji je po meni možda i najbolja tekma u sezoni, e sad kada se jave navijači drugih klubova, odmah slijede napadi, ali to je moje razmišljanje, jer ko prati može vidjet, da su to utakmice gdje se igra punim tempom svih 90 minuta i gdje se posljednjih godina, postižu najljepši golovi...
mostarskiplemic je napisao/la:Normalno da se igrao ljepsi nogomet jer se ni Zrinjski niti Velez ne znaju braniti,kad se igra misli se samo na naprijed a odbranu tko sisa,sarajevski derby je uvijek cvrsci ,nas je derby poseban zbog mnogo stvari kroz povijest,stas ,takav je kakav je al je nas i za te utakmice se zivi,da imamo malo jaci grad i da se nogometni klubovi guraju derby bi bio jos zanimljiviji,nesto kao zadnja utakmica kad smo mi bili 14 a vi 15!
![]()
![]()
![]()
Zamisli tek da je borba za europu a derby odlucuje,ludnica u gradu!
AlemC85 je napisao/la:nadam se da će u 9. kolu biti prenosa između Zrinjskog i Veleža, pa da vidimo abd super tekmu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.