FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ako bude 1 0 za njih u prvom, kako znaju i umiju da bude 1 3 na kraju 

Za zivot cijeli!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A Jamak je Samir... Ako kome treba slomit glavu, nos, ruku, nogu, ne ustrucava se... gledo i on Engleze... 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Za njega je Hatunić mala maca, al Karić je bolji od Dine što jes jes!BlueIsTheColor je napisao/la:A Jamak je Samir... Ako kome treba slomit glavu, nos, ruku, nogu, ne ustrucava se... gledo i on Engleze...

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne prizivaj ga, zivota ti, kud njega nije ostavio u sarajevu, kojim slucajemBlueIsTheColor je napisao/la:A Jamak je Samir... Ako kome treba slomit glavu, nos, ruku, nogu, ne ustrucava se... gledo i on Engleze...
Za zivot cijeli!
sada u subotu i nasi omladinci igraju prvo kolo isto protiv sirokog ali na Grbavici
pa ako ste u mogucnosti da dodjete utakmice su u 12h i 14h
ovo moram javiti gospodinu Wengeru da dodje.Mozda vidi kakvog slatkisa do metar ipo i ne punih 13 godina.brajla95 je napisao/la:sada u subotu i nasi omladinci igraju prvo kolo isto protiv sirokog ali na Grbavici
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- Joint_Union
- Kontakt:
@ Paja je njegov zastupnik za Balkan.Zabac je napisao/la:ovo moram javiti gospodinu Wengeru da dodje.Mozda vidi kakvog slatkisa do metar ipo i ne punih 13 godina.brajla95 je napisao/la:sada u subotu i nasi omladinci igraju prvo kolo isto protiv sirokog ali na Grbavici

Zadnja izmjena: Joint_Union, dana/u 03 avg 2011, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
-
- Kontakt:
Volim plavo pa makar i ispod oka.
Necemo se obrukati, Haris ne igra. Vjerujem u ove momke i mislim kako mozemo izvuci povoljan rezultat.
Necemo se obrukati, Haris ne igra. Vjerujem u ove momke i mislim kako mozemo izvuci povoljan rezultat.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
I kaze ne provociras?Zabac je napisao/la:ovo moram javiti gospodinu Wengeru da dodje.Mozda vidi kakvog slatkisa do metar ipo i ne punih 13 godina.brajla95 je napisao/la:sada u subotu i nasi omladinci igraju prvo kolo isto protiv sirokog ali na Grbavici
Izdržati, to je temelj vrline!
navikni se ,on ti nije Zabac on je glup 

Zabac,najedi se tortilja,sombrero na glavu,poncho oko tijela i polagano na utakmicu Barcelone,igraju u blizini zar ne
Osim mi je sumljiv,previse insistira na prici "nemamo nikakve sanse",ne vjeruj Osimu ni kad darove nosi,sutra ce Zeljo povesti 0:1,a dalje ce bit svasta

Osim mi je sumljiv,previse insistira na prici "nemamo nikakve sanse",ne vjeruj Osimu ni kad darove nosi,sutra ce Zeljo povesti 0:1,a dalje ce bit svasta

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
yebo majku, u prag se ode za stoju, a nama treba 30 km za široki

Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 03 avg 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
De ba pustite to, ni je ni on Čak Boris, nako dol otic malo turisticki okupat se na zapadnoj obali koji put otic na teraviju u jeruzalem i kuca, i onda pravac sirokiDylan Dog je napisao/la:Zabac,najedi se tortilja,sombrero na glavu,poncho oko tijela i polagano na utakmicu Barcelone,igraju u blizini zar ne![]()
Ma navikao sam se ja na temi Arsenala sto prica svasta, ali, sad je poceo i ovdje..Plivadon je napisao/la:navikni se ,on ti nije Zabac on je glup
@Dylan Dog za nadati se da je tako

Izdržati, to je temelj vrline!
cvaja ti je prevozThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Meni se cini da je i prosli put bilo oko 15-20 KM prevoz
NO PYRO NO PARTY
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I još cenera za ulaznicu...
Ali kako god ja odoh u Široki aBd, iftar u Širokom, neprocjenjivo!
Sutra će biti presudno prvih 20 min kao u Moldaviji, dobro je što nema Medunjanina pa tako po meni nemaju pravog organizatora igre, jer tek kad je Medunjanin preuzeo tu ulogu onda su preuzeli i inicijativu...
A konačno ćemo na djelu i vidjeti toliko traženog Stančeskog!
Ali kako god ja odoh u Široki aBd, iftar u Širokom, neprocjenjivo!

Sutra će biti presudno prvih 20 min kao u Moldaviji, dobro je što nema Medunjanina pa tako po meni nemaju pravog organizatora igre, jer tek kad je Medunjanin preuzeo tu ulogu onda su preuzeli i inicijativu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
21 put+10 ulaznica=31 kmBianconeri1988 je napisao/la:I još cenera za ulaznicu...
Ali kako god ja odoh u Široki aBd, iftar u Širokom, neprocjenjivo!![]()
sve sam ja to izracunao xD
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Daj,ba gdje je ova administracija da ove trolove deportuju...
Svoje lične frustracije rješavajte preko pp-a...
Toliko!
@ThE_mAnIaCs_1987
I još cenera za iftara...
Ali kako god bit će tamo spektakl, još pogotovo aBd kad sutra fino odigramo i raja se još više naloži...
Toliko!
@ThE_mAnIaCs_1987
I još cenera za iftara...

Ali kako god bit će tamo spektakl, još pogotovo aBd kad sutra fino odigramo i raja se još više naloži...
Ž '21!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma 50 ponesi i miran siBianconeri1988 je napisao/la:Daj,ba gdje je ova administracija da ove trolove deportuju...
Toliko!
@ThE_mAnIaCs_1987
I još cenera za iftara...![]()

iftar u busu, špica

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.