FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Samo još onda da se dogovori sa upravom i dobili smo uz Mujića najveće pojačanje.
Izgleda da se uprava ne misli zadržati više od jedne sezone u Prvoj ligi.
Izgleda da se uprava ne misli zadržati više od jedne sezone u Prvoj ligi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Muamer Salibašić NOVI IGRAČ BUDUĆNOSTI IZ BANOVIĆA !
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 03 avg 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
1947!
- L' Imperator
- Kontakt:
Pravo pojacanje!Ljumani_Banovici je napisao/la:Muamer Salihbašić NOVI IGRAČ BUDUĆNOSTI IZ BANOVIĆA !
#samoRudar #zauvijek
samo jedna mala ispravka, nema kod Muamera slova h u prezimenuLjumani_Banovici je napisao/la:Muamer Salihbašić NOVI IGRAČ BUDUĆNOSTI IZ BANOVIĆA !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvalasony_91 je napisao/la:samo jedna mala ispravka, nema kod Muamera slova h u prezimenuLjumani_Banovici je napisao/la:Muamer Salihbašić NOVI IGRAČ BUDUĆNOSTI IZ BANOVIĆA !
1947!
Sretno u novoj sezoni i da se sto prije vratite u Premijer ligu
Pozz iz Mostara
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Danas je odigrana jos jedna pripremna utakmica
FK Vrana - FK Buducnost Banovići 1:3
Strijelci : MUJIĆ, MUMINHODŽIĆ I SLIŠKO
FK Vrana - FK Buducnost Banovići 1:3
Strijelci : MUJIĆ, MUMINHODŽIĆ I SLIŠKO
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 03 avg 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala i vama sve najbolje,da se vratite u vrh BH-a fudbala.Pozdrav.vm22 je napisao/la:Sretno u novoj sezoni i da se sto prije vratite u Premijer liguPozz iz Mostara
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
gdje zaslužuju da budu !neutralan__ je napisao/la:Hvala i vama sve najbolje,da se vratite u vrh BH-a fudbala.Pozdrav.vm22 je napisao/la:Sretno u novoj sezoni i da se sto prije vratite u Premijer liguPozz iz Mostara
1947!
hvala, i vi sigurno zasluzujete ako nista Premijer ligu ! Aj sada potamanite to tamo pa da se vidimo opet iduce godineLjumani_Banovici je napisao/la:gdje zaslužuju da budu !neutralan__ je napisao/la:Hvala i vama sve najbolje,da se vratite u vrh BH-a fudbala.Pozdrav.vm22 je napisao/la:Sretno u novoj sezoni i da se sto prije vratite u Premijer liguPozz iz Mostara
- neutralan__
- Kontakt:
Pokušati ćemo odnosno dati ćemo sve od sebe.Ne vidim nikog drugog ko bi nas mogao spriječiti osim Rudara.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Rudar je uvijek bio jak, ali mi smo jačineutralan__ je napisao/la:Pokušati ćemo odnosno dati ćemo sve od sebe.Ne vidim nikog drugog ko bi nas mogao spriječiti osim Rudara.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Naravno.Ljumani_Banovici je napisao/la:Rudar je uvijek bio jak, ali mi smo jačineutralan__ je napisao/la:Pokušati ćemo odnosno dati ćemo sve od sebe.Ne vidim nikog drugog ko bi nas mogao spriječiti osim Rudara.
Vratite nam se ponovo ove godine
- neutralan__
- Kontakt:
Nadamo se.nime_tm87 je napisao/la:Vratite nam se ponovo ove godine
Šta mislite na ovu formaciju ?

Dolaskom Salibašića,smo dobili jednog odličnog igrača koji može igrati u napadu i po lijevoj strani.Mi nismo imali nikakvog ljevaka,tako smo sada dobili riješenje za tu poziciju lijevog veznog.Desno bi mogao ići bilo ko od ove trojice (Ikanovića,Pirića,Kavazovića),njima eventualno bi se mogao priključiti i Delić koji je veoma brz i prodoran.
Mogao bi Salibašić i na mjesto napadača,ali tu već imamo 2 odlična igrača koji su se već i uigrali,a i pokazali su da mogu dosta toga napraviti.Tako da ih ne bih mijenjao.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sljedecu jesen neutralan i ja dolazimo aBd na Grbavicu, ima da nas dočekašneutralan__ je napisao/la:Nadamo se.nime_tm87 je napisao/la:Vratite nam se ponovo ove godine![]()
Šta mislite na ovu formaciju ?
Dolaskom Salibašića,smo dobili jednog odličnog igrača koji može igrati u napadu i po lijevoj strani.Mi nismo imali nikakvog ljevaka,tako smo sada dobili riješenje za tu poziciju lijevog veznog.Desno bi mogao ići bilo ko od ove trojice (Ikanovića,Pirića,Kavazovića),njima eventualno bi se mogao priključiti i Delić koji je veoma brz i prodoran.
Mogao bi Salibašić i na mjesto napadača,ali tu već imamo 2 odlična igrača koji su se već i uigrali,a i pokazali su da mogu dosta toga napraviti.Tako da ih ne bih mijenjao.
1947!
Pozdrav Banovićanima, možda ovo pitanje nije za vašu temu, ali me zanima da mi pojasnite, kako da napustim ovaj forum, definitivno mi se ide, dosta je bilo?
- neutralan__
- Kontakt:
Ti možeš otići kada hoćeš,ali tvoj account ostaje odnosno tvoj nick i postovi ostaju,njega ne možeš izbrisati.AlemC85 je napisao/la:Pozdrav Banovićanima, možda ovo pitanje nije za vašu temu, ali me zanima da mi pojasnite, kako da napustim ovaj forum, definitivno mi se ide, dosta je bilo?
Pozdrav.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma nema potrebe da napustas, mnogo toga lijepog si napisao na nas podforum, neka te ba.AlemC85 je napisao/la:Pozdrav Banovićanima, možda ovo pitanje nije za vašu temu, ali me zanima da mi pojasnite, kako da napustim ovaj forum, definitivno mi se ide, dosta je bilo?
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.