Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la LBJ MVP » 02 avg 2011, 22:44

Megamon je napisao/la:Jucer je Balloteli u drustvu Dzeke i Savica boravio u Budvi.Bili su na nekoj privatnoj zabavi pa su poslije otisli da slusaju Harisa Dzinovica. :lol:

mozete zamisliti balonja kako igra uz muziku Dzinovica :lol: :lol: :mrgreen:
Vele da je Balotelli spopadao neke djevojke,a kad su one saznale ko je on,pocele su one njega da spopadaju :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 avg 2011, 22:46

slika

Balotelli je jedan od nas :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 22:55

Gledam sad ovaj prilog i oplak'o sam.joj kod Balonje kacketa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 03 avg 2011, 02:01

Kakve su sanse da Dzekson bude prvotimac u Cityu ove sezone :?:
I kako ce uopste izgledati ofanzivni red :?:

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 avg 2011, 02:12

rase.king je napisao/la:Kakve su sanse da Dzekson bude prvotimac u Cityu ove sezone :?:
I kako ce uopste izgledati ofanzivni red :?:
po do sada vidjenom, Yaya toure je nesto defanzivniji nego inace, ponovo su tu dva zadnja vezna uz spomenutog Tourea ispred, a onda idu po krilima Balo i Silva i naravno Edin naprijed, s tim da se balo i edin rotiraju zavisno od situacije ali vise u defanzivi jer i edin zna doci do svog 16-erca. edin mora davati golove jer tek je onda nedodirljiv i aguero mu nece moci nista...
4-IN-A-ROW

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 avg 2011, 14:32

rase.king je napisao/la:Kakve su sanse da Dzekson bude prvotimac u Cityu ove sezone :?:
40% da , 100% ne :mrgreen:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 avg 2011, 23:14

Veoma zanimljiva informacija se pojavila danas a to je da bi u eventualni prelaz Adebayora u Spurse mogao biti ukljucen i prelazak Aarona Lennona u suprotnom smjeru.Slijedecih 10-ak dana ce pokazati hoce li se to zaista i desiti.Blue Moon Rising.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 avg 2011, 23:18

Tevezito koliko ce Dzeku,Savica i Balotelija "kostati" ovaj izlet u Crnu Goru, hoce li biti kaznjeni ili je sve po propisu?
Nisam pratio bas.

p.s. Lennon bi leg'o ko kec na desetku.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 23:20

tevezito je napisao/la:Veoma zanimljiva informacija se pojavila danas a to je da bi u eventualni prelaz Adebayora u Spurse mogao biti ukljucen i prelazak Aarona Lennona u suprotnom smjeru.Slijedecih 10-ak dana ce pokazati hoce li se to zaista i desiti.Blue Moon Rising.
odlican bi posao napravio City.
Dobio bi brzo krilo, koje do duse samo zna trcati i nista vise, a odrekao bi se crnog mutanta koji je i onako samo pravio probleme i bio visak ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 avg 2011, 23:23

To znači da bi Johnson mogao na Anfield? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 avg 2011, 23:24

tanzla je napisao/la:Tevezito koliko ce Dzeku,Savica i Balotelija "kostati" ovaj izlet u Crnu Goru, hoce li biti kaznjeni ili je sve po propisu?
Nisam pratio bas.

Ma imali su 2 dana slobodno, smiju raditi sta hoce ..

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 avg 2011, 23:24

A ono da su navodno prijavili blazu ozljedu? Suplja ovog tabloida koji je objavio informacije?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 avg 2011, 00:42

tanzla je napisao/la:Tevezito koliko ce Dzeku,Savica i Balotelija "kostati" ovaj izlet u Crnu Goru, hoce li biti kaznjeni ili je sve po propisu?
Nisam pratio bas.

Ma nema kazne dobili slobodno i to je to.A sto se tice Lennona ne bih imao nis protiv da dodje.Sad je najvaznije osvojit trofej u nedjelju a nakon toga razmisljat o eventualnim pojacanjima.Prva takmicarska utakmica i odmah derbi i prilika za trofej.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 avg 2011, 00:52

Carlo je napisao/la:To znači da bi Johnson mogao na Anfield? :D
nista od te ljubavi, AJ je veoma zahvalan Manciniju jer ga planira u ekipi naredne sezone, a za SWP nije sigurno nista mozda on vam dodje
P.S. imate Downinga :lol:
HZ87

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 04 avg 2011, 18:59

Italijana pred bordom direktora očekuje teška borba, kako bi ih ubedio da otkupe sjajnog Kamerunca, a da u Milano pošalju Teveza.
Roberto Manćini, pokušaće da nagovori svoje poslodavce da mu obezbede transfer Samjuela Etoa iz Intera u Mančester Siti, a ''građani'' bi zauzvrat Italijanima poslali Karlosa Teveza.

Tevez je trebalo danas da se vrati u trening-centar Kerington, ali mu je dato još malo vremena da odmori, pa će se Argentinac vratiti na ''Etihad'' stadion u ponedeljak.

Čelnici Sitija su procenili da Tevez vredi najmanje 50 miliona funti i da je vredniji od Etoa, koji je u martu napunio 30 godina.

Bord je zabrinut mentalnim stanjem svog špica, pa bi mogli da razmisle da ga proslede u Inter, ali će sigurno uz Etoa tražiti novac.

Kamerunac je rekao da bi voleo da se oproba u Premijerligi, nije ni potvrdio ni demantovao da odlazi sa ''Meace''.

Siti ovog vikenda igra meč Komjuniti Šilda protiv Mančester Junajteda.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 avg 2011, 04:50

Balo kupio veliki motor (Harley Davidson) a nije znao da igraci Manchester City-ja ne smiju voziti motore. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad su se vratili iz Amerike (turneja od dvije sedmice) i kad je Balo stigao na aerodrom u Manchester i otvorio vrata svog bijelog Maserati GranTurismo, zamalo je poao i poceo povracati. Neko mu ostavio kesu riba na zadnjem sjedistu a to se usmrdilo i ucrvalo. Sumnja se na nekog ko ga dobro poznaje a u pitanju je sala, naravno.
Ipak ta sala ce da kosta puno pa je u tu zaebanciju ukljuceno i Balino osiguranje. A kako i nece kad ta zaebancija kosta 180 000 eura! Toliko bi otprilike kostalo presvlacenje Balinog automobila, a sve su prilike da ce to morati uraditi jer se riba ucrvala pa su crvi dobro ostetili presvlake Balinog automobila.
Engleski tabloidi pisu da je u pitanju osveta. Kako kazu, Balo je od dana kada je dosao u City ubjedljivo najgori kad su sale u pitanju.

Mozda mu je Dzeko ostavio te ribe u autu ali ko zna, kad su u pitanju zaebancije, Balo se sa mnogima zamjerio. Moguce je i da je jedan od Engleza iz kluba, i na njih mi ovo mirise. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2011, 04:59

SamoZeljo je napisao/la:Balo kupio veliki motor (Harley Davidson) a nije znao da igraci Manchester City-ja ne smiju voziti motore. :mrgreen:

Kad su se vratili iz Amerike (turneja od dvije sedmice) i kad je Balo stigao na aerodrom u Manchester i otvorio vrata svog bijelog Maserati GranTurismo, zamalo je poao i poceo povracati. Neko mu ostavio kesu riba na zadnjem sjedistu a to se usmrdilo i ucrvalo. Sumnja se na nekog ko ga dobro poznaje a u pitanju je sala, naravno.
Ipak ta sala ce da kosta puno pa je u tu zaebanciju ukljuceno i Balino osiguranje. A kako i nece kad ta zaebancija kosta 180 000 eura! Toliko bi otprilike kostalo presvlacenje Balinog automobila, a sve su prilike da ce to morati uraditi jer se riba ucrvala pa su crvi dobro ostetili presvlake Balinog automobila.
Engleski tabloidi pisu da je u pitanju osveta. Kako kazu, Balo je od dana kada je dosao u City ubjedljivo najgori kad su sale u pitanju.

Mozda mu je Dzeko ostavio te ribe u autu ali ko zna, kad su u pitanju zaebancije, Balo se sa mnogima zamjerio. Moguce je i da je jedan od Engleza iz kluba, i na njih mi ovo mirise. :mrgreen:
Bold:Ne vjerujem da nije znao da ne smiju :lol: A i uvijek može meni Harleya poklonit
Ovo za ribu ko je taj debil nemoj da mu ja idem u Manchester naš'o mi Balonju zajebavat :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 avg 2011, 05:06

LBJ MVP je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Balo kupio veliki motor (Harley Davidson) a nije znao da igraci Manchester City-ja ne smiju voziti motore. :mrgreen:

Bold:Ne vjerujem da nije znao da ne smiju :lol: A i uvijek može meni Harleya poklonit
Ovo za ribu ko je taj debil nemoj da mu ja idem u Manchester naš'o mi Balonju zajebavat :mrgreen:
Kad je Balo u pitanju nikad ne znas. Nije valjda toliko lud da kupi motor a zna da se nece provozati na njemu? :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2011, 05:14

I luđi je od toga :lol:
EDIT:Ko kaže da ga neće provozat :mrgreen:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 05 avg 2011, 10:28

Engleski mediji navode da su se na treningu pobili Kolarov I Balotelli , sad bas citam na forumu jednom ... malo mi glupa informacija neki dan zajedno tulumarili po Budvi sad se pobili :? .... ako je istina na ciju ce stranu stati dzekson , vjerujem kolarov ipak sa njim je puno blizi i veci prijatelj... znal neko jos sta o ovom "incidentu"
>>No body likes us but we dont care<<

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.