RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
brato brato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti" onclick="window.open(this.href);return false; IDEMO RODJENIIIII !!!!!

Super stvarbrato brato je napisao/la:http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti IDEMO RODJENIIIII !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AVANTI AVANTI AVANTI VELEŽ MOSTAR !!!!!!!!!!
i tito je volio velež :D
ja idem hvala Bogu
idemooo Rodjeniiii
Piše i da će biti i vaši novi dresovi, jel zna neko kako će izgledati imal slika neka ?
Odlicna je vijest ako je Merzic potpisao. On je odlican igrac. Jos samo da kazem da je pravo papanski komentar od AlemC85 kada kaze "Nevesinjac potpisao". Evo ja ti ko Mostarac od glave do pete kazem da je papanski komentar. Sve sami Mostarci,a donatora i clanova zajedno nema ni 80. Papanluk tipicni uz ispijanje kafe u Fejicevoj.
nije papanski komentar iz razloga, što znam skoro sve Merziće koji su mi istovremeno i rođaci tj. neki bliži a neki dalji, a njegova se porodica družila s mojom prije rata, a to da je on Mostarac jest tačno jer se rodio u Mostaru, isto vrijedi i za Elvisa Ćorića koji mi je rođak, a tokom rata je živio u Njemačokj gdje je i počeo igrati lopte, Riad Demić mi je dalji rođak, ovaj mali Zolj, za njega nisam siguran...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 03 avg 2011, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Za AlemC85
Zar je bitno porijeklo bilo kojeg igraca koji igra za Velez? Eto na to sam mislio da je papanski spominjanje necijeg porijekla. Bitno je da igra za Velez srcem, da je dobar igrac itd., a porijeklo spominjati nema nikakvog smisla!
Nego, radi li se kod vas išta po pitanju smještaja gostujućih navijača ?
Starno bi bila bruka ako se nastavi prošlogodišnji tretman, a vjerujem da će ova vaša nova uprava i to pitanje riješiti u skorije vrijeme .
Sretno u novoj sezoni i od srca vam želim da izborite toliko željenu Evropu !
Starno bi bila bruka ako se nastavi prošlogodišnji tretman, a vjerujem da će ova vaša nova uprava i to pitanje riješiti u skorije vrijeme .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Skela je prefarbanadzenan01 je napisao/la:Nego, radi li se kod vas išta po pitanju smještaja gostujućih navijača ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jel' bar u bordo ?kimbo je napisao/la:Skela je prefarbanadzenan01 je napisao/la:Nego, radi li se kod vas išta po pitanju smještaja gostujućih navijača ?
Sretno u novoj sezoni i od srca vam želim da izborite toliko željenu Evropu !![]()
![]()
![]()
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da nema nista sa temom, ali ziv ne znam sta uraditi pa ne misliti na subotu
I sto rece drugar Kimboni
Bez euforije molim. Bojim se tekme protiv Celika k'o zmije
Nek' se cuje, nek' se zna, svi smo jedna Armija!
Znam da nema nista sa temom, ali ziv ne znam sta uraditi pa ne misliti na subotu
I sto rece drugar Kimboni
Support Velez, It's logical! ★
zato svi sutra na musalu i onda cekanje suboteeeMont0 je napisao/la:
Znam da nema nista sa temom, ali ziv ne znam sta uraditi pa ne misliti na subotu![]()
I sto rece drugar KimboniBez euforije molim. Bojim se tekme protiv Celika k'o zmije
![]()
ocekujem slikee sa sutrasnje promocijevm22 je napisao/la:zato svi sutra na musalu i onda cekanje suboteeeMont0 je napisao/la:
Znam da nema nista sa temom, ali ziv ne znam sta uraditi pa ne misliti na subotu![]()
I sto rece drugar KimboniBez euforije molim. Bojim se tekme protiv Celika k'o zmije
![]()
i tito je volio velež :D
ja cu malo snimat aBdkroos je napisao/la:ocekujem slikee sa sutrasnje promocijevm22 je napisao/la:zato svi sutra na musalu i onda cekanje suboteeeMont0 je napisao/la:
![]()
Nista brate, promocija pa teravija, za bolji rezultat

-
brato brato
- Kontakt:
ahhaahhahaaMont0 je napisao/la:Nista brate, promocija pa teravija, za bolji rezultat![]()
![]()
On se kesla
Bolan, trebace nam sva moguca pomoc, pa i "odozgo"
Suti.
Ne volim ovog Dominkovica nikako, ali par penala u subotu ce ga izvaditi
-
brato brato
- Kontakt:
pa ne trebaju nam penali na kontre cemo miMont0 je napisao/la:On se keslaBolan, trebace nam sva moguca pomoc, pa i "odozgo"
Suti.
Zna li neko koliko će rapa biti večeras dres i hoće li biti dječijih brojeva?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.