Zavrsi recenicuHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ubijate ovo vrijeme do sehura ? Imal kakva igrica , mozgalica ha hu nesto tako...
Snijeg pada puz puzi ode Hanka da se .............??
Moderator/ica: insider
Zavrsi recenicuHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ubijate ovo vrijeme do sehura ? Imal kakva igrica , mozgalica ha hu nesto tako...
Ja gledam seriju "Bolji život" na YouTube-u.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ubijate ovo vrijeme do sehura ? Imal kakva igrica , mozgalica ha hu nesto tako...
Jes' vala ajmo radit sta,nemojte samo sediti,evo ja npr.odoh spavati.MinistaR je napisao/la:dosta priče, ajmo radit šta. zato nam i jest ovakva država, to bi sve do sabaha sjedilo za računarom.
...tušira?Megamon je napisao/la:Zavrsi recenicuHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ubijate ovo vrijeme do sehura ? Imal kakva igrica , mozgalica ha hu nesto tako...
Megamon je napisao/la:Zavrsi recenicuHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ubijate ovo vrijeme do sehura ? Imal kakva igrica , mozgalica ha hu nesto tako...
Lahko je nama za vas ministreMinistaR je napisao/la:dosta priče, ajmo radit šta. zato nam i jest ovakva država, to bi sve do sabaha sjedilo za računarom.
http://www.video2mp3.net/" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la:Mala pomoc .. Nedavno sam osvojio MP4 Player (4GB) i sada probam da skinem sebi pjesmu sa Youtube-a, i konvertiram je. Samo imam problem, da par pjesama nece da procita, tj. da nije ispravan formati, ali su sve pjesme .mp3 .. Zna li neko do cega je ?
Megamon je napisao/la:guzi
Moze biti. Al mi cudno, da npr. od njih 50 sto skinem, 7 ne radi. Al pokusacu sada sa ovim, valjda uspije. Hvala ti u svakom slucajuCarlo je napisao/la:http://www.video2mp3.net/" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la:Mala pomoc .. Nedavno sam osvojio MP4 Player (4GB) i sada probam da skinem sebi pjesmu sa Youtube-a, i konvertiram je. Samo imam problem, da par pjesama nece da procita, tj. da nije ispravan formati, ali su sve pjesme .mp3 .. Zna li neko do cega je ?
Preko ove stranice konvertuj. Možda je problem i do konvertera, nikada ne znaš.
Nije da se hvalim, al' eto, dobro nam je.HZ_ilidzaa je napisao/la:Lahko je nama za vas ministreMinistaR je napisao/la:dosta priče, ajmo radit šta. zato nam i jest ovakva država, to bi sve do sabaha sjedilo za računarom.
hordas'87 je napisao/la:Megamon je napisao/la:guzi
ja kazem guzi ti sanka![]()
sve me zeznulo sem ovog..HZ_ilidzaa je napisao/la: Nijema osoba zeli kupiti cetkicu za zube. Imitirajuci pokrete cetkanja zuba,
uspijeva trgovcu objasniti sto zeli kupiti.
Ako slijepi covjek zeli kupiti naocale za sunce, kako ce to objasniti
trgovcu?
Naravno da ima.Air Marshal je napisao/la:Imali koga
nema.Air Marshal je napisao/la:Imali koga
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 4 gosta.