Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 04 avg 2011, 10:09

Jimmy from the hood je napisao/la:Nazalost, jos nista Carlo.

Lijepo od Riisea. :mrgreen:
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... iise-talks" onclick="window.open(this.href);return false;
nije se Carlo jos probudio tako da ima vremena :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 avg 2011, 10:14

gotovo je to 8-10 mill ce iznositi transfer danas bi trebao biti medical ili najkasnije sutra.. :mrgreen: :mrgreen:

Jos jednog stopera uzeti i napadaca i to je to...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 04 avg 2011, 11:25

Enrique je dosta dobar lijevi bek,moze jos i napredovati tako da ja mislim da smo dobili odlicnog igraca na lijevoj strani

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2011, 11:34

polako ljudi nemojte se jos radovati...
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 avg 2011, 12:38

Dalglish: "Morali smo trošiti"

Trener nogometaša Liverpoola Kenny Dalglish je od početka svog mandata u siječnju ove godine doveo šest igrača na Anfield. Od njegovog dolaska klub je potrošio više od 100 milijuna funti, ali legenda Redsa tvrdi da je tako nešto bilo nužno.

U siječnju ove godine na klupu Liverpoola zasjeo Kenny Dalglish, a od tog trenutka klub je doveo šestoricu igrača. Nakon Luisa Suareza i Andrewa Carrolla Redsi su doveli Jordana Hendersona, Stewarta Downinga, Charlieja Adama i Alexandra Donija, a ukupna potrošnja prelazi 100 milijuna funti.

Ipak, Dalglish smatra da je to bilo nužno te misli da su novac pametno utrošili. "Trošenje novca ne osigurava uspjeh, ali ja ne znam nijedan klub koji je uspio bez toga. To je nužno, ali je još važnije utrošiti novac pametno, a mi smo se ponašali veoma odgovorno tijekom prijelaznog roka", izjavio je strateg kluba s Anfielda koji priželjkuje povratak u sam vrh engleskog nogometa.

Objasnio je to na sljedeći način: "Svi se nadaju da će prinove donijeti veliki uspjeh, ali mi vjerujemo da ćemo s njima samo nadograditi talent koji već posjedujemo." Također, izgleda da se neće stati na dosad utrošenim milijuna, već je na meti Dalglisha još nekoliko igrača. Između ostalih, to su Jose Enrique iz Newcastlea i Scott Dann iz Birminghama.

Škot je pun hvale i za vlasnika Johna Henryja za kojeg tvrdi: "Ako netko ima boljeg vlasnika od Johna Henryja, onda zaista rade u svoju korist. Zaista nas podržava, ne mogu vam sad reći na koji točno način, ali jednostavno je dobra osoba. Strastveno se brine o klubu i želi ga pravilno usmjeriti. Srećom, nemamo nikog da nas vuče u krivom smjeru."

"Kralj Keni" je na Enfild od januara doveo Luisa Suareza (22,8 miliona funti), Endija Kerola (35), Džordana Hendersona (16), Čarlija Adama (9), Stjuarta Dauninga (20) i Donija (slobodan igrač), čeka se potpis Hozea Enrikea (8), kao i još bar jedno pojačanje. 8-)
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 12:51

Najvaznije da je Kenny sretan sa vlasnikom kluba, to je najvaznije od svega da nemamo problema sa ljudima u klubu.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 04 avg 2011, 13:22

Konacno se sve poklopilo, dobar menadzer, dobri vlasnici i naravno uspeh je zagarantovan(mozda ne ove sezone ali sledece sigurno) jos samo polovnjaci da odu i to bi bilo to, po meni trebalo bi pored borbe za CL piciti na FA Cup ili League Cup ovaj prvi je jaci tako da ne bi bilo lose da se on uzme.

Jose Enrique v Blackburn ovde je odlicno odigrao.

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 04 avg 2011, 16:14

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... Coyle.html" onclick="window.open(this.href);return false;

""This story (linking him with Liverpool) is without a shred of foundation,""-Owen Coyle :?
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 avg 2011, 16:17

Jamie Dalton
Alan Pardew says there is "No concrete interest" in Jose Enrique and will play against Fiorentina on Saturday #NUFC #LFC

Taman se ponadaš, kad ono ništa... :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 avg 2011, 16:45

A moramo dovesti lijevog beka!! :?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 04 avg 2011, 16:58

Ma dovest cemo Enriqea :D samo mi nije jasnosto petljaju i odugovlace kad ce opet biti nas!
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 avg 2011, 17:11

Gledam sinoc one spance under20 i onaj nash Pacheco je blago receno bio katastrofalan, meda on nije mogao. Kad je ushao umjesto njega Canales odma su ih izdominirali.
nema potpisa

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 04 avg 2011, 17:50

Admir_Sa je napisao/la:Gledam sinoc one spance under20 i onaj nash Pacheco je blago receno bio katastrofalan, meda on nije mogao. Kad je ushao umjesto njega Canales odma su ih izdominirali.
Ne bih rekao da je bio baš katastrofalan bilo je na terenu i gorih igrača, jesu ih kao što kažeš izdominirali ali tek nakon što je Ekvador dobio crveni.
You'll Never Walk Alone

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 avg 2011, 18:00

Cilic LFC je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Gledam sinoc one spance under20 i onaj nash Pacheco je blago receno bio katastrofalan, meda on nije mogao. Kad je ushao umjesto njega Canales odma su ih izdominirali.
Ne bih rekao da je bio baš katastrofalan bilo je na terenu i gorih igrača, jesu ih kao što kažeš izdominirali ali tek nakon što je Ekvador dobio crveni.
Da, al i ovaj dok je igrao nishta nije pokazao, a npr onaj drugi krilni igrac bio je bar primjetan, Otelo mensecini da se zove
nema potpisa

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 04 avg 2011, 18:16

da vam mi tušnemo Kaloulessa? :D

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 04 avg 2011, 19:03

Špekulacije: Jose Enrique potpisuje sutra za Liverpool. ;)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 avg 2011, 21:07

http://www.caughtoffside.com/2011/08/04 ... r-signing/" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 avg 2011, 22:09

Mentalist je napisao/la:Špekulacije: Jose Enrique potpisuje sutra za Liverpool. ;)
Upravo sam dozivio deja vu
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 04 avg 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 avg 2011, 22:09

Ponavlja se Charlie Adam, samo sto ovdje ima puno manje vremena. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 04 avg 2011, 22:11

"Crveni" nastavljaju "šoping"

Liverpul je jedna od ekipa koja je najviše pazarila u letnjem prelaznom roku. "Crveni" se ne zaustavljaju...
Dolazak Hosea Enrika na Enfild bi okončao brige Liverpula kada je u pitanju pozicija levog beka. Nakon što mu je u junu umakao Fil Džons, koji je završio u Junajtedu, Keni Dalgliš i dalje traži centralnog defanzivnog fudbalera. Geri Kejhil iz Boltona "zapao za oči" menadžeru Liverpula.

Keni Dalgliš izneo svoje mišljenje o situaciji Stivija Džija.
"Operacije je odlično prošla. Bila je samo infekcija. Vesti su pozitivne, a to je odlično za Stivena i za nas", zaključila je legenda engleskog fudbala.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.