Ettt sad mislis da je ovo fer od tebe?LBJ MVP je napisao/la:Jest vala za ostanak su sigurni Barca i Real a ostali nek se trpajuAdi_Zepce je napisao/la:hehehe ma isto ti je to,i za ostanak i ispadanje ce konkurisati veliki broj timovaLBJ MVP je napisao/la:Onda 17 opcija za odgovor treba ostat u anketiZar nije logičnije ko će ispast
Kao sto ti rece njih najmanje 17
![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a mozda je bolje pitanje ko ce se boriti za trece mjesto...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ovo je dosad najbolje po meni najbitnija pozicija u primeriZELJO DO GROBA je napisao/la:a mozda je bolje pitanje ko ce se boriti za trece mjesto...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Svi krecu od nule,pa tako ne vidim zasto bi se to pisalo.Mozda nisu ostali timovi na nivou Barce i Reala,ali zasto ih netko barem ne bi malo ugrozio?.Evo osobno ocekujem od Valencije ako nista da ih barem na domacem terenu dobije.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a mozda je bolje pitanje ko ce se boriti za trece mjesto...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
A šta osvoji titulu VAlencia ili PateticoZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sve je moguce pa i to,mozda je malo suludo ali je svakako moguceLBJ MVP je napisao/la:A šta osvoji titulu VAlencia ili PateticoZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...
Realno prve dvije pozicije su "rezervisane",ali ett ja ocekujem da ce Valencia biti ta drugaZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa mozda i Real Madrid osvoji tituluLBJ MVP je napisao/la:A šta osvoji titulu VAlencia ili PateticoZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Možda i Barcelona osvoji titulu nije ni to nemogućeZELJO DO GROBA je napisao/la:pa mozda i Real Madrid osvoji tituluLBJ MVP je napisao/la:A šta osvoji titulu VAlencia ili PateticoZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...![]()
- Barca u srcu
- Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa mozda i Real Madrid osvoji tituluLBJ MVP je napisao/la:A šta osvoji titulu VAlencia ili PateticoZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro ja se slazem , evo moze biti pitanje ko ce se boriti za drugo mjesto...![]()
Nije nemoguće ni to.
Mada, mislim da će se ipak borba za titulu voditi između Reala i Barcelone, kao i ranijih godina, i vjerovatno će El Clasico odrediti prvaka.
A od 3.-6. mjesta, borit će se Sevilla, Atletico, Valencia, Villareal, Malaga i još poneki klub.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Bilbao bi se isto mogo boriti za vrh, milim od 3 mjesta...
to je predobra ekipa...dragi su mi pravo..
a imaju dvije klase Martinez i Llorente...
to je predobra ekipa...dragi su mi pravo..
a imaju dvije klase Martinez i Llorente...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Athletic ima extra igrace kao sto napisah ranije apsolutno imaju kvaliteta boriti se za 4 mjesto .
SALAMANCA 0-4 SPORTING
NEWPORT 0-3 BETIS
NORWICH 1-1 ZARAGOZA
1-0. Min.15, De Laet; 1-1. Min.44, Braulio.
SALAMANCA 0-4 SPORTING
NEWPORT 0-3 BETIS
NORWICH 1-1 ZARAGOZA
1-0. Min.15, De Laet; 1-1. Min.44, Braulio.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Samo da kazem da je Villareal pobjedio danas neku ekipu iz Engleske,ljudi ih zovu Everton, mozda ste i culi za njih.
Don't hate what you don't understand.
Takođe je tam neki Levante pobjedio ni manje ni vise engleskog Boltona,sto me je bas izenenadilo jer je PL najjaca na svijetuxaviesta je napisao/la:Samo da kazem da je Villareal pobjedio danas neku ekipu iz Engleske,ljudi ih zovu Everton, mozda ste i culi za njih.
BBVA liga,la mejor liga del mundo
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
I ja da kažem da je Malaga pobjedila ekipu Sporting iz Lisabona 3-1 (Baptista 2X i Ruud ) , tek toliko da se potvrdi dominacija španskih timova nad ostalimaAdi_Zepce je napisao/la:Takođe je tam neki Levante pobjedio ni manje ni vise engleskog Boltona,sto me je bas izenenadilo jer je PL najjaca na svijetuxaviesta je napisao/la:Samo da kazem da je Villareal pobjedio danas neku ekipu iz Engleske,ljudi ih zovu Everton, mozda ste i culi za njih.![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Stvarno me tjerate da pisem objektivno. Pusimera, bravo juznjak
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mogu ti reci da je i mene iznenadilo da je tamo neka Guadalajara pobedila,ups razvalila ekipu koja se odaziva na Barcelona,sto me moram priznati poprilicno iznenadilo s obzirom da je Spanska liga najjaca" na svetu.Adi_Zepce je napisao/la:Takođe je tam neki Levante pobjedio ni manje ni vise engleskog Boltona,sto me je bas izenenadilo jer je PL najjaca na svijetuxaviesta je napisao/la:Samo da kazem da je Villareal pobjedio danas neku ekipu iz Engleske,ljudi ih zovu Everton, mozda ste i culi za njih.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Razvalili su momke koji igraju u Segundi, pardon griju klupu u Segundi. Bilo je tu i par juniora cak.Devil je napisao/la: Mogu ti reci da je i mene iznenadilo da je tamo neka Guadalajara pobedila,ups razvalila ekipu koja se odaziva na Barcelona,sto me moram priznati poprilicno iznenadilo s obzirom da je Spanska liga najjaca" na svetu.
Tu sam te ceko'xaviesta je napisao/la:Razvalili su momke koji igraju u Segundi, pardon griju klupu u Segundi. Bilo je tu i par juniora cak.Devil je napisao/la: Mogu ti reci da je i mene iznenadilo da je tamo neka Guadalajara pobedila,ups razvalila ekipu koja se odaziva na Barcelona,sto me moram priznati poprilicno iznenadilo s obzirom da je Spanska liga najjaca" na svetu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nisam siguran, ali sigurno nisu ni sa juniorima.Portillo je napisao/la: Tu sam te ceko'Tottenham i Bolton su igrali sa prvim momcadima jel?
Nego, daleko od toga da tvrdim da je Primera najjaca liga na svijetu,ali me nervira sto se Premiership smatra za neki fudbalski NBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.