Jarane de mi pojasni ovo boldirano? ako nije problem[/quote]fukara87 je napisao/la:Iako sam veležovac, i živim u šeheru, slažem se s tobom u potpunosti, Behmen je obični pijun i potrčko, lezihljebović, koji živi na račun grada, ništa on nije učinio za ovaj grad, umjesto što se gura kada je otvoren ovaj McDonalds, koji je brzi put do smrti, znaš na šta mislim, bilo bi bolje, da ulaže novce u infrastrukturu grada npr. koševo ili grbavica, koji trebaju hitnu rekonstrukciju, ili da otvara fabrike, gdje bi ljudi radili. Nažalost, i našem sarajevu uskoro slijedi sudbina tuzle, ako se ne otjeraju ljudi tipa Behmena...
evo jednostavnog objašnjenja, možda se nisam dobro izrazio kod ovoga boldiranog, ali je istina, evo zašto, zato što je sport u Sarajevu, kao u Tuzli pred rasulom, definitivno je to istina, evo najbolji ženski odbojkaški klub Imziti dobrinja se ugasio, KKBosna, prijeti ista sudbina, a sve pod pokroviteljstvom ove gradsjke vlasti, koja nema sluha prema sportu, ali i kulturi, bitno je gradonačelniku da se grade nekakvi šoping centri, i slično, a ulaganja u kulturu i sport, ni marke, e ovo ti je realnost brate, glavni grad BiH, ne ulaže u sport i kulturu, šta hoćeš dalje, a hvali se kojekavim pričicama, da sarajevo postane 2014. centar kultutre u evropi, e neće nikada s ovim gradonačelnikom, sve je više nezadovoljstva kod naroda, i ići će uskoro abd...