NAJAVA!!! 21KM za ljubav prema 1921 hahaha

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nece valjda Makabi pobjedit?Just do it.TM je napisao/la:Bit ce iznenadjenje veceras.....
Plus 10km pive, 10km, ave, 51km, plus 5km cigare, 56km, i 3km dva sendvica, 59kmThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:21 put+10 ulaznica=31 kmBianconeri1988 je napisao/la:I još cenera za ulaznicu...
Ali kako god ja odoh u Široki aBd, iftar u Širokom, neprocjenjivo!![]()
Sutra će biti presudno prvih 20 min kao u Moldaviji, dobro je što nema Medunjanina pa tako po meni nemaju pravog organizatora igre, jer tek kad je Medunjanin preuzeo tu ulogu onda su preuzeli i inicijativu...
A konačno ćemo na djelu i vidjeti toliko traženog Stančeskog!
sve sam ja to izracunao xD
rexxxoNa_ je napisao/la:Plus 10km pive, 10km, ave, 51km, plus 5km cigare, 56km, i 3km dva sendvica, 59kmThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:21 put+10 ulaznica=31 kmBianconeri1988 je napisao/la:I još cenera za ulaznicu...
Ali kako god ja odoh u Široki aBd, iftar u Širokom, neprocjenjivo!![]()
Sutra će biti presudno prvih 20 min kao u Moldaviji, dobro je što nema Medunjanina pa tako po meni nemaju pravog organizatora igre, jer tek kad je Medunjanin preuzeo tu ulogu onda su preuzeli i inicijativu...
A konačno ćemo na djelu i vidjeti toliko traženog Stančeskog!
sve sam ja to izracunao xD
u 21 satdiego_TM je napisao/la:
NAJAVA!!! 21KM za ljubav prema 1921 hahaha
Misliš poraz MaccabijaBianconeri1988 je napisao/la:Sve Osim poraza je ravno naučnoj fantastici...
Nema iftara u IzraeluEdin TM87 je napisao/la:Kad je iftar u Izraelu?
nookey je napisao/la:Nema iftara u IzraeluEdin TM87 je napisao/la:Kad je iftar u Izraelu?
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Ferroviere1987, voltron30 i 60 gostiju.