Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
- Omerbavarac
- Kontakt:
ne gotivim ti ja taj transfermarkt, on ti je za mene kao modificirana hrana ili nesto kao umjetno. sjecam ga se jos dok je u leotaru igrao, drzao je trebinjce u vrhu bh nogometa. poslije je otisao negdje u ukrajinu. sad vidim da je u ruskoj ligi, a u takvoj ligi ne igraju panjevi. iz godine u godinu je sve kvalitetnija,vrlo blizu topu 5 evropedino-92 je napisao/la:koju on poziciju tacno igra posto na transfermarktu pise da je ofanzivni igrac a bhhrvat kaze da je defanzivni vezni?
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports izvoli.Knele je napisao/la:Večeras u okviru njemačkog Super Kupa igraju Werder i Wolfsburg, zna li iko gdje bi mogao biti prijenos utakmice, ipak tu ćemo moći vidjet (nadam se) Saida Husejnovića i Misimovića, Džeko valjda još nije spreman.
Zahvaljujem.Devil je napisao/la:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports izvoli.Knele je napisao/la:Večeras u okviru njemačkog Super Kupa igraju Werder i Wolfsburg, zna li iko gdje bi mogao biti prijenos utakmice, ipak tu ćemo moći vidjet (nadam se) Saida Husejnovića i Misimovića, Džeko valjda još nije spreman.
Ovo mu je treci u zadnjih 7 dana. Vraca se u golgetersku formu pred kvalifikacije.Mirza_Hordas je napisao/la:Knele je napisao/la:Odlično, 30. minuta Muslimović postigao pogodak.
Zna li neko zašto Vladavić nije nikako bio u sastavu za RB Salzburg danas protiv Austrije?
Muslimović zabio za PAOK
Zlatan Muslimović zabio je prvi pogodak za vodstvo PAOK protiv Tilburga.
U pripremnoj utakmici koju PAOK igra protiv nizozemskog Wilem II Tilburga u listu strijelaca se u 30. minuti upisao Zlatan Muslimović. Naš napadač je utrčao je na odbijenu loptu i glavom je pospremio u mrežu nizozemskog vratara.
-
sportmaniac
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A povrede,zuti itd uvijek su u opticaju tako da jaka klupa i jeste recept za uspijeh.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko ga je osporavao okrugla lopta ili Ivica Osim na licnoj kartiVirtu4l je napisao/la:Drago mi je zbog Ibričića, što je dokazao da je igračina. Toliko su ga puta osporavali, upravo na ovom forumu. Ćirin sin, miljenik, dupelizac, itd..
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima ih još, ali nabrojani su prednjačili u tomeharishp je napisao/la:Ko ga je osporavao okrugla lopta ili Ivica Osim na licnoj kartiVirtu4l je napisao/la:Drago mi je zbog Ibričića, što je dokazao da je igračina. Toliko su ga puta osporavali, upravo na ovom forumu. Ćirin sin, miljenik, dupelizac, itd..
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
a sto se tice Misketa pa njemu i ne treba neka brzina niti da puno pretrci on pocasti Djeksona sa po jedno 5 lopti na utakmici i zavrsi svoj dio posla
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dobro se sjećaš, igrao je lijevog beka (nešto poput "winger"), krlini. Ali je slamao Belgijance,uh kad se samo sjetim...19TM87 je napisao/la:Ibričić po meni jedan od boljih igraca protiv belgije tamo u belgiji...odigro je sjajno kolko se sjecam igro je beka...
a sto se tice Misketa pa njemu i ne treba neka brzina niti da puno pretrci on pocasti Djeksona sa po jedno 5 lopti na utakmici i zavrsi svoj dio posla
Upravo zbog toga je Bundesliga njegov plafon.19TM87 je napisao/la:a sto se tice Misketa pa njemu i ne treba neka brzina niti da puno pretrci on pocasti Djeksona sa po jedno 5 lopti na utakmici i zavrsi svoj dio posla
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavarian_bk, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, Bosanac90, brig, Brokula, Cautinho, CHR, Cwirek, Daduli, darker10, delko, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Garfield, GrbavicaHrammm, Gunner4, hansbosna, Hrasno15, invincible1921, J1897, Jadnimi, jasmin10, karajlo, lakilone, Lavcina, Lekqqq1921, LondonBlues, Maroon1946, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Poligon10, rio_Ferdy88, rishovski, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, ultrazonfa, USB, UtdBiH21, Wagner96, zemuntrg, Zrinjaaaa i 542 gosta.