FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sarajlija89 » 04 avg 2011, 18:13

Gdje je @Magica da me brani :lol: on razumije o cemu govorim :D

Potrosena ste ekipa, pogotovo na sredini, drugo je sto vi to ne zelite vidjeti....ako ne bude pojacanja na sredini, protiv svake, bolje , trkacke ekipe, imat cete problema, nesto slicno kao protiv Schalkea...da ne govorim o kvalitetnijim ekipama...

Prosle godine ste imali Etooa, pa je to nekako prolazilo...pitanje je moze li ponoviti proslu sezonu, gdje vas je, realno, sam drzao.

Kao sto vidite, to nema veze sto ja ne volim Inter. To vam je realnost, po svoj prilici...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 04 avg 2011, 18:14

"Rekao sam prije nekoliko dana kako sam sretan i zadovoljan čovjek i tako se osjećam svuda. No, kada bih mogao birati ne bi napuštao Inter. Moja je želja ostati u ovom lijepom klubu i predivnoj zemlji gdje je nogomet ustoličen jako visoko. Osjećam se potpuno i razmišljam samo u smjeru kako biti što bolji u Interu i kako pomoći klubu da opet bude super uspješan kao i prije dvije sezone", izjavio je Sneijder.

Izjava Snajdera znaci ako ode kriv je papak Moratti ;) . Danas je ovu izjavu dao.
Samo jedan klub Velež Mostar

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 avg 2011, 18:15

sarajlija89 je napisao/la:Gdje je @Magica da me brani :lol: on razumije o cemu govorim :D

Potrosena ste ekipa, pogotovo na sredini, drugo je sto vi to ne zelite vidjeti....ako ne bude pojacanja na sredini, protiv svake, bolje , trkacke ekipe, imat cete problema, nesto slicno kao protiv Schalkea...da ne govorim o kvalitetnijim ekipama...

Prosle godine ste imali Etooa, pa je to nekako prolazilo...pitanje je moze li ponoviti proslu sezonu, gdje vas je, realno, sam drzao.

Kao sto vidite, to nema veze sto ja ne volim Inter. To vam je realnost, po svoj prilici...
Ma vidjet cemo sve,a doci ce svjeza krv u sredini i napadu,ima se jbg love,no sikiriki ;)..PoZZ
INTER SIAMO NOI ! ! !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 18:15

sarajlija89 je napisao/la:Gdje je @Magica da me brani :lol: on razumije o cemu govorim :D

Tu sam, Tomo.

Napisah 1 kolumnu o Serie A, koja govori o tome. ;)

Kada uzmete tripletu i kada vas pre pocetka prvenstva vec krunisu titulom, a vi bez nje ostanete - to je neuspeh sui ipso. Ali, ko prati Serie A duze vreme, zna da se Inter nasao u "nebranom grozdju" prosle sezone. Toliko pehova i lutanja u kadrovskoj politici, pre svega predsednika Morattija, moralo je da dovede do pada. Inter jeste osvojio klupsko svetsko prvenstvo, te drugorazredni Coppa Italia, igrao je 1/4 finala Lige Sampiona, a u prvenstvu je zavrsio na 2. mestu. Fantasticna sezona je to mogla da bude da se nisu gubile one najvaznije utakmice - derbiji sa Milanom, Juventusom, i Romom, te evropske utakmice sa Schalkeom i Atleticom iz Madrida. A upravo su tu treneri milanskog giganta (Benitez cak i vise od Leonarda) kostali Intera prosle sezone svojim losim resenjima. Inter je i dalje najjaci tim u Italiji, ali i tim kome predstoje ozbiljniji rezovi. Da ekipa kojim slucajem nije bila znatno ojacana u januaru, definitivno bi ovo bila jedna od onih sezona iz kosmara. Ali ovog puta klub iz Via Durini ulice ce morati da dobro radi i preko leta, a ne samo da vadi fleke na zimu. Takodje, postavlja se pitanje: da li je Gasperini dobro resenje za Inter? Licno mislim da nije, jer je celokupnu trenersku karijeru proveo po osrednjim klubovima ili u radu sa juniorima. Da ne govorim o anahronoj 3-4-3, kao varijaciji 3-5-2. Takodje, eventualni Sneijderov odlazak je potez koji ce degradirati ovaj tim, gde ruku na srce i nema nekoga ko moze da kreativnoscu unese raznovrsnost u igri. Opet ce biti mucenja na utakmicama Intera usled toga, sa ili bez Teveza.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 04 avg 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 avg 2011, 18:16

Opet ista prica...

niste u pravu, ti i @MaGiCa, vidjet cete, zapamtio sam vam postove :( :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 18:18

Interista di cuore je napisao/la: @MaGiCa

Fak of ba :mrgreen:

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 avg 2011, 18:19

Pa ok, ako dodje neko provjereno ime(imena)...tad cu reci, dobri ste. :D sad ste u istom rangu sa Romom i Juventusom, po mojoj skromnoj procjeni, s tim da su Roma i Juve relativno nove ekipe i trebaju se uigrat, a Inter ekipa koja je par godina na okupu, ako je to neka prednost...

Sa novim trenerom, novim sistemom...nekim unutrasnjim previranjima u klubu i sta sve ne...previse ste optimisticni, ali imate pravo, obzirom na prethodne uspjesne sezone ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 avg 2011, 18:20

joj kakvih gluposti čitam npr. juve bolji sastav od intera? na čemu ste dajte i meni malo :lol:
pirlo, vučinić, lihštajner? dajte budite realni.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 avg 2011, 18:25

Kojim unutrasnjim previranjima, to sto mediji (malo engleski, malo italijanski) plasiraju lazi o raznoraznim sukobima unutar kluba, to ne postoji uopce

cuj Eto'o zeli u City, Inter ga ne da, i on dosao u sukob sa Gaspersonom :lol:

Ili relacija Moratti-Branca, tu mozda i ima nesto, ali ne vidim kako bi to moglo uticati na desavanja na terenu
Call the coroner!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 avg 2011, 18:27

Vidjecemo, mrsko mi diskutovat sad... :mrgreen:

Imam novu temu i ideju za ovaj dio foruma, nadam se da ce vam se svidjeti..pa pogledajte..samo sacekajte da sve to fino odradim. 8-) Mozda necu stici sve danas..ali vidjecete....

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 avg 2011, 18:39

daj nam ba ovde anketu neku, kakvu bilo samo nek se ova makne :lol:

nesto tipa Da li je Inter istrosena ekipa :mrgreen: ili Da li ce Sneijder ostati

ili bar Da li je Gasperini pravi covjek za Inter, ovo bi bilo i najrealnije :D

edit: hvala lijepo, fino je, radi promjene ;)
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 20:05

Od Juvea i Rome smo bolji,al ova trenutna ekipa bez 2 pojacana nema sta da trazi ni u Serie A,a pogotovo u LP.

Jbga to je realnost trenutno,pogotovo u ovoj formaciji koju trenutno igramo...Veznjaka jednostavno moramo dovesti da bi mogli ozbiljno konkurirat ! Prije ovog mercata je bila prica dolazi veznjak sigurno,a nasi nista po tom pitanju.Ne znam,imam osjecaj da cekaju da prodaju Sneijdera pa da onda dovode igrace...

@Grande

Velis skako si po stadionu,e pa ja druze tako svaku utakmicu skacem,eh sto sad nisam u mogucnosti da odem na tekmu (al bice aBd ;) ) to je nesto drugo jbg.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 avg 2011, 20:09

Interista di cuore je napisao/la:Od Juvea i Rome smo bolji,al ova trenutna ekipa bez 2 pojacana nema sta da trazi ni u Serie A,a pogotovo u LP.

Jbga to je realnost trenutno,pogotovo u ovoj formaciji koju trenutno igramo...Veznjaka jednostavno moramo dovesti da bi mogli ozbiljno konkurirat ! Prije ovog mercata je bila prica dolazi veznjak sigurno,a nasi nista po tom pitanju.Ne znam,imam osjecaj da cekaju da prodaju Sneijdera pa da onda dovode igrace...

@Grande

Velis skako si po stadionu,e pa ja druze tako svaku utakmicu skacem,eh sto sad nisam u mogucnosti da odem na tekmu (al bice aBd ;) ) to je nesto drugo jbg.
Ako nam dodje Tevez i jos jedan igrac u vezi onda smo 100% najjaci,alo i sa ovom ekipom smo u vrhu,borba sa milanom za titulu.Za mene je Napoli kao favorit br.3 za titulu....Ja vjerujem Morattiu i vjerujem da ce dovesti 2 extra igraca do kraja prelaznog roka...

A sto se tice skakanja,ja ti isto skacem po kuci kada nisam na stadionu :D

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 20:11

Slazem se da smo uz Milan za scudetto,al bez 2 pojacanja sigurno ne osvajamo...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 avg 2011, 21:22

Volio bih vidjeti Hernanesa u dresu Intera

moze igrati i zadnjeg i centralnog i prednjeg veznog, najbolji igrac Lazia, vrli znalac

eh jedino sto ga Transfermarkt cijeni na 16 mil eura, to je problem

al u 4-2-3-1, on i Cambi na centru, ispred nijh Wesley, ma to bi makljaza bila :mrgreen:
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 21:25

Al mi ne igramo 4-2-3-1 :( :lol:

Trebali bi mi ganjat jos kojeg stopera,mozda nam zafali u toku sezone :lol:

Salu na stranu,nadam se da ce Gasp sto prije odustat od ovog eksperimenta sa 3 igraca pozadi,nikako mi to nije za nas...

Stankovic ce igrati prootiv Milana.

Santon,Caldirola i Faraoni pozvani za mladu repku Italije,a Ranocchia,Pazzo i Motta za A tim. Dobro je sad imamo italijana :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 avg 2011, 21:33

A gdje su Crisetig i Bianchetti u tim pozivima :oops:

Kad smo kod stopera sta mislite o Bonucciju ? Vidim da bi Juventus prihvatio neku pristojnu ponudu, ja bi volio da se vrati jbg nema veze sto je igrao za ljutog rivala :mrgreen:
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 21:35

Kad nije mogo igrat pored Barzaglia ne vidim gdje bi igro kod nas...Hvala,ali ne hvala :mrgreen:

Bianchetti je premlad,on je tek sad prebacen u Primaveru,za Crisetiga ne znam sto nije pozvan :?

Mariga bi mogo u R.Sociedad...Bio sam protiv njegove prodaje,al ovaj covjek nikako ne napreduje,cak ni u ovim prijateljskim ne moze da dodje do izrazaja.Tako da ako dodje dobra ponuda neka ga prodaju...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 avg 2011, 21:44

Ma ne znam, za repku igra sasvim solidno, dok u Juvetu ga je mozda i pritisak slomio, prevelika ocekivanja sta ja znam :?

proigro bi on sa Zapcem, vidio bi ti :mrgreen:

Nemoj mi Marigu, eto ti Munta i Motta pa njih kritikuj :lol:

p.s. Zeljo izgubio 6-0 :o :(
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 21:47

Ma ne kritikujem ga bgm,drag mi je igrac al jbg situacija je takva da se mora prodat da se dovodu igraci,a za njega ima interesanata...

Ma kakav Bonucci ba,Zabac je bolji igrac od njega i u repci ga je izbacio :D

Ja ja,eno i Sarajevo gubi vec 2:0 :roll:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []