Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Re: Chat
http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/110804104" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan vam rodjendan, da ga provedete u zdravlju i veselju
Druže, je l' ovo kod tebe Maher Zain na avataru?QUARESMA 18<<< je napisao/la:sretan vam rodjendan, da ga provedete u zdravlju i veselju
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- sarajlija89
- Kontakt:
Ovaj golman sto je udario igraca...
Nije mi ni to toliko cudno, koliko reakcija ovih saigraca..nista oni jbt, mirno gledaju....
Ma jbo bi mu ja majku da je mog saigraca onako udario...
Nije mi ni to toliko cudno, koliko reakcija ovih saigraca..nista oni jbt, mirno gledaju....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Oj Šabane pa đesi ba ,šta ima ,kako si jel bilo maloljetnica na moru ,jesi spreman za tekmusarajlija89 je napisao/la:Ovaj golman sto je udario igraca...
Nije mi ni to toliko cudno, koliko reakcija ovih saigraca..nista oni jbt, mirno gledaju....![]()
![]()
Ma jbo bi mu ja majku da je mog saigraca onako udario...
Oni ga još brane jbt.ja da me udario nako bi ga udavio isprebijo bi ga ko konja
Kakv je to avatar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
Evo me pasa
Sta da ti pricam, okreno sam se ovim 18+, ako vjerujes...
Ne znam vise ni sam, sta da radim
Spreman za tekmu, nesto me zeludac muci posljednjih dana, valjda neki virus, ne osjecam se najbolje, ali eto ccc..Doduse, taj dan sam iso u neku kafanu u Visoko, naporan put.
Avatar...pa mislim da sam jedni aktivni sevdalija na forumu
. Sevdah je nacin moga zivota...volim merak, a Sajo kao najveci interpetator Sevdalinke, to zasluzuje...
Mozete me sad Safet zvati.
Sta da ti pricam, okreno sam se ovim 18+, ako vjerujes...
Spreman za tekmu, nesto me zeludac muci posljednjih dana, valjda neki virus, ne osjecam se najbolje, ali eto ccc..Doduse, taj dan sam iso u neku kafanu u Visoko, naporan put.
Avatar...pa mislim da sam jedni aktivni sevdalija na forumu
Mozete me sad Safet zvati.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ma trebala mi je dekstroza-grozdjani secer iz DM-a,nije to skupo,al na kraju nisam vidio ocima DM-aFrutek je napisao/la:Care šta treba kupicu ti ja i poslatDylan Dog je napisao/la:Odem maksus u Tuzlu da kupim nesto sto kosta 3-4 KM,zaletim se,potrosim preko 100 KM da bi na kraju uvidio da nemam para za ono zbog cega sam dosao,jedva za povratne karte ostalo,moram ponovno dolaziti![]()
![]()
smao nemoj onih vibratora i jestivih gaća iz Sex Shopa
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Hahahahahahahahahaha doso u TZ zbog Grozdjanog secera, gdje si hodoDylan Dog je napisao/la:Ma trebala mi je dekstroza-grozdjani secer iz DM-a,nije to skupo,al na kraju nisam vidio ocima DM-aFrutek je napisao/la:Care šta treba kupicu ti ja i poslatDylan Dog je napisao/la:Odem maksus u Tuzlu da kupim nesto sto kosta 3-4 KM,zaletim se,potrosim preko 100 KM da bi na kraju uvidio da nemam para za ono zbog cega sam dosao,jedva za povratne karte ostalo,moram ponovno dolaziti![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Evo ima i film.
Sta je sljedece, serija??
[youtube][/youtube]
Sta je sljedece, serija??
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Haha a kralja na 3:50Jimmy from the hood je napisao/la:Evo ima i film.
Sta je sljedece, serija??![]()
[youtube][/youtube]
Inace snimljeno u Ljubljani.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Danas sam vidio zenu kako hrani bebu na sisu u autobusu.
Jedna baba odjednom pocela vrsitat "Kako te nije stid to raditi na javnom mjestu" ...
Sad kad bolje razmislim mislim da nije bilo ni vrijeme ni mjesto da ga izdrkam
Jedna baba odjednom pocela vrsitat "Kako te nije stid to raditi na javnom mjestu" ...
Sad kad bolje razmislim mislim da nije bilo ni vrijeme ni mjesto da ga izdrkam
Care šta treba kupicu ti ja i poslat
[/quote]
Ma trebala mi je dekstroza-grozdjani secer iz DM-a,nije to skupo,al na kraju nisam vidio ocima DM-a
[/quote]
Hahahahahahahahahaha doso u TZ zbog Grozdjanog secera, gdje si hodo[/quote]
Svuda pomalo,al Tuzla je cistiliste za dzep,udjes u teeneger i adidas shop i eto,naredna 2 mjeseca zivi od hljeba i vode
Ma trebala mi je dekstroza-grozdjani secer iz DM-a,nije to skupo,al na kraju nisam vidio ocima DM-a
Hahahahahahahahahaha doso u TZ zbog Grozdjanog secera, gdje si hodo[/quote]
Svuda pomalo,al Tuzla je cistiliste za dzep,udjes u teeneger i adidas shop i eto,naredna 2 mjeseca zivi od hljeba i vode
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
[/quote]
znam druze, ne pricaj dzaba.. jos i nike shop
Izdržati, to je temelj vrline!
**** vas to ja dvaput tamo kupio patike i to je to nema nista drugo privlacno gdje pare potrošiste 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jeste.... samo pssst nikome ni riječkobe24 je napisao/la:Druže, je l' ovo kod tebe Maher Zain na avataru?QUARESMA 18<<< je napisao/la:sretan vam rodjendan, da ga provedete u zdravlju i veselju
rogeRF je napisao/la:Svuda pomalo,al Tuzla je cistiliste za dzep,udjes u teeneger i adidas shop i eto,naredna 2 mjeseca zivi od hljeba i vode
Prebacit cu se na buvljak,kazu ima patika boli glava za sitne pare
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/teme/4 ... urice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da pitam ove iz Tuzle,koliko kostaju majice ili duxevi u adidas shopu ?? dok se ima kesha,da kupim sebi,nego da ih bezze potrosim na zene i kladu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Joj ovi Matici me razorise,
Sto me sada trazis pored njih tolikoooo, gde si bila kad sam kop`o zitooo
Sto me sada trazis pored njih tolikoooo, gde si bila kad sam kop`o zitooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.