Uzmi i ti u obzir da se 80% utakmice igra na našoj polovici, da samo totalno potisnuti i opet se ne znamo organizovano braniti...i ono malo vremena kad dobije loptu ,izgubimo je u roku od 3 sekunde....potrcati ne mogu.RagazziDelSud je napisao/la:Treba uzeti u obzir da vlada velika vrucina,nasi igraci nisu navikli na to.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izraelci fizicki nadmocniji (brzi , jaci, stabilniji ) .. Nezgodan protivnik. Niste imali srece za protivikom.
U Zelje vidi se odma jedino Zeba igracina ovo ostalo sve vezalji kojima je Amar nabio kondiciju al opet nemaju brzine za duele ...
Ovaj drugi go cist Karicev go , u njegovu stranu. Sto je uopste postavljao zivi zid ???
U Zelje vidi se odma jedino Zeba igracina ovo ostalo sve vezalji kojima je Amar nabio kondiciju al opet nemaju brzine za duele ...
Ovaj drugi go cist Karicev go , u njegovu stranu. Sto je uopste postavljao zivi zid ???

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kad pobjedjujemo valjaju nam igraci, a kad gubiom svi ih kudite, pa smirite se, gdje smo mi a gde izraelska liga, nismo mi njihov rang, izgubimo, pa sta
Ne treba kritikovati nase igrace, samim prolaskom serifa dokazali smo da smo velik klub.

FKŽ !
hebo mater i ovaj Collauti vise

- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ovog markovica treba ucit da izbija lopte ispred gola ovo je drugi put da fula lopu...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj kako mi šupačke golove primamo...
Ne mogu da vjerujem...
I to u posljednjih 30 sekunid...
Ne mogu da vjerujem...
I to u posljednjih 30 sekunid...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nero.piroman
- Kontakt:
nero.piroman je napisao/la:e moj markovicu neces ti nikud dalje od nase lige...
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Place mi se... 

Hebo ovo ljudi, prije utakmice sam i mislio da mozemo nulu izvuci, a sad molim Boga dragog da ostane ovako, ako slijedeci put dobijemo nekog iz hebenog Tel Aviva trebamo se zaliti, ovi nasi izgleda imaju kompleks od ovog stadiona, pa to ko da nisu isti igraci, ovo nije moguce

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
ubiše nas ljudi, bojim se petardi ili nedo bog šestardi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nazalost,cini se da slijedi nova petarda
Jbem ti nas fudbal,pa kako ovako primaju golove,pa danas ni ekipe s Malte i Luksemburga ne mozes posteno nakantat,u pravu su oni sto nasu ligu stavljaju na samo dno evropskog fudbala!

Jbem ti nas fudbal,pa kako ovako primaju golove,pa danas ni ekipe s Malte i Luksemburga ne mozes posteno nakantat,u pravu su oni sto nasu ligu stavljaju na samo dno evropskog fudbala!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Necemo sad kenjat po igracima ali stvarno Markovic nas je kostao i prvog gola na kosevu.Ne znam sta vise reci 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
realno od pet golova četiri su markovićeva.
al' fascinira me svejedno kako jednostavno možemo prestati igrati nakon jednog primljenog gola, to se odnosi na cijelu ekipu.
al' fascinira me svejedno kako jednostavno možemo prestati igrati nakon jednog primljenog gola, to se odnosi na cijelu ekipu.
Zalosno, prosle sedmice dva upi*ana gola a evo i danas isto tako.. Veceras je se vidjelo da neki igraci nisu za Evrope al eto posto u ovom trenutku nemamo bolje onda jedino mozemo sutit i nadat se da ce to bolje izgledat u Premijerki.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nakon ove utakmice ja mu nebi dao ni u prvu ligu federacije i na kosevu je pogrjesio kod 1 gola ovdje kod 2nero.piroman je napisao/la:nero.piroman je napisao/la:e moj markovicu neces ti nikud dalje od nase lige...
sve u svemu tuga gledat ko da juniori igraju protiv ozbiljne ekipe
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Šteta, mnogi koji večeras igraju, nisu dostojni Željinog dresa, jedino Zeba izgara na terenu, adilović se i ne vidi...
+hfghgfh
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 04 avg 2011, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jednostavno nasa liga nebi smjela imati vise od 8 klubova inace ce nase utakmice u Evropi konkurisatu za"najsmjesnije
Evropske utakmice"...
Igrati po 4 sa svakim klubom jedan da ispada i ulazi u Premijer ligu iz prve lige bih i
cao...
Evropske utakmice"...
Igrati po 4 sa svakim klubom jedan da ispada i ulazi u Premijer ligu iz prve lige bih i
cao...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87, Pablo11, perodeformero, Proximic i 40 gostiju.