VELIKI klub prolaskom Šerifa,da li je to ironija ili si ozbiljan???TeaM87 je napisao/la:Kad pobjedjujemo valjaju nam igraci, a kad gubiom svi ih kudite, pa smirite se, gdje smo mi a gde izraelska liga, nismo mi njihov rang, izgubimo, pa staNe treba kritikovati nase igrace, samim prolaskom serifa dokazali smo da smo velik klub.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bola sta ste se Markovica dopovezali , pa vidi se ocito da su ljudi puno brzi , kako sada izgleda svaki napad ako zele mogu dati go. Prolaze kroz odbranu kako zele a vi se Markovica dopovezali. Ovdje nitko u odbrani nije u stanju da prati napadaca svog. Kao da su juniori. Jeli do htjenja ili mogucnosti ne znam ali izgleda da je i jedno i drugo u pitanju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Nista,nigdje,niko s ničim povezan, nastranu i vrućina i težak protivnik, al ovo nidje veze
Svaka cast igracima za prolazak. Ja sam jedan od prvih koji sam reko da ako prodjemo moldavce da me stvarno ne interesuje kako ce proci duel sa Maccabijem al ovo je brate sramota sto jes jes...aqarius je napisao/la:VELIKI klub prolaskom Šerifa,da li je to ironija ili si ozbiljan???TeaM87 je napisao/la:Kad pobjedjujemo valjaju nam igraci, a kad gubiom svi ih kudite, pa smirite se, gdje smo mi a gde izraelska liga, nismo mi njihov rang, izgubimo, pa staNe treba kritikovati nase igrace, samim prolaskom serifa dokazali smo da smo velik klub.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Igra katastrofa, bez imalo zelje i agresivnosti. Neki pisu Adilovic se ne vidi, slab, pa ljudi covjek je napadac a mi se branimo ko Zepa, ne ocekujete valjda da sam uzme loptu na centru, sve prodje i da gol.
- neutralan__
- Kontakt:
Strašno.Strah me i misliti kakav će rezultat biti na kraju ako Željo bude ovako igrao.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Serif je bio puno kvalitetniji od nas, rijetko ko je mislio da cemo proci, bili apsolutni favoriti.aqarius je napisao/la:VELIKI klub prolaskom Šerifa,da li je to ironija ili si ozbiljan???TeaM87 je napisao/la:Kad pobjedjujemo valjaju nam igraci, a kad gubiom svi ih kudite, pa smirite se, gdje smo mi a gde izraelska liga, nismo mi njihov rang, izgubimo, pa staNe treba kritikovati nase igrace, samim prolaskom serifa dokazali smo da smo dosta jak klub.
FKŽ !
Ja ne znam neću da kudim igrače ****.ga nemamo sreće, a ovi **** bogatuni imaju srece na izvoz
Ne znak koji se ku.rac urotila uefa protiv nas ili koji **** neke teroije zavjere svake godine dobijemo neke ne atraltivne jake protivnike tipa hapoel serif pa sad makabi ma gadi mi se fuj. Samo se nadam da ovo nece ostaviti trag na nasim igracima i da ce nam se oduzir u nedelju u sb. VOLIM TE ŽELJO!
ALI STO JE NAJGORE POGLEDAJ KAKAV SMO MI FUJ NAROD KAD IDE MA ŽELJO DERE ŽELJO OVO ŽELJO ONO, A KAD GUBIMO SVI SE ZNATE NATOVARIT NA IGRAČE I SR:AT OVDJE
Ne znak koji se ku.rac urotila uefa protiv nas ili koji **** neke teroije zavjere svake godine dobijemo neke ne atraltivne jake protivnike tipa hapoel serif pa sad makabi ma gadi mi se fuj. Samo se nadam da ovo nece ostaviti trag na nasim igracima i da ce nam se oduzir u nedelju u sb. VOLIM TE ŽELJO!
ALI STO JE NAJGORE POGLEDAJ KAKAV SMO MI FUJ NAROD KAD IDE MA ŽELJO DERE ŽELJO OVO ŽELJO ONO, A KAD GUBIMO SVI SE ZNATE NATOVARIT NA IGRAČE I SR:AT OVDJE
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 04 avg 2011, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
ma kakav markovic, krpi besliju cijelo vrijeme...uzasne su neke stvari, koje bi se trebale posloziti u drugom...aleksandar_veliki je napisao/la:Sta ste se na Markovica natovarili. Sve je to u pet deka. Sredina opet nikava, ne kontam samo kako nasi igraci nemaju mozga. Pa daj pridji tom Izraelcu, nemoj stajati deset metara od njega. Jbt, fakat ne mogu vjerovati, i ovaj mali Kvesa je izgleda mnogo bolji u napadu, no u odbrani. Ali ne treba suditi po ovoj tekmi, ovi su ipak klasa iznad.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- alan ford 26
- Kontakt:
Ajd sad malo pljujte po igracima, do prije sat ste ih svi kovali u zvijezde a sad kao niko nije vrijedan plavog dresa, kako vas nije stid. To ste kao ocekivali da mozemo nesto napraviti, dobili nas hladno u prvoj tekmi, da nas ne dobiju u Izraelu.
Ja sam licno pretpostavljao ovako nesto a nadao se da cemo zijaniti makar minimalno. Daleko smo mi jos od ovakvih ekipa, mozemo odigrati dobro na svom terenu al vani Boga mi tesko, pogotovo ako imas negativan rezultat.
Samo se nadam da necemo vise primiti koji gol, nek ostane ovako.
Ja sam licno pretpostavljao ovako nesto a nadao se da cemo zijaniti makar minimalno. Daleko smo mi jos od ovakvih ekipa, mozemo odigrati dobro na svom terenu al vani Boga mi tesko, pogotovo ako imas negativan rezultat.
Samo se nadam da necemo vise primiti koji gol, nek ostane ovako.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Da se bar branimo ko Zepa vec ko kakva mala koja jedva ceka da joj uletimaster44 je napisao/la:Igra katastrofa, bez imalo zelje i agresivnosti. Neki pisu Adilovic se ne vidi, slab, pa ljudi covjek je napadac a mi se branimo ko Zepa, ne ocekujete valjda da sam uzme loptu na centru, sve prodje i da gol.

da nije zalosno fakat bi bilo smjesno kako su prosli svi nasi timovi ...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Prvo što neko reče, dolazim u miru na ovu temu. Drugo nikad se ne valja drugim klubovima rugati pa makat i imali razloga jer jednostavno vrlo brzo dođe sve na naplatu i to sa kamatama.
Treće, što ste navalili na Markovića ispade da nije njega maltene prošli bi dalje i da ste bolji tim od izraealaca. A isto bi zjanili i sa markovićem i bez njeg.
Četvrto, vi niste ni iz bliza veliki klub ni u kom pogledu isto kao što niti jedan klub iz bih nije ne veliki nego niti prosječni klub.
Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
Nije ovo zlonamjerno nego realno i jedini izlaz je stvaranje jake omladinske škole i dovođenje za relativno male novce mladih talentovanih igrača i prodaja istih za par sezona i debela zarada.
Treće, što ste navalili na Markovića ispade da nije njega maltene prošli bi dalje i da ste bolji tim od izraealaca. A isto bi zjanili i sa markovićem i bez njeg.
Četvrto, vi niste ni iz bliza veliki klub ni u kom pogledu isto kao što niti jedan klub iz bih nije ne veliki nego niti prosječni klub.
Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
Nije ovo zlonamjerno nego realno i jedini izlaz je stvaranje jake omladinske škole i dovođenje za relativno male novce mladih talentovanih igrača i prodaja istih za par sezona i debela zarada.
Ovoga sam se bojao otkako smo ih izvukli..ne mogu ovi nasi da hodaju a kamoli da igraju,velika je vlaznost vazduha...tacno se vidi kako su izgubljeni,vise hvataju vazduh plucima nego sto mogu da se skoncentrisu...a tek je poluvrijeme proslo...poumirace do 60.minute,nek nam je Bog na pomoci...ne krivim ih nimalo,mogu da zamislim kako im je na tom paklu igrati...samo da izdrze i da ne primimo vise golova...nemoguce je tamo igrati za ove nase ekipe,kud njih izvukosmo puuu...hvatamo vazduh ko ribe na suhom
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
jesu oni možda za Evrope, al nisu za Azijesajo10 je napisao/la:Zalosno, prosle sedmice dva upi*ana gola a evo i danas isto tako.. Veceras je se vidjelo da neki igraci nisu za Evrope al eto posto u ovom trenutku nemamo bolje onda jedino mozemo sutit i nadat se da ce to bolje izgledat u Premijerki.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- KB-TM87
- Kontakt:
Loše pravo, pogotovo odbrana, Bešlija mizeran
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
hvala sto si nas porosvijetio tarote milane, a sad odleprsajmiki917 je napisao/la:Prvo što neko reče, dolazim u miru na ovu temu. Drugo nikad se ne valja drugim klubovima rugati pa makat i imali razloga jer jednostavno vrlo brzo dođe sve na naplatu i to sa kamatama.
aqarius je napisao/la:VELIKI klub prolaskom Šerifa,da li je to ironija ili si ozbiljan???TeaM87 je napisao/la:Kad pobjedjujemo valjaju nam igraci, a kad gubiom svi ih kudite, pa smirite se, gdje smo mi a gde izraelska liga, nismo mi njihov rang, izgubimo, pa staNe treba kritikovati nase igrace, samim prolaskom serifa dokazali smo da smo velik klub.
DA, MI SMO VELIKI KLUB JER SMO PROŠLI TIM SA 10, 20 IL KOLIKO VEC PUTA VEĆIM BUDŽETOM!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ovi izraelci su bas preje.beni za nas i jeb.em onog celvca sto nam ih "dodijeli"
... I,ajd da se dogovorimo da nadjemo neku sredinu sto se tice ovog naseg pljuvanja i hvale na igrace! Kod nas il su najbolji, il nikako ne valjaju jbt .. 

-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
ponovo se zeljo puni 

- KB-TM87
- Kontakt:
Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni

Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.