FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
**** ti nas mentalitet i nekvalitet
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Hehehe, vala kako je krenulo da nece dati vise...nime_tm87 je napisao/la:eto molim Boga uzvisenog milistivog samilosnog samo ne petardu

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovdje je sada najveci krivac vam Amar , on je odma poslije 2 - 0 trebao naredii bunker i casno izgubiti, Ovako osramotiste drzavu bit ce 7 -0 ovako.. Najmanje
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nemoguce je igrati, trcati, hodati na onakvom vremenu, prosli put sam pljuv'o po igracima zbog nezalaganja, al' ljudi nisu mogli YEBEMU PROKLETU UEFU KAD DOZVOLJAVA DA CIF.UTI IGRAJU U EVROPI
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ljudi su neizmjerno bolji.
Ja ne mogu da vjerujem s ove moje oči

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Nasi vec u prvom poluvremenu izgubili volju za igrom, daj Bože da je ovdje kraj
NO PYRO NO PARTY
AMARE ODLAZI !kimbo je napisao/la:Ovdje je sada najveci krivac vam Amar , on je odma poslije 2 - 0 trebao naredii bunker i casno izgubiti, Ovako osramotiste drzavu bit ce 7 -0 ovako.. Najmanje

FKŽ !
I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA! MI TE VOLIMO,MI TE VOLIMO!
Daj boze samo da nebude najveci euro poraz, a sve smrdi na to
tuga
tuga

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ali pazi molim te ovih miseva tek se sad javljaju kad nam loše ide i prave se neki mednajeri qrrci palci
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 04 avg 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pitam se koliko zaradjuju igraci Maccabia,sigurno da ne bi Medo isao u Izrael da igra ispod 15 milja eura mjesecno,dok prepostavljam da u Zeljeznicaru nema niko platu vise od 4-5 hiljada KM ako i toliko,tako da nista cudno,nisu oni jako,koliko mi cesto pa i ja sam zaboravimo koliko su nasi klubovi zapravo slabi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Maccabi se poceo šprdati gledaju da nas skroz ponize. 

Nema sta COOL si pravo !!!TeaM87 je napisao/la:AMARE ODLAZI !kimbo je napisao/la:Ovdje je sada najveci krivac vam Amar , on je odma poslije 2 - 0 trebao naredii bunker i casno izgubiti, Ovako osramotiste drzavu bit ce 7 -0 ovako.. Najmanje
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
trpajjjj
Pod hitno ove sezone početi s smanjenjem lige, na 12 klubova, pa da vidimo, da li će to podići kvalitetu lige, i kvalitetu nastupa naših timova u Evropi.
Ne znam ovih 30 minuta kako cu prezivit
AMAR AMAR OSIM OSIM
KenoRob
Jeste trpaj celika usred zenice
AMAR AMAR OSIM OSIM
KenoRob
Jeste trpaj celika usred zenice
sta je ovo izgleda osimu i zelji ni u tel avivu nevaljau lopte.....

- KB-TM87
- Kontakt:
meni nije jasno, nasi timovi uvijek u evropi poslije primljenog gola ne igraju nikako, a druga stvar, uvije MI, mislim nasi timovi dozive kataklizme, mi od hapoela 5 primimo, a jedan vaduz ove godine 4. Pa recite sad da je do vrućine 
trpaj mamu robijasu

trpaj mamu robijasu

Željezničar - kult glavnog grada
Cujes li ti sebe ?kimbo je napisao/la:Nema sta COOL si pravo !!!TeaM87 je napisao/la:AMARE ODLAZI !kimbo je napisao/la:Ovdje je sada najveci krivac vam Amar , on je odma poslije 2 - 0 trebao naredii bunker i casno izgubiti, Ovako osramotiste drzavu bit ce 7 -0 ovako.. Najmanje

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.