Mi se bar ne furamo na veliki klub, vi veliki a svako malo vam neko malu uvali..KB-TM87 je napisao/la:kad skontas kako bi vi prosli, kad smo mi vama tri sprćili kolko bi vam oniromeo je napisao/la:šprdancija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Celik!3,2,2.
Evo prebacio sam tekmu i samo strepim da ovdje procitam petarda 
**** bogatuni, zato ih i uefa voli i gotivi ,ali pazi ovo EUROPSKA LIGa i aklub iz Azije haha

**** bogatuni, zato ih i uefa voli i gotivi ,ali pazi ovo EUROPSKA LIGa i aklub iz Azije haha

- Omerbavarac
- Kontakt:
Za sve je kriv Medunjanin.
Nakon prve tekme nista se nije ni moglo ocekivati do neki castan poraz, ali izgleda da plavi nisu imali morala da probaju nesto vise napraviti.
Ovo sto je trenutno nije pravi odraz snaga, jer Zeljo je pokazao da se moze s njima nositi.

Nakon prve tekme nista se nije ni moglo ocekivati do neki castan poraz, ali izgleda da plavi nisu imali morala da probaju nesto vise napraviti.
Ovo sto je trenutno nije pravi odraz snaga, jer Zeljo je pokazao da se moze s njima nositi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A šta možemo uciniti po tom pitanjujubitubi je napisao/la:Izraelci nama hebu mater svima kolektivno,pa vi gledajte...Steta,steta...

- KB-TM87
- Kontakt:
pa da, i opet smo veliki a vi ste opali majiAllGunsBlazing je napisao/la:Mi se bar ne furamo na veliki klub, vi veliki a svako malo vam neko malu uvali..KB-TM87 je napisao/la:kad skontas kako bi vi prosli, kad smo mi vama tri sprćili kolko bi vam oniromeo je napisao/la:šprdancija

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
To ti je UEFA namjestila, ista ona sto namjesta vama tekme.Mandrak je napisao/la:A šta možemo uciniti po tom pitanjujubitubi je napisao/la:Izraelci nama hebu mater svima kolektivno,pa vi gledajte...Steta,steta......možemo samo stenjati i vikati yes...yebem žrijeb i srecu kurvanjsku kad svaki put izvucemo ove jevreje
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
kome ?Edin TM87 je napisao/la:To ti je UEFA namjestila, ista ona sto namjesta vama tekme.Mandrak je napisao/la:A šta možemo uciniti po tom pitanjujubitubi je napisao/la:Izraelci nama hebu mater svima kolektivno,pa vi gledajte...Steta,steta......možemo samo stenjati i vikati yes...yebem žrijeb i srecu kurvanjsku kad svaki put izvucemo ove jevreje
![]()
Sta da ti kazem,jos smo mali,kad porastemo za jedno 10 godina vraticemo im.Mandrak je napisao/la:A šta možemo uciniti po tom pitanjujubitubi je napisao/la:Izraelci nama hebu mater svima kolektivno,pa vi gledajte...Steta,steta......možemo samo stenjati i vikati yes...yebem žrijeb i srecu kurvanjsku kad svaki put izvucemo ove jevreje
![]()

Realno, ovom igrom smo zasluzili i gore.
Od 4 poluvremena smo odigrali samo jedno, oni tri. Zasluzili da prodju dalje i kraj price.
Nisu ovoliko bolji ali kako smo se mi izgubili poslije prvog gola, dobro je pa je (sad za sad) samo 4 komada.
Od 4 poluvremena smo odigrali samo jedno, oni tri. Zasluzili da prodju dalje i kraj price.
Nisu ovoliko bolji ali kako smo se mi izgubili poslije prvog gola, dobro je pa je (sad za sad) samo 4 komada.
realno, tu su pare i država 98% priče. dok smo imali državu, bili smo tata za njih.
- themaniaks
- Kontakt:
Okrenuti se Sirokom,ovo sto prije zaboraviti i eto tako vam je to u modernom fudbalu 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- KB-TM87
- Kontakt:
kolki ce oni onda biti, jedino da naftu nadjemo negdje, i to veeeelike zalihejubitubi je napisao/la:Sta da ti kazem,jos smo mali,kad porastemo za jedno 10 godina vraticemo im.Mandrak je napisao/la:A šta možemo uciniti po tom pitanjujubitubi je napisao/la:Izraelci nama hebu mater svima kolektivno,pa vi gledajte...Steta,steta......možemo samo stenjati i vikati yes...yebem žrijeb i srecu kurvanjsku kad svaki put izvucemo ove jevreje
![]()

Željezničar - kult glavnog grada
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
pritisni peticu
Trebamo realni biti ,ljudi su mnogo mnogo jaca i kvalitetnija ekipa...pa samo dva njihova najjaca igraca koštaju ko citav Željo...Medunjanin ko pola Želje...ali to ne opravdava ovakav nastup....evo u drugom smo imali 3 prilike, malo bolja igra....ovi dušmani neka se naslađuju sad, imat ce prilike njihovi mizerni klubovi da igraju sa Željom 

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 04 avg 2011, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako nemozemo dati nima ko kaze da nemozemo dati sami sebi?!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jao Vasilicu

Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 04 avg 2011, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Kakva majstorija Vase

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 21 gost.