Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

juzni_front88
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la juzni_front88 » 04 avg 2011, 21:13

kako je Avdukic bolji od njega,to nikad necu skontati :?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 avg 2011, 21:16

juzni_front88 je napisao/la:kako je Avdukic bolji od njega,to nikad necu skontati :?
Begovic je najbolji golman u historiji BiH!

1. Begovic
2. Hasagic
3. Sehic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

juzni_front88
Kontakt:

Post Postao/la juzni_front88 » 04 avg 2011, 21:28

Begovic je najbolji golman u historiji BiH!

1. Begovic
2. Hasagic
3. Sehic[/quote]

Susic ne misli tako ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 avg 2011, 21:31

Cartman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
@Cartman dosadan si postao samo sto radis pljujes po Susicu.
I pljuvat cu ga dok ne vrati Begovica i drasticno ne popravi igru i spiskove igraca.
jarane ko da ti utices na nesto.. pa jbt samo smetas nama bezze.. iskljuci se dok ne dodje drugi selektor :D
ser del barça es el millor que hi ha !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 avg 2011, 21:32

evo sta pise bbc, beg nastavlja po svome 8-)
70:15 Shot by Nikola Saric. Brilliant save by Asmir Begovic.
@Juga: sta odmah kolutas ocima koji... pisem sta je pisao bbc o njemu veceras, sta tu nije jasno?!
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 04 avg 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2011, 21:34

STEVIE je napisao/la:evo sta pise bbc, beg nastavlja po svome 8-)
Neka je Saricu odbranio, pa makar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 avg 2011, 21:34

Jao ovoga :roll:
Pa mora golman nesto i odbraniti tokom utakmice, zar nisu golmani za toga ?!
Ne bih da je Hajduk dominirao pa Begovic igrac utakmice bio, vec covjek fakticki bez posla cijelu utakmicu.
Eh sto ne volim ovo.. :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2011, 21:35

Cartman je napisao/la:
Neka je Saricu odbranio, pa makar.
Pravi Bosanci ,pardon i Hercegovci obatrojica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 avg 2011, 22:31

Jao, dosadnih ljudi. Begovic je zasluzio kaznu zbog neodazivanja na dvije prijateljske utakmice i ta kazna bi davno istekla da nije sam usro stvar. Iskreno, ko bi ga od vas pozvao da kaze da se nece odazivati dok si ti selektor? Sta ces nekoga zvati kad znas da se nece odazvati? Sam je to rekao i sam je kriv sto nije na spisku.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 avg 2011, 22:33

Begović dosta smiren večeras, izuzetno dobro kontrolira igru, zna i ukrasti vrijeme. Imao je jednu dobru obranu, nije imao pretjerano puno posla
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2011, 22:50

Bilal je napisao/la:Jao, dosadnih ljudi. Begovic je zasluzio kaznu zbog neodazivanja na dvije prijateljske utakmice i ta kazna bi davno istekla da nije sam usro stvar. Iskreno, ko bi ga od vas pozvao da kaze da se nece odazivati dok si ti selektor? Sta ces nekoga zvati kad znas da se nece odazvati? Sam je to rekao i sam je kriv sto nije na spisku.
I to je citava prica.Ovo ostalo samo tjeranje inata od strane pojedinaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 avg 2011, 23:28

Bilal je napisao/la:Jao, dosadnih ljudi. Begovic je zasluzio kaznu zbog neodazivanja na dvije prijateljske utakmice i ta kazna bi davno istekla da nije sam usro stvar. Iskreno, ko bi ga od vas pozvao da kaze da se nece odazivati dok si ti selektor? Sta ces nekoga zvati kad znas da se nece odazvati? Sam je to rekao i sam je kriv sto nije na spisku.
bitno je samo da se skine krivica sa papeta...jer je on ipak savsren..nema sanse da je kriv pape...kod njega je pogresan potez nepostojeca rijec...savrsen covjek..savsren selektor...ni sam ne zna sta ce sa silnim pozivima od raznih klubova..svi zele da ih trenira mister savsreni...

naklon za mister savsrenog
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 avg 2011, 00:02

T-MAC je napisao/la:
bitno je samo da se skine krivica sa papeta...jer je on ipak savsren..nema sanse da je kriv pape...kod njega je pogresan potez nepostojeca rijec...savrsen covjek..savsren selektor...ni sam ne zna sta ce sa silnim pozivima od raznih klubova..svi zele da ih trenira mister savsreni...naklon za mister savsrenog
Upravu si totalno. Bas kao i nasi reprezentativci koje trazi razni klubovi poput Arsenala, Atletico Madrida, Spursa, Liverpoola, Real Madrida, AC Milan, Bremena itd itd. Znaci svoj na svom nemere bit bolje das pita.!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 avg 2011, 00:08

soko je napisao/la:
Upravu si totalno. Bas kao i nasi reprezentativci koje trazi razni klubovi poput Arsenala, Atletico Madrida, Spursa, Liverpoola, Real Madrida, AC Milan, Bremena itd itd. Znaci svoj na svom nemere bit bolje das pita.!
to isto kazu i slovenci i ostale kusur drzave..koje nemaju postena igraca pa malo malo na prvenstvu...ali samo je kod nas bitno da nije pape kriv..isto kao i slucaj begovic...

ne kazem ja da begovic nije kriv,ali isto tako i pape snosi dio krivice u ovom sporu...nasao neki inat tjerat na begovicu,jer zna da ce javnost to presutit..al' ja ti kazem,nek hasagic napravi neku glupost na golu,vic'es kako se javnost razapeti papeta zbog nepozivanja begovica.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 avg 2011, 00:15

Kako mozete biti na strani Begovica?

Ok odlican je golman,moze cak postati svjetska klasa,ne volimo Susica,sve ok,ali covjek je 2 puta izradio reprezentaciju,tako da ga ne mozete porediti sa Ibricicem ili Dzekom koji takodje nisu htjeli u Meksiko.

Nije on napravio budalom Susica,nego sve one momke kojima nije mrsko dolaziti da igraju za BiH,i koji drze ukljucen mobitel zapravo.

Trenutno nam nije ni potreban,Hasagic legenda,a ovdje jedini koji se treba izvinuti je Begovic,i Susicu i saigracima i navijacima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2011, 00:16

Kad se pocne trazit izvinjenje od Medunjanina, onda se ima pravo trazit isto od Begovica. Da ne pricam o tome da su za repku igrali igraci poput Dialibe i Baiana. I sad treba da glumimo patriote u vezi Begovica?

Asmir > Susic
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 avg 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 00:17

Dylan Dog je napisao/la:Kako mozete biti na strani Begovica?

Ok odlican je golman,moze cak postati svjetska klasa,ne volimo Susica,sve ok,ali covjek je 2 puta izradio reprezentaciju,tako da ga ne mozete porediti sa Ibricicem ili Dzekom koji takodje nisu htjeli u Meksiko.

Nije on napravio budalom Susica,nego sve one momke kojima nije mrsko dolaziti da igraju za BiH,i koji drze ukljucen mobitel zapravo.

Trenutno nam nije ni potreban,Hasagic legenda,a ovdje jedini koji se treba izvinuti je Begovic,i Susicu i saigracima i navijacima.

BAŠ TAKO !

Ni sam nisam neki miljenik Papeta, odnosno njegovog trenerskog NEumijeća ali ga u ovom slučaju sa Begovićem itekako stojim. Ovakav odnos prema reprezentaciji je za svaku OSUDU !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 avg 2011, 00:19

T-MAC je napisao/la:
soko je napisao/la:
to isto kazu i slovenci i ostale kusur drzave..koje nemaju postena igraca pa malo malo na prvenstvu...ali samo je kod nas bitno da nije pape kriv..isto kao i slucaj begovic...

ne kazem ja da begovic nije kriv,ali isto tako i pape snosi dio krivice u ovom sporu...nasao neki inat tjerat na begovicu,jer zna da ce javnost to presutit..al' ja ti kazem,nek hasagic napravi neku glupost na golu,vic'es kako se javnost razapeti papeta zbog nepozivanja begovica.. ;)
Ja ne znam ko je kriv Pape ili Begovic, to samo oni znaju.
Ostale kusur drzave neprimaju 5-6 golova od tamo neki Maccabija i sta ja znam. Slovenija, kusur drzava, ali otkad je Maribor igrao sa Palermom 3-4 igraca zavrsili tamo kod njih. Gdje nasi igraci idu? hmmm
I te druge kusur drzave su u svemu jace nego BiH.
Ovdje par ljudi hoce da kazu da je Susic kriv za sve. Susic nije neki veliki strucnjak ali radi ok sa ovim sto ima.
Nasi igraci su u skroz losoj formi bili zadnju godinu dana.
A ja tebi kazem, da sad sa Salihovicem i Papcem. Sa ovakim Lulicem, Spahicem, Mujdzom, Pandzom cemo vec dosta bolje izgledati.
Na zalost Dzeko i Vedo nisu bas u nekoj formi, al Dzeko do Bjelorusa mozda i bude. Najvise ce nam faliti Miske, milsim da je on propao( a nadam se da ga Magath uzme onda se mozda vrati bar blizo onom prije), nadam se da Pjana i Stilic to mogu nekako izvesti.

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 avg 2011, 00:21

Dylan Dog je napisao/la:Kako mozete biti na strani Begovica?

nek si im reko. umjesto da zatvorimo ovu temu i odj.. momka za kojeg i Spaha kaže da ga je na aerodromu zvao telefonom i svi su ga čekali a on se nije javljao, dva puta dobijao poziv i to kad smo bili bez Kene i nije se odazvao. to govori da mu nije bitno ocel braniti ili ne. vi koji mislite da je ovdje pape kriv eno vam Asmir u malom mjestu zvanom Stoke pa mu ga dudlajte
4-IN-A-ROW

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 avg 2011, 00:58

Asmir Begovic je profesionalac, koji nije navikao na metode rada Safeta Susica, i jedini razlog zbog kojeg ne brani je ovaj mrtvi "trener", i na tome mu zahvaljujete??nevjerovatno!!!

Asmir je vrijedan truda, i Susic je morao biti diplomata, o ovome sam vec pisao, i dati ovom momku do znanja da ce se racunati na njega, jer je objektivno nas najbolji golman, a ne zovnuti ga pa posaditi na klupu, dok nam brani onaj golman dribler.

Sve reprezentacije svijeta, svi selektori se potrude da im najbolji igraci igraju, samo kod nas ovaj majmun to ne radi, i kreira reputaciju pogresnim potezima-nepozivajuci najbolje, a to Asmir zaista jeste.

Mislio sam da je prosla era neodazivanja igraca u repku , ali izgleda da se to nastavlja sa ovim "trenerom",

Begovic ce braniti u kv.za SP, jer ovaj vise nece voditi nasu svetinju.
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 05 avg 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.