FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
cini se da ovaj Visca slabo napreduje, bolje receno nikako ne napreduje. Vise je cini se pokazivao pocetko prosle sezone nego sad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tezak poraz ali primljen sa puno ravnodusnosti. Nije ovo brukanje svetinje, ovo je jednostavno nedostatak kvalitete, + temperatura koja je takodjer utjecala na nase igrace. Nije mi samo jasno kako navijaci klubova koji su redovna Zeljina musterija imaju obraza bilo sta napisati ali vjerovatno im je jedini razlog za slavlje kada mi izgubimo utakmicu u evropskom takmicenju (o kojem oni S A NJ A J U ). Ide liga pa cemo vidjeti kakva je situacija, odmorili smo Bogicevica, Savica, Smajica pa cemo vidjeti kakva je realna situacija protiv Sirokog i u par narednih kola.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako ništa,bar smo ispunili prazninu između hapoela i litexa:-(.. Nema zamjerke,limitirani smo a jos kad igramo bez 3-4 standardna..dođe ovo,jbga..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pa to i govorim,imaju ogroman budzet,odlicne igrace svake sezone,a navijaci stalno nezadovoljni..CoDe je napisao/la:Jest al onda uporedi kakvu je ekipu imao Dinamo :O i onda uzmes te igrace i vidis gdje su oni sad dovoljno ti govori da je jedan Modrič igrao u Dinamu ostale da ne nabrajam , Eduardo koji je tad bio u najačoj formi i mnoštvo drugi .Dylan Dog je napisao/la:Kad vidim kakav je klub Dinamo Zagreb,a navijaci stalno bojkotuju,kivni na Mamica,cesce zvizde svojima igracima nego sto im pljescu,svaka cast navijacima Zeljeznicara sto ova ekipa ima podrsku kakvu ima,realno,ne zasluzuje je..
Mamic nije gledao do kad i gdje ce stiici klub vec bitno je da se igrač proda pa da se stavi lova u Dzep .
Zatim pogledaj realno budzet Zeljezničara i Sarajeva u odnosu na Dinamo / Partizan pa ces vidjeti . Pa Sarajevo da je imalo prošlih godina budzet Dinama igralo bi Grupnu fazu i bilo jači konkurent za prolazak dalje druze vjeruj mi .
Ovdje je suprotno,nema para,igraci losi,a podrska ne jenjava..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ne mogu biti mirne duse nikako,nikako.Uvijek oduvijek bi stao uz igrace al' sad ne mogu,stao sam kad je bio Hapoel ne znaju,vruce,nismo dugo izasli nekima prvi put evropa,a ovo sad ne mogu nema sanse,pa jeb.o je led ako je osim Zebe ko pipnuo loptu vise od tri puta,ako je ko potrcao ,pa de izgaraj za taj dres sto nosis,nedaj sebi bruke,ne mogu da vjerujem,jaki su jesu,svaka cast ali udaraj ga nogama,rukama sakama.Sviju mi da je osim odveo 11 navijaca pa grizli bi srce bi ostavili na terenu,da su oni grizli a ljudi ih kontrama ubili ne bi rijeci rekao a ovako.SRAMOTA
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
neka sheriffa, popravili smo koeficijent i izbacili ekipu 20 puta skuplju od sebe koja je igrala dvije godine zaredom grupu EL. ko kaže da nije napredak u odnosu na prošlu godinu, lud je.
da bi se nadali prolazu, trebala bi cijela nova ekipa. ali samo da smo mentalno stabilniji, moglo bi biti jedno 3 0 u zbiru, a što je ipak velika razlika u odnosu na 8 0. eto recimo, ja sam sto posto siguran da bi mi taj varaždin ili split izbacili u dvomeču. izbacili smo i ekipu koja je prošle godine izbacila dinamo. ali oni se ne brukaju, a mi se brukamo i to je puno više do psihe nego do kvaliteta.
a naravno, navijači ex-yu stabilnog drugoligaša su naprasno prekinuli bojkot...
da bi se nadali prolazu, trebala bi cijela nova ekipa. ali samo da smo mentalno stabilniji, moglo bi biti jedno 3 0 u zbiru, a što je ipak velika razlika u odnosu na 8 0. eto recimo, ja sam sto posto siguran da bi mi taj varaždin ili split izbacili u dvomeču. izbacili smo i ekipu koja je prošle godine izbacila dinamo. ali oni se ne brukaju, a mi se brukamo i to je puno više do psihe nego do kvaliteta.
a naravno, navijači ex-yu stabilnog drugoligaša su naprasno prekinuli bojkot...

Odradili smo izlet , u siroki po prvu pobjedu na putu ka novoj tituli 

Pa sta ocekivat kad trener najavi "izlet" i odmaranje igraca. Kakav je to nacin? Pa onda ides da se blamiras i gotovo. Radi cega onda toliko price i borbe za to evropsko mjesto? Pa ne mozes uvijek dobit protivnika iz San Marina. Osima sam uvijek cijenio i mislio sam da ima potencijala i za selektora, ali ovo sto je pokazao sa svojom ekipom zadnje dvije godine u Evropi je ispod svakog nivoa. Jadno jednostavno. 8:0 je previse, pa taman igrali protiv Barcelone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
SLAZEM SE.... sve do jednog kaznit osim zebe i karica...LudLo 4 je napisao/la:Ne mogu biti mirne duse nikako,nikako.Uvijek oduvijek bi stao uz igrace al' sad ne mogu,stao sam kad je bio Hapoel ne znaju,vruce,nismo dugo izasli nekima prvi put evropa,a ovo sad ne mogu nema sanse,pa jeb.o je led ako je osim Zebe ko pipnuo loptu vise od tri puta,ako je ko potrcao ,pa de izgaraj za taj dres sto nosis,nedaj sebi bruke,ne mogu da vjerujem,jaki su jesu,svaka cast ali udaraj ga nogama,rukama sakama.Sviju mi da je osim odveo 11 navijaca pa grizli bi srce bi ostavili na terenu,da su oni grizli a ljudi ih kontrama ubili ne bi rijeci rekao a ovako.SRAMOTA
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Rezultat jeste razočaravajući i previsok...
Ali ovoga sam se ja najviše bojao, ovakve reakcije navijača...
Pojedinici su tačno nezahvalni...
Stidite se!
Ceka da se navijaci stide???Igraci i kompletna uprava treba da se klanja ovakvim navijacima,koji ih prate gdje god da idu,odvajaju od svojim mali plata da bi kupovali dresove,salove i ostale didje nebi li pomogli klubu da mogu isplatiti plate ovim jadnim amaterima,i cime im igraci to vracaju brukanjem.....
Nisam navijac inace prestao sam davno ici na utakmice...Ali gledam svoju raju i jedne i druge i Manijake i Pitare koliko izdvajaju novca za svoje klubove i oni im priredjuju ovakve debakle....
IGRACI trebaju sami sebe da se stide i da se klanjaju svojim navijacima!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
nista neocekivano , mozda previse al razlika u kvaliteti je ocigledna , od prijema lopte do realizacije , iako smo fasovali vise nego lani meni su za nijansu bili bolji .
odbrana je kriticna vasilic , nyema i markovic tanko , u nasoj ligi ce to biti ok al vani izgleda smijesno
samo se nadam da ovaj poraz nece ostaviti nekog veceg traga kad pocne liga
odbrana je kriticna vasilic , nyema i markovic tanko , u nasoj ligi ce to biti ok al vani izgleda smijesno
samo se nadam da ovaj poraz nece ostaviti nekog veceg traga kad pocne liga
Pa nemoj ga više cijeniti i vozdra....šta se više cudite, ljudi nas natrpali jer su 5 puta jaca i skuplja ekipa (totalna razlika u klasi) i on se sad fol nešto cudi, nije mu jasno nešto...hajde ba dosta više te price...bezveze prica totalno.Cartman je napisao/la:Pa sta ocekivat kad trener najavi "izlet" i odmaranje igraca. Kakav je to nacin? Pa onda ides da se blamiras i gotovo. Radi cega onda toliko price i borbe za to evropsko mjesto? Pa ne mozes uvijek dobit protivnika iz San Marina. Osima sam uvijek cijenio i mislio sam da ima potencijala i za selektora, ali ovo sto je pokazao sa svojom ekipom zadnje dvije godine u Evropi je ispod svakog nivoa. Jadno jednostavno. 8:0 je previse, pa taman igrali protiv Barcelone.
I šta ono pišu i kažu, napredovali smo u odnosu na prošlu godinu ? 

Eto ti nam reci.......Cartman je napisao/la:Pa sta ocekivat kad trener najavi "izlet" i odmaranje igraca. Kakav je to nacin? Pa onda ides da se blamiras i gotovo. Radi cega onda toliko price i borbe za to evropsko mjesto? Pa ne mozes uvijek dobit protivnika iz San Marina. Osima sam uvijek cijenio i mislio sam da ima potencijala i za selektora, ali ovo sto je pokazao sa svojom ekipom zadnje dvije godine u Evropi je ispod svakog nivoa. Jadno jednostavno. 8:0 je previse, pa taman igrali protiv Barcelone.
Zeljo i Sarajevo= San Marino liga.
A ove ostale iz PL netreba ni spominjati.
ZALOSNO
A ove ostale iz PL netreba ni spominjati.
ZALOSNO
G BUSSA BUSS
Upravo tako, i na kraju sta dobiju ovi sto od zadnjeg zalogaja odvajaju za kartu i sl. ?Ponos Torina je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Rezultat jeste razočaravajući i previsok...
Ali ovoga sam se ja najviše bojao, ovakve reakcije navijača...
Pojedinici su tačno nezahvalni...
Stidite se!
Ceka da se navijaci stide???Igraci i kompletna uprava treba da se klanja ovakvim navijacima,koji ih prate gdje god da idu,odvajaju od svojim mali plata da bi kupovali dresove,salove i ostale didje nebi li pomogli klubu da mogu isplatiti plate ovim jadnim amaterima,i cime im igraci to vracaju brukanjem.....
Nisam navijac inace prestao sam davno ici na utakmice...Ali gledam svoju raju i jedne i druge i Manijake i Pitare koliko izdvajaju novca za svoje klubove i oni im priredjuju ovakve debakle....
IGRACI trebaju sami sebe da se stide i da se klanjaju svojim navijacima!!!
Nije strasno izgubiti ni 15-0 uopste ako je neko toliko bolji ali izgubiti setajuci se po terenu je jednostavno nepostivanje dresa.
I gle cuda Adilovicu vruce i sparina, a Zebi nije sigurno ovaj drugi ima neku klimu u dresu garant.
Razlika izmedju nas i njih je kao izmedju nas i nekog iz druge federalne lige a ja mislim da bi mi svakog iz druge federalne ovako natrpali.Mandrak je napisao/la:Pa nemoj ga više cijeniti i vozdra....šta se više cudite, ljudi nas natrpali jer su 5 puta jaca i skuplja ekipa (totalna razlika u klasi) i on se sad fol nešto cudi, nije mu jasno nešto...hajde ba dosta više te price...bezveze prica totalno.Cartman je napisao/la:Pa sta ocekivat kad trener najavi "izlet" i odmaranje igraca. Kakav je to nacin? Pa onda ides da se blamiras i gotovo. Radi cega onda toliko price i borbe za to evropsko mjesto? Pa ne mozes uvijek dobit protivnika iz San Marina. Osima sam uvijek cijenio i mislio sam da ima potencijala i za selektora, ali ovo sto je pokazao sa svojom ekipom zadnje dvije godine u Evropi je ispod svakog nivoa. Jadno jednostavno. 8:0 je previse, pa taman igrali protiv Barcelone.
Jednostavno, ljudi su puno bolji i kraj price.
Po budzetu 20 puta jaci od nas. Po igri 5-6 puta jaci, znaci da smo ipak dobro prosli.

ma jest rezultat kritican ali ne znam nisam nista posebno razocaran,nadao sam se cudo ali ocigledno nismo jos tom nivou dorasli
ali eto bit ce bolje ako Bog da !!!

Ako se gubi 5:0 i 6:0 od klubova iz Izreala i Ceske,sta covjek da ocekuje ako kad dodju "oni"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.