FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@srdjane protiv vas su i drugoligasi prave ekipe.Ko god vas istalindja prava je ekipa,donekle si i u pravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovim navijacima Borca topla preporuka da spuste malo loptu proteklih 10 godina Borca uopste nije bilo na mapi u Evropi i oni se sad nasli da nama pametuju nesto, vi kad uspijete nesto slicno ala Genk, Helsingborg itd. onda se javite do tada nebi bilo lose malo spustiti loptu
Ma necu da se repsravljam. 7:0, moze se to stici ima jos cijelo poluvrijeme
P.S. Taj drugoligas je igra LE, koji i mi i vi mozemo da sanjamo narednih 10 god. min.

P.S. Taj drugoligas je igra LE, koji i mi i vi mozemo da sanjamo narednih 10 god. min.
Uceram @VAM o cemu ti???VAM je napisao/la:hari nam opet lupeta...jel se to zove haris dalji komentar je suvišan
@Srdjane ti zaboravio da je sedmica krhnuta i vama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
e posto si nam sad odbrusio,zavrati se da gledas kako vas nabijaju ovi česiBalon je napisao/la:ovim navijacima Borca topla preporuka da spuste malo loptu proteklih 10 godina Borca uopste nije bilo na mapi u Evropi i oni se sad nasli da nama pametuju nesto, vi kad uspijete nesto slicno ala Genk, Helsingborg itd. onda se javite do tada nebi bilo lose malo spustiti loptu
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ma nismo mogli doci na red od institucija kao sto su Zeljo i ZepceBalon je napisao/la:ovim navijacima Borca topla preporuka da spuste malo loptu proteklih 10 godina Borca uopste nije bilo na mapi u Evropi i oni se sad nasli da nama pametuju nesto, vi kad uspijete nesto slicno ala Genk, Helsingborg itd. onda se javite do tada nebi bilo lose malo spustiti loptu

@Haris ma jeste krhnuta je i nama, samo smo mi njima krhnuli 4 i jednu pobjedili, ono nije isto

Kako tebe nije sramota?Daj ti 4 i pobjedi kuci,i primi 7,odigraj momacki,ja cu reci svaka cast!Kao sto sam rekao protiv Cluja Helsingborga...Pravi si tupko.harishp je napisao/la:Uceram @VAM o cemu ti???VAM je napisao/la:hari nam opet lupeta...jel se to zove haris dalji komentar je suvišan
@Srdjane ti zaboravio da je sedmica krhnuta i vama.
I na kraju ispali kako rekoh na startu.Dok su i Zeljo i Sarajevo prosli svoje protivnike na tom startu.I to nije isto,zar ne.
Objasnjeno i ovom tuponji @ubijsetubiju
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo gledam, ja barem svake godine imam sta gledati a ne svakih 15 godinaVAM je napisao/la:e posto si nam sad odbrusio,zavrati se da gledas kako vas nabijaju ovi česiBalon je napisao/la:ovim navijacima Borca topla preporuka da spuste malo loptu proteklih 10 godina Borca uopste nije bilo na mapi u Evropi i oni se sad nasli da nama pametuju nesto, vi kad uspijete nesto slicno ala Genk, Helsingborg itd. onda se javite do tada nebi bilo lose malo spustiti loptu
Borac nije igrao nizerazredno takmicenje,zvano kvalifikacije za Ligu Evrope,vec...Ligu Sampiona batice.Aj sad gledaj Sarajevo.harishp je napisao/la:I na kraju ispali kako rekoh na startu.Dok su i Zeljo i Sarajevo prosli svoje protivnike na tom startu.I to nije isto,zar ne.

- RagazziDelSud
- Kontakt:
da?LudLo 4 je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti,otkud navijaci Sparte na zapadu ,zar to nije zatvoreno ?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Ljudi na zapadu,ispod loze dole.Kako ako je zatvorena tribina ili su nesto smutili ?RagazziDelSud je napisao/la:da?LudLo 4 je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti,otkud navijaci Sparte na zapadu ,zar to nije zatvoreno ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Neko gleda,a neko vec odavno ''odmara''.jubitubi je napisao/la:Borac nije igrao nizerazredno takmicenje,zvano kvalifikacije za Ligu Evrope,vec...Ligu Sampiona batice.Aj sad gledaj Sarajevo.harishp je napisao/la:I na kraju ispali kako rekoh na startu.Dok su i Zeljo i Sarajevo prosli svoje protivnike na tom startu.I to nije isto,zar ne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dobro kažes...imas sta gledatiBalon je napisao/la:evo gledam, ja barem svake godine imam sta gledati a ne svakih 15 godinaVAM je napisao/la:e posto si nam sad odbrusio,zavrati se da gledas kako vas nabijaju ovi česiBalon je napisao/la:ovim navijacima Borca topla preporuka da spuste malo loptu proteklih 10 godina Borca uopste nije bilo na mapi u Evropi i oni se sad nasli da nama pametuju nesto, vi kad uspijete nesto slicno ala Genk, Helsingborg itd. onda se javite do tada nebi bilo lose malo spustiti loptu

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ma gledaj Harise punjenje...Aj bar gol dajte.Lako vam se na "strasnom" Orebru siliti. 

Punjenje ste vec dozivjeli istim kapacitetomjubitubi je napisao/la:Ma gledaj Harise punjenje...Aj bar gol dajte.Lako vam se na "strasnom" Orebru siliti.

Kod vas su svi ''strasni''koga god da dobijete.Ima izac,odmah na startu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da, gledam klub koji je za vas Borac institucija, pa sve i da primimo 15 komada vecerasVAM je napisao/la: dobro kažes...imas sta gledati![]()
![]()
jednom otisli u Evropu, odmah ispali uz drkanje kako ste dali 4 gola ekipi koja je vec u prvom mecu rijesila sve i odmah nesto vi otvarate usta jao jao

Ma dobro Hari Mata Hari,ako je tebi isto,dvomec Borca sa Makabijem,i dvomec Sarajeva sa Spartom,neka ti bude...Ode spavati.Ti uzivaj onda. 

[quote="Balon"
jednom otisli u Evropu, odmah ispali uz drkanje kako ste dali 4 gola ekipi koja je vec u prvom mecu rijesila sve i odmah nesto vi otvarate usta jao jao
[/quote]
Pa i Sparta je u prvom mecu rijesila sve,dajte i vi njoj bar 3 eto.
izvinjavam se aco,evo idem ja,samo da na ovo odgovorim.
da, gledam klub koji je za vas Borac institucija, pa sve i da primimo 15 komada veceras="VAM"]
dobro kažes...imas sta gledati![]()
![]()

Pa i Sparta je u prvom mecu rijesila sve,dajte i vi njoj bar 3 eto.
izvinjavam se aco,evo idem ja,samo da na ovo odgovorim.
Moj ti @aco,ovdje izgleda jedva se ceka da nasi timovi popuse ovaj izgube pa da mogu pricu o tome ciji je tata veci ili koji je klub bolje prosao.aleksandar_veliki je napisao/la:Svaki provokator bice trajno odstranjen sa foruma, pa izvolite.
Izgleda ne kontaju da sve to ide iz i od koenficijenta BIH klubova.I da je to sve u pet deka,to jest svi donji.Neko prije a neko kasnije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: AdinSally, Evander, gh0stHZ, MOCTAP1981, Pact1921, relativizam, Rodman, THEC i 137 gostiju.