HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
3:0 gubite, sad trebate dva gola dati, gledajući realno mislim da to ne možete postići, ima još dvadesetak minuta igre
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sranje!!! Teško ali odigrali su plemićki u Mostaru,a ako SLovan prođe, prošao je favorit, nemamo šta momv+cima zamjeriti.
Prenos prtim na EUFA.com jer nema nigdje live streaminga
Prenos prtim na EUFA.com jer nema nigdje live streaminga
- florin cernat
- Kontakt:
**** ga steta za zrinjski
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E jebga, dva rana pogotka, nisam ocekivao takvu sliku, racunao sam na minimalni poraz uz postignuti gol, ali sto se moze, ovo ce tesko preokrenuti.
...Život za Široki...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nista,za nase uslove nije lose,moglo je bolje ali steta sto primise rano ona dva gola,Zrinjski nas je dobro predstavio a slijedece godine ce biti bolje jer je nam Liga ove godine kvalitetnija
Tracy McGrady!!!
4-0 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ultrasi kako Slovan, ne moze vam pomoci niti Boban

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nije da provociram ali ovo je sramota
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
kraj...jbg iskreno mi je zao...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Provocir'o ili ne, ovo jest' sramota...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- edo_malesak
jbg. bit ce bolje drugi put
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
hajde, neka nije pet komada kako je zrinjski naučio da prima.kako rekoh neki dan tko visoko leti..... . i sarajlije su se vec utrpale u iduce kolo unaprijed.....
Prekosutra Slovaci nastavljaju tamo gdje su stali večeras...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jbg niste imali sreće...Ja brate koliko ste se utripovali da mozete proci nesto ste se duvali , protiv ovakvih ekipa je rez. 1-0 malo..........i Sarajevo ce isto toliko da primi u trnavi.... 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sramota, 'nesramota', tako je kako jest. Rekao sam vec nakon prve utakmice, koliko se sjecam, da i Zrinjski i Sarajevo imaju vrlo nezgodne rezultate i nedovoljno izrazene pobjede, ali imali su naravno sanse, a imati ce i Sarajevo u svom uzvratu. Zrinjski je zasluzeno prvak BiH, nema pravo primjedbe nijedna druga BH momcad, uostalom neki su vec i u pripremama stradavali od ove ekipe, medjutim Zrinjski placa danak politici jednogodisnjih ugovora i sl. i nezadrzavanju glavnih igraca, mladici su se borili koliko su mogli, pobijedili su favoriziranog protivnika bar u Mostaru, ovo veceras je vjerojatno previse, ali doduse, tesko bi bilo koja BH momcad se nosila sa Slovanom u Bratislavi veceras, i to se mora reci, i nema tu neke suvisne price. Steta.
...Život za Široki...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ja ne da se samo nadam prolazu nego i pobjedirepublika_srpska je napisao/la:Jbg niste imali sreće...Ja brate koliko ste se utripovali da mozete proci nesto ste se duvali , protiv ovakvih ekipa je rez. 1-0 malo..........i Sarajevo ce isto toliko da primi u trnavi....
p.s.da se ja pitam ja bih te banovao zbog takvog nicka

-
- Kontakt:
Da ne bi bilo da psujem po ovoj temi,necu nikakvu uvredu reci....al si druze smjesan cuj da me banuje zbog nick-a.....a druze ja sam samo realan Spartak je prejak za Sarajevo,a imace i bolju podrsku nego Sarajevo na kosevu...................Mirza_Hordas je napisao/la:ja ne da se samo nadam prolazu nego i pobjedirepublika_srpska je napisao/la:Jbg niste imali sreće...Ja brate koliko ste se utripovali da mozete proci nesto ste se duvali , protiv ovakvih ekipa je rez. 1-0 malo..........i Sarajevo ce isto toliko da primi u trnavi....

Zrinjski je opet obrukao Bosnu i Hercegovinu...ako Sarajevo u cetvrtak izgubi sa 4-0 isto ce vaziti i za njih(pa cak je i 3-0 previse)...ne moze me niko uvjeriti da oni imaju toliko bolje uvjete da mi ne mozemo da se nosimo sa njihovim ekipama...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ovo je SPORT a ne politika, garantujem ti da spartak ni mrvu nije ništa bolji od sarajevarepublika_srpska je napisao/la:Da ne bi bilo da psujem po ovoj temi,necu nikakvu uvredu reci....al si druze smjesan cuj da me banuje zbog nick-a.....a druze ja sam samo realan Spartak je prejak za Sarajevo,a imace i bolju podrsku nego Sarajevo na kosevu...................Mirza_Hordas je napisao/la:ja ne da se samo nadam prolazu nego i pobjedirepublika_srpska je napisao/la:Jbg niste imali sreće...Ja brate koliko ste se utripovali da mozete proci nesto ste se duvali , protiv ovakvih ekipa je rez. 1-0 malo..........i Sarajevo ce isto toliko da primi u trnavi....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.