FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 04 avg 2011, 23:14

neznam šta osim radi na klupi želje pored ovoliko stručnjaka na forumu.Hoće li neko od ovih stučnjaka platiti kartu u prvenstvu 50 eura za jednu tekmu pa da pravimo evropski klub.Mnogi bi za 30 KM da gledaju čitavo prvenstvo a da izbacimo makabi.Murinjo ko najbolji trener na svijetu potroši 150 miliona na igrače pa igra bunker u sred madrida a u gostima glatko popuši petaka.Nismo imali sreće na izvlačenju parova i gotovo,gledam dinamo zagreb je u pretkolima lige prvaka izvukao lakše timove nego mi u evropskoj ligi.Bitno je da klub za naše uslove dobro finacijski stoji da nema dugova prema igračima i ja zadovoljan.Više sreće iduće godine.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2011, 23:14

vala sto mi je puna kapa vise ove price o budzetima i milionima i ko koliko ima,ma gdje je to pokazatelj?
igralo se na grbavici sa santosom,a budzet je bio 100 maraka danasnjih.
ovo je bas nas mentalitet i to ne samo zelje nego i ostalih bh klubova,ko da im neko baterije izvadi kad prime 2-3 gola.vala bruka sto jest jest
pa igraj bunker dalje kad si primio ta dva gola i ne brukaj se vise,al jok moramo mi nesto pametovati
p.s.-pola ovoga vjerovatno huja govori iz mene,a imam li razloga?

i za kraj:

I da gubis 10:0 ,s juga bi se pjesma cula,mi te volimo,mi te volimoooo!!!

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 04 avg 2011, 23:15

ChWilla je napisao/la:vaduz nije izbacio hapoela, a da jeste, bogami bi bilo iznenađenje :mrgreen:

a slažem se da bi neki od naših timova sa dobrim navijačima igrao ligu šampiona sa 6 miliona eura. hajmo reći barem svake treće godine.
Pardon, do mene je... :mrgreen:

@wizard90
Ne možeš ništa s 6 miliona eura posebno napraviti, pored pojačanja, treba i plate isplaćivati za takve igrače.
Nisi me razumio, pa nebi tih 6 milki bilo potroseno na obestecenja prilikom dovodjenja igraca, nego na plate...
pa evo sad mozes naci 10-ak odlicnih igraca sa naseg prostora ali i iz evrope, brazila...koji su bez ugovora ili im istice za pola godine, a koji bi odigrali sezonu za 500 000e... I eto ti uspjeha u evropi :D

Air Marshal
Kontakt:

Post Postao/la Air Marshal » 04 avg 2011, 23:17

Ajd raja ko smo mi da imamo budzet od 6 milki tj. da placamo tamo neke brazilce, argentince, kamarunce po 500 000 eura godisnje, bolje ove domace 5 000 eura pa nije stvar 5 o 6 ...bitno je ucestovati 8-)

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 04 avg 2011, 23:19

wizard90 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:vaduz nije izbacio hapoela, a da jeste, bogami bi bilo iznenađenje :mrgreen:

a slažem se da bi neki od naših timova sa dobrim navijačima igrao ligu šampiona sa 6 miliona eura. hajmo reći barem svake treće godine.
Pardon, do mene je... :mrgreen:

@wizard90
Ne možeš ništa s 6 miliona eura posebno napraviti, pored pojačanja, treba i plate isplaćivati za takve igrače.
Nisi me razumio, pa nebi tih 6 milki bilo potroseno na obestecenja prilikom dovodjenja igraca, nego na plate...
pa evo sad mozes naci 10-ak odlicnih igraca sa naseg prostora ali i iz evrope, brazila...koji su bez ugovora ili im istice za pola godine, a koji bi odigrali sezonu za 500 000e... I eto ti uspjeha u evropi :D
samim ulaskom u grupu dobija se nesto vise od 8 milki eura,znaci da bi se isplatilo to ulozit al ako bi kiksno kopaj sebi jamu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 avg 2011, 23:21

MA IMA DA ODEREMO TAJ SIROKI! VOLIM TE ŽELJO!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 23:23

Ma odmorili smo Bogičevića, Smajića...

Boga mi ako treba tražiti sreću u nesreći mene je obradovala večerašnja igra Stančeskog, on je bio možda najbolji na terenu uz Karića...

Vidjet ćete da će ovo biti skroz druga ekipa u nedjelju navečer...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 04 avg 2011, 23:24

Mene nervira to što naši ne znaju opucati kako valja i nezalaganje mi je živce vadilo.Samo da mi ovo psihički prebrodimo zbog prvenstva,ja te Željo volim kako god završio.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 04 avg 2011, 23:25

snimci golova?
nisam bio u stanju da pratim
Nil Satis Nisi Optimum

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 avg 2011, 23:26

Number1 je napisao/la:snimci golova?
nisam bio u stanju da pratim
nemoj se ni podsjećat na to bilo prošlo ,e sad daj Široki da se igramo! ;) ŽELJO mi te volimo kako god završio!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 23:27

Colo Colo je napisao/la:Mene nervira to što naši ne znaju opucati kako valja i nezalaganje mi je živce vadilo.Samo da mi ovo psihički prebrodimo zbog prvenstva,ja te Željo volim kako god završio.
A ne možeš reći da se igrači nisu zalagali...

Znaš kad nešto ne možeš, jednostavo ne može!?

Sjećam se na Koševu Nyemi nijedan ništa nije mogao, Kvesić bio brži od svakog njihovog igrača...

Drugačiji uslovi za igru, dok smo mogli igrali smo prvih 20 minuta i budimo realni bili smo ravnopravni i onda je došao taj nesretni gol...

Odlučujući trenutak je bio onaj gol u posljednjih 20 sekundi prvog poluvremena...

Mogli su se oni parkirati ispred 16, ali fazon je što ovaj Želju nema igrače za tu taktiku...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 avg 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 04 avg 2011, 23:30

Kad dođe dan da Željo bez problema uzima u gostima Travnika Rudar,KOzaru Zvijezdu i takve ekipe onda ćemo imati neku šansu u Evropi. Ovako dok kod strepimo od Travnika nema napredka. Sram ih bilo sve do jednog od Amar pa nadalje.
FEDERER= KLOC

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 04 avg 2011, 23:43

mah stanceski je igracina i za svraku i za jakama i za savica...zolotica necu da uzimam u obzir decko je jos uvijek mlad a i prva mu je utakmica u evropi...jak stanceski u duelu ko beton zna se i gurat i sve...

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 04 avg 2011, 23:45

Bianconeri1988 je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Mene nervira to što naši ne znaju opucati kako valja i nezalaganje mi je živce vadilo.Samo da mi ovo psihički prebrodimo zbog prvenstva,ja te Željo volim kako god završio.
A ne možeš reći da se igrači nisu zalagali...

Znaš kad nešto ne možeš, jednostavo ne može!?

Sjećam se na Koševu Nyemi nijedan ništa nije mogao, Kvesić bio brži od svakog njihovog igrača...

Drugačiji uslovi za igru, dok smo mogli igrali smo prvih 20 minuta i budimo realni bili smo ravnopravni i onda je došao taj nesretni gol...

Odlučujući trenutak je bio onaj gol u posljednjih 20 sekundi prvog poluvremena...

Mogli su se oni parkirati ispred 16, ali fazon je što ovaj Želju nema igrače za tu taktiku...

Sta su se bolan zalagali, nemoj bolan sebi laznu sliku davati, pobudalit` ces. Ko picke igrali, fuj. Ne boli poraz, vec igra i zalaganje ;)
Nama je Željo svetinja jedina.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 04 avg 2011, 23:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je nasa realnost i tu sva prica zavrsava. Jednostavno, u klubovima u nekom ebenom Izraelu mnogo bolje se trenira, mnogo bolji su uslovi, mnogo bolje je mnogo toga. Nasi igraci im ne mogu parirati, ni takticki, ni tehnicki, ni fizicki, ma nikako. Opet ponavljam, kod Zelje steka u veznoj liniji, jednostavno su igraci u toj liniji prespori, kako fizicki tako i mentalno. Ne razmislja se brzo jer se nije naucilo u mladjim kategorijama. Dobije Svraka loptu, Svraka primjer, pa dok nju ustopa, dok digne glavu, dok skonta hocel ljevom ili desnom, ovi ga vec zabili.
U potpunosti se slazem.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 avg 2011, 23:47

Iker C je napisao/la:Kad dođe dan da Željo bez problema uzima u gostima Travnika Rudar,KOzaru Zvijezdu i takve ekipe onda ćemo imati neku šansu u Evropi. Ovako dok kod strepimo od Travnika nema napredka. Sram ih bilo sve do jednog od Amar pa nadalje.
Kad loše ide Amar je kriv

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 avg 2011, 23:48

Jedan,dva,tri,Newcastle,Hapoel,Maccabi,Litex,osam,devet,deset.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 04 avg 2011, 23:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je nasa realnost i tu sva prica zavrsava. Jednostavno, u klubovima u nekom ebenom Izraelu mnogo bolje se trenira, mnogo bolji su uslovi, mnogo bolje je mnogo toga. Nasi igraci im ne mogu parirati, ni takticki, ni tehnicki, ni fizicki, ma nikako. Opet ponavljam, kod Zelje steka u veznoj liniji, jednostavno su igraci u toj liniji prespori, kako fizicki tako i mentalno. Ne razmislja se brzo jer se nije naucilo u mladjim kategorijama. Dobije Svraka loptu, Svraka primjer, pa dok nju ustopa, dok digne glavu, dok skonta hocel ljevom ili desnom, ovi ga vec zabili.
Ma to je to, nema kod nas nekog velikog profesionalizma, dovodimo igrace dzabalesku, koji mogu biti korisni u nasoj ligi i to je to, a da dovedes neko veliko pojacanje je rizik hocel se isplatiti ili ne, a Boga mi tesko da bi neko i dosao ovdje kad bi vidio po kakvim livadama se igra i kakvi su uslovi. Bole ovi rezultati jako al jbg. Eto momci imate sada siroki pa malo se ispravite, nije ova raja zasluzila ovu bruku
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 04 avg 2011, 23:49

aleksandar_veliki je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:mah stanceski je igracina i za svraku i za jakama i za savica...zolotica necu da uzimam u obzir decko je jos uvijek mlad a i prva mu je utakmica u evropi...jak stanceski u duelu ko beton zna se i gurat i sve...
Ma djaba sto je jak u duelu kada je spor, motorika nula i u nogama i u glavi. Sve je to tu negdje, gore sam napisao sta je po mom sudu problem.
opet meni se on vise svidja nego Savic i Svraka a pogotovo Jamak ja msm da je Amarova fula ibla ostavit Viscu na klupi a jamaka stavit za centralnog veznog,ne moze on nikako biti ko zeba...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 avg 2011, 23:49

Stvarno sramota. Ovi Židovi možda jesu bolji, ali za 8 komada u dvije utakmice sigurno nisu. Gubitnički mentalitet.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 40 gostiju.