FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
Amar je kriv i za uspjeh i za neuspjeh. To je sasvim normalno svugdje u svijetu da trener snosi odgovornost.Amar je trenutno idealan za nas jer da njega nema bili bi u borbi za opstanak.nime_tm87 je napisao/la:Kad loše ide Amar je krivIker C je napisao/la:Kad dođe dan da Željo bez problema uzima u gostima Travnika Rudar,KOzaru Zvijezdu i takve ekipe onda ćemo imati neku šansu u Evropi. Ovako dok kod strepimo od Travnika nema napredka. Sram ih bilo sve do jednog od Amar pa nadalje.
-
casual1987
- Kontakt:
Sad se trebaju odužiti s tri boda s Pecare, ali sam zadovoljan i s remijem.
- nero.piroman
- Kontakt:
lopta je napisao/la:Zeljo (8) +Sarajevo (7) = 15 surova realnost naseg fudbala !
- KB-TM87
- Kontakt:
hejteri, šta je sa prošlim pretkolomnero.piroman je napisao/la:lopta je napisao/la:Zeljo (8) +Sarajevo (7) = 15 surova realnost naseg fudbala !
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije u redu da blatimo po igračima koji su nam do prije 15 dana toliku sreću donjeli da nakon 5-6 godina prođemo nekog u Evropi...
Hajd ostaje ta mrlja što smo doživjeli ovaj debakl, ali cilj ove sezone je obavljen, sljedeće ćemo biti nosioci aBd i valjda ćemo imati sreću da nam konačno dođe neka laka ekipa pa da je natrpamo kao što su nas trpali ove dvije godine...
Igrači trebaju našu podršku, zato svi u Široki!
Da još jednom pokažemo našu ljubav prema klubu i da pokažemo igračima da smo uvijek uz njih bilo kada bilo gdje...
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Da li ste zadovoljni Adilovicem ?
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- KB-TM87
- Kontakt:
u pripremama dobar, fizički jak, al imam osjećaj da će biti ko Lazar, nedo BogEmir ZENICA je napisao/la:Bez ikakvih provokacija.
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Koliko god ovi bili bolji i bogatiji, ovakav poraz i ovolika nemoc je sramota, a i zalaganje je bilo lose pravo. U svemu je najgore sto mi ne izvucemo pouku nikakvu.
KRAMPA !Emir ZENICA je napisao/la:Bez ikakvih provokacija.
THC U KRVI
-
atomski mrav
- Kontakt:
u evropskim utakmicama nije nista pokazao , sem mozda malo u prvoj protiv serifa , vidjet cemo kad nas cirkus krene , trudi se a sad kolko zna imat ce vremena da pokazeEmir ZENICA je napisao/la:Bez ikakvih provokacija.
Slažem se udario si u srž naših problema.Admiral_TM87 je napisao/la:Amar je zasluzan za milion stvari ali je isto tako i kriv za milion drugih stvari. Mi smo s njim ostvarili uspjehe zbog nekih drugih stvari vise tehnickih nego fudbalskih. Obezbjedio je finansijsku stabilizaciju i uveo neki red, ali ima dosta gresaka oko odabira igraca i oko same postavke, sto mi niko ne moze osporiti. E sad u nasoj ligi taktika i nije toliko bitna, ali kad odes preko granice pokazu se svi nedostaci od trenera na prvom mjestu, pa do ogranicenih igraca.
Koliko god ovi bili bolji i bogatiji, ovakav poraz i ovolika nemoc je sramota, a i zalaganje je bilo lose pravo. U svemu je najgore sto mi ne izvucemo pouku nikakvu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
niđe veze. ovo je još gori gubitnički mentalitet od onog što su naši igrači pokazali večeras. stiče se iskustvo (možda treći put dođe iz guzice u glavu kako treba protiv ovakvih), koeficijent raste, uzimaju se pare...sekula je napisao/la:Vise bih volio da smo ispali od Sheriffa, nego sto sam gledao ovu bruku i sramotu....
Amar je daleko najzaslizniji za ovo sve sto je uradjeno u zelji,al svi znamo da kad nema rezultata trener je prvi na udaru i ako se to desi za zelju bi bolje bilo da ga stavi kao prvog covjeka u klubuColo Colo je napisao/la:Slažem se udario si u srž naših problema.Admiral_TM87 je napisao/la:Amar je zasluzan za milion stvari ali je isto tako i kriv za milion drugih stvari. Mi smo s njim ostvarili uspjehe zbog nekih drugih stvari vise tehnickih nego fudbalskih. Obezbjedio je finansijsku stabilizaciju i uveo neki red, ali ima dosta gresaka oko odabira igraca i oko same postavke, sto mi niko ne moze osporiti. E sad u nasoj ligi taktika i nije toliko bitna, ali kad odes preko granice pokazu se svi nedostaci od trenera na prvom mjestu, pa do ogranicenih igraca.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Amidzaa, ANamelessGhoul, Argentina, avalPacidoroP, b00t, Belito, bvsic, Combattente87, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GIBRA, Grbavica786, grbavicka1921, Hamagara, HariTz, Hrasno15, JimmyPage, KimJongEsmer, Kockoglavi, Levin, Mahalasi, mnon46, MrkiMedo, NazorUso, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, perodeformero, Redfire16, ristagrad, samoposmatram, Shategabri, StarmoCity, Stole, Svire, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 460 gostiju.