FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 avg 2011, 00:23

space je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Amar je zasluzan za milion stvari ali je isto tako i kriv za milion drugih stvari. Mi smo s njim ostvarili uspjehe zbog nekih drugih stvari vise tehnickih nego fudbalskih. Obezbjedio je finansijsku stabilizaciju i uveo neki red, ali ima dosta gresaka oko odabira igraca i oko same postavke, sto mi niko ne moze osporiti. E sad u nasoj ligi taktika i nije toliko bitna, ali kad odes preko granice pokazu se svi nedostaci od trenera na prvom mjestu, pa do ogranicenih igraca.
Koliko god ovi bili bolji i bogatiji, ovakav poraz i ovolika nemoc je sramota, a i zalaganje je bilo lose pravo. U svemu je najgore sto mi ne izvucemo pouku nikakvu.
Slažem se udario si u srž naših problema.
Amar je daleko najzaslizniji za ovo sve sto je uradjeno u zelji,al svi znamo da kad nema rezultata trener je prvi na udaru i ako se to desi za zelju bi bolje bilo da ga stavi kao prvog covjeka u klubu
To ti govorim, mozda se cak moze reci da je on i jedini zasluzan, covjek je sto se tice tehnickih stvari sve sam uradio.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 05 avg 2011, 00:24

ChWilla je napisao/la:
sekula je napisao/la:Vise bih volio da smo ispali od Sheriffa, nego sto sam gledao ovu bruku i sramotu....
niđe veze. ovo je još gori gubitnički mentalitet od onog što su naši igrači pokazali večeras. stiče se iskustvo (možda treći put dođe iz guzice u glavu kako treba protiv ovakvih), koeficijent raste, uzimaju se pare...
Ono sto ja osjecam prema Zelji ne prodajem za pare, koeficijent i ostala sranja....... O kakvom ti iskustvu pricas, valjda je trebalo izvuci to iskustvo prosle godine....Jel treba da jedno 4-5 godina primamo po 5-6 komada od prosjecnih evropskih ekipa......
Moralisto, hajd mi pojasni zasto imamo gubitnicki mentalitet?
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2011, 00:27

eto ja ne osjećam i meni je lijepo večeras. ajde ba tamo.

da svake godine srušimo jednu ekipu 20-25 puta skuplju od nas i sa koeficijentom 3 puta većim...pa šta god bilo poslije.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 avg 2011, 00:27

u 4 utakmice sa židovima mi primimo 14 komada, u 4 evropske utakmice ove godine mi i sarajevo primimo 15 komada, a nijedan ne postignemo, jel to do naseg nekvaliteta il je to do kvaliteta drugih ekipa, to vam ne bih znao reci, ali prije da je ovo drugo, nego ovo prvo, vidjet cemo naredne godine kakva ce situacija biti aBd, sad treba uciniti sve da se iz sirokog vratimo neporazeni, jaci smo dole za bogija i smajica, pored svega nadam se pozitivnom rezultatu sa pecare
Za zivot cijeli!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 05 avg 2011, 00:30

ChWilla je napisao/la:eto ja ne osjećam i meni je lijepo večeras. ajde ba tamo.

da svake godine srušimo jednu ekipu 20-25 puta skuplju od nas i sa koeficijentom 3 puta većim...pa šta god bilo poslije.
Kad shvatis poentu mojih konstatacija, onda ti i ja mozemo razgovarati i diskutovati na istom nivou....do tada, laku noc.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 00:30

Admiral_TM87 je napisao/la:Amar je zasluzan za milion stvari ali je isto tako i kriv za milion drugih stvari. Mi smo s njim ostvarili uspjehe zbog nekih drugih stvari vise tehnickih nego fudbalskih. Obezbjedio je finansijsku stabilizaciju i uveo neki red, ali ima dosta gresaka oko odabira igraca i oko same postavke, sto mi niko ne moze osporiti. E sad u nasoj ligi taktika i nije toliko bitna, ali kad odes preko granice pokazu se svi nedostaci od trenera na prvom mjestu, pa do ogranicenih igraca.
Koliko god ovi bili bolji i bogatiji, ovakav poraz i ovolika nemoc je sramota, a i zalaganje je bilo lose pravo. U svemu je najgore sto mi ne izvucemo pouku nikakvu.
Buraz, iskreno nidje veze ti je prica ali eto, ljudi su bolji i to je to, a to sto pricas za GOSPODARA FAMILIJE ti je bezveze fakat !

Daj Amaru onakve igrace, 1/8 finala Lige prvaka ;)

I za kraj, I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO ! 1921 <3
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2011, 00:31

kojem nivou, da je loše što smo izbacili ekipu koja ima bolji pomoćni stadion nego ijedan u našoj državi, digli pare i popravili koeficijent za milju i po? hvala bogu pa nisam na tom nivou. šta si ti vidio sa svog nivoa, ligu šampiona ove sezone sa budžetom od milion eura?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 00:32

Otkud sad odjednom hajka na Osima!?

Neki tipovi su mi samo tako čudni!

Ali aBd kad u nedjelju pobijedimo, vidjet ćemo gdje ćete onda biti...

Ljudi su digli klub iz pepela i iz godine u godinu se ide ka stepenici više i odjednom sad Osim ne valja...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 00:33

sekula je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
sekula je napisao/la:Vise bih volio da smo ispali od Sheriffa, nego sto sam gledao ovu bruku i sramotu....
niđe veze. ovo je još gori gubitnički mentalitet od onog što su naši igrači pokazali večeras. stiče se iskustvo (možda treći put dođe iz guzice u glavu kako treba protiv ovakvih), koeficijent raste, uzimaju se pare...
Ono sto ja osjecam prema Zelji ne prodajem za pare, koeficijent i ostala sranja....... O kakvom ti iskustvu pricas, valjda je trebalo izvuci to iskustvo prosle godine....Jel treba da jedno 4-5 godina primamo po 5-6 komada od prosjecnih evropskih ekipa......
Moralisto, hajd mi pojasni zasto imamo gubitnicki mentalitet?
ako je tebi ovo prosječna ekipa kao i hapoel :roll: ne kažem da su u prvoj jakosnoj skupini ali ekipa sa budžetom bar 30x većim od našeg nije prosječna ekipa bar ne za nas. kakve su onda sve BiH ekipe kada njih uzmemo za prosječne. iskreno meni je draže što smo u trećem pretkolu deklasirani nego da smo u drugom ispali minimalnim rezultatom svake godine korak više ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 00:34

Samo cu da vam kazem, sarete samo tako.

Kad je Zeljo izgubio ovdje 0:2 tad je sve bilo OK, svi su se zalagali i slicno igralo se odlicno. Sad se izgubi katastorfalno pravi se neki belaj.

Ne treba zaboraviti da je ARgentina od Bolivije izgubila 5,6-0 radi nadmorske visine, tako i kod nas sigurno nije vlznost zraka toliko utjecala da primimo 6 golova ali sigurno na zalaganje i snagu igraca jeste sto je vodilo ovom rezultatu.

Sta vam je draze gledati Zelju kao na kosevu i izgubiti 0:2 ili gledati Sarajevo danas na kosevu u bunkeru i opet izgubiti 0:2? Momci su igrali dok su imali snage, morate biti svjesni da je nama budzet 5,6 puta manji od njihovog, nasi igraci nisu ni blizu njihovih ko god sta pricao, imamo 3,4 igraca koji se mogu nositi sa njima ali to nije sigurno 11 igraca koji bi mogli donjeti prevagu.

Spustite loptu malo, jeste sramota izgubiti ali se vidi napredak, rezultat nije bitan bar meni, ja sam u ove cetiri utakmice u tri vidio borbu zalaganje, daleko bolji protok lopte neko ikad, ljep fudbal za oko koji je u prve dvije donio i rezultat u trecoj sraca nije bila na nasoj strani a cetvrta sve se raspalo, ne pravite bauk oko ovoga ovaj Zeljo je daleko bolji Zeljo od onog proslogodisnjeg a da ne pricam o prijasnjim godinama, ne moze se preko noci napraviti ekipa za evrope pogotovo ne bez novca, pola Zelje ima platu ko sam Medunjanin to vam dovoljno govori.
Mes Que Un Club

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 avg 2011, 00:36

amertiger je napisao/la:Samo cu da vam kazem, sarete samo tako.

Kad je Zeljo izgubio ovdje 0:2 tad je sve bilo OK, svi su se zalagali i slicno igralo se odlicno. Sad se izgubi katastorfalno pravi se neki belaj.

Ne treba zaboraviti da je ARgentina od Bolivije izgubila 5,6-0 radi nadmorske visine, tako i kod nas sigurno nije vlznost zraka toliko utjecala da primimo 6 golova ali sigurno na zalaganje i snagu igraca jeste sto je vodilo ovom rezultatu.

Sta vam je draze gledati Zelju kao na kosevu i izgubiti 0:2 ili gledati Sarajevo danas na kosevu u bunkeru i opet izgubiti 0:2? Momci su igrali dok su imali snage, morate biti svjesni da je nama budzet 5,6 puta manji od njihovog, nasi igraci nisu ni blizu njihovih ko god sta pricao, imamo 3,4 igraca koji se mogu nositi sa njima ali to nije sigurno 11 igraca koji bi mogli donjeti prevagu.

Spustite loptu malo, jeste sramota izgubiti ali se vidi napredak, rezultat nije bitan bar meni, ja sam u ove cetiri utakmice u tri vidio borbu zalaganje, daleko bolji protok lopte neko ikad, ljep fudbal za oko koji je u prve dvije donio i rezultat u trecoj sraca nije bila na nasoj strani a cetvrta sve se raspalo, ne pravite bauk oko ovoga ovaj Zeljo je daleko bolji Zeljo od onog proslogodisnjeg a da ne pricam o prijasnjim godinama, ne moze se preko noci napraviti ekipa za evrope pogotovo ne bez novca, pola Zelje ima platu ko sam Medunjanin to vam dovoljno govori.
sve ti je na mjestu, samo ovo "rezultat nije bitan bar meni" nije
Za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2011, 00:36

pa normalno da se ide. dogodine si 99% nosilac u i 2. pretkolu LŠ i LE. idu lakši protivnici, ide više utakmica, više love, iskustva, eksponiranja...zahvaljujući ovoj godini. a ako uzmeš titulu i prođeš drugo pretkolo LŠ, automatski imaš još četiri utakmice garantovane. a što sve direktno pomaže klub i upravo pomaže da se ovakve stvari u budućnosti ne ponavljaju. šta vam je, pa ne može u našoj situaciji odjednom, osim da nas neki šeik uzme.

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 00:36

Bianconeri1988 je napisao/la:Otkud sad odjednom hajka na Osima!?

Neki tipovi su mi samo tako čudni!

Ali aBd kad u nedjelju pobijedimo, vidjet ćemo gdje ćete onda biti...

Ljudi su digli klub iz pepela i iz godine u godinu se ide ka stepenici više i odjednom sad Osim ne valja...
Ali mene jos vise boli, ova cinjenica, da nijedan jedini navijac, koji je na tribini bio u godinama ponora, borbe za opstanak ne pljuje Amara, nego to rade ovi "Derby" navijaci, koji dodju samo kada se igra Europa, odnosno derbi !
Svi vi koji pljujete OSIMA, nemorate nikako ni dolaziti na tekme, jer ocito se malo razumijete u fudbal, i ocito NEMATE POJMA, sta bi bilo sa nama u ove dvije sezone da nije Amara !

AMAR AMAR OSIM OSIM

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 avg 2011, 00:39

Ja kada bi vidio da jedna ekipa u evropi ispadne od Izraelske ekipa 0:5,0:1,pa naredne sezone ponovno od Izraelske ekipe 0:2,0:6 bi,kao i svi vi bi pomislio da se radi o ekipi sacinjenih od ribara,ucitelja i beraca pamuka,koliko god Maccabi bio jak i bogat,ako si profesionalna ekipa neces gubiti tako od ekipe iz Izraela.

Igraci se kunu u navijace,u ljubav prema Zeljeznicaru,ali niko me ne moze uvjeriti da su oni dali sve od sebe veceras.

Ako pak jesu,e onda treba ukinuti profesionalni nogomet u BiH,ako su nam ono profesionalci.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 05 avg 2011, 00:44

dajte mi golove ljudi ba, nisam imao mogućnost gledat
Nil Satis Nisi Optimum

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 avg 2011, 00:45

Number1 je napisao/la:dajte mi golove ljudi ba, nisam imao mogućnost gledat
imas jarane youtube ukucaj maccabi zeljo i naci ces
Za zivot cijeli!

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 05 avg 2011, 00:47

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Number1 je napisao/la:dajte mi golove ljudi ba, nisam imao mogućnost gledat
imas jarane youtube ukucaj maccabi zeljo i naci ces
nema na youTubu-u ovakvi klipovi su zabranjeni ima na redTube :lol:
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 00:51

Dylan Dog je napisao/la:Ja kada bi vidio da jedna ekipa u evropi ispadne od Izraelske ekipa 0:5,0:1,pa naredne sezone ponovno od Izraelske ekipe 0:2,0:6 bi,kao i svi vi bi pomislio da se radi o ekipi sacinjenih od ribara,ucitelja i beraca pamuka,koliko god Maccabi bio jak i bogat,ako si profesionalna ekipa neces gubiti tako od ekipe iz Izraela.

Igraci se kunu u navijace,u ljubav prema Zeljeznicaru,ali niko me ne moze uvjeriti da su oni dali sve od sebe veceras.

Ako pak jesu,e onda treba ukinuti profesionalni nogomet u BiH,ako su nam ono profesionalci.
Jarane, ništa lično, ali mi je i tvog stajanja na muku preko glave...

Ti ako si toliko pesimističan i ako imaš tako mišljenje ne moraš nam to 5 puta večeras ponavljati...
rexxxoNa_ je napisao/la:
Ali mene jos vise boli, ova cinjenica, da nijedan jedini navijac, koji je na tribini bio u godinama ponora, borbe za opstanak ne pljuje Amara, nego to rade ovi "Derby" navijaci, koji dodju samo kada se igra Europa, odnosno derbi !
Svi vi koji pljujete OSIMA, nemorate nikako ni dolaziti na tekme, jer ocito se malo razumijete u fudbal, i ocito NEMATE POJMA, sta bi bilo sa nama u ove dvije sezone da nije Amara !

AMAR AMAR OSIM OSIM
Ma ja mislim da pola ovih forumaša očima Grbavice nije vidjelo...Pola ih čak ne zna ni igrače naborajti, a kamoli kako facom i likom izgledaju, a sve neki stručnjanci...

Najviše me boli to što su nezahvalni...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 05 avg 2011, 00:52

Raja budimo realni previse zelimo ..otkad se Amar vratio uzeli smo titulu i kup,prosli Serifa ..ja sam zadovoljan u ove dvije godine..jbg danas zijanili nije smak svijeta,ljudi jaci od nas i kraj price..bice sigurno bolje iduce godine

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 00:53

rexxxoNa_ je napisao/la:

AMAR AMAR OSIM OSIM
Ma ja mislim da pola ovih forumaša očima Grbavice nije vidjelo...Pola ih čak ne zna ni igrače naborajti, a kamoli kako facom i likom izgledaju, a sve neki stručnjanci...

Najviše me boli to što su nezahvalni...[/quote]

Ovakvi su prvi put Amara otjerali, DRUGI PUT NECE !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, GIBRA i 34 gosta.