Valjda ja cekam, samo ako ne zaspim...do danas nisam, pa valjda necu ni sadmajestic24 je napisao/la:Ko ceka sehur
Ima li sta novog ljudovi???
Sta ima kod tebe, je l' tesko postit'? (pretpostavljam da postis, cim pitas za sehur)
Moderator/ica: insider
Valjda ja cekam, samo ako ne zaspim...do danas nisam, pa valjda necu ni sadmajestic24 je napisao/la:Ko ceka sehur
majestic24 je napisao/la:Ko ceka sehur

Kakav ti, sve bi to potrošio kao i u Tuzli.Dylan Dog je napisao/la:Cartman,sredi mi usput i kakav sezonski posao u Norveskoj,ostrim nozeve,popravljam kisobrane,**** po kucama![]()
Ima s ovim da se vratim u Bosnu
A je li siromah bogatas bez love?Dylan Dog je napisao/la:"Bogatas je samo siromah sa parama."
Hmm,tesko pitanjeJimmy from the hood je napisao/la:A je li siromah bogatas bez love?Dylan Dog je napisao/la:"Bogatas je samo siromah sa parama."
Da vidiš u Cartmana mečke mene strah bilo ućDylan Dog je napisao/la:Hmm,tesko pitanjeJimmy from the hood je napisao/la:A je li siromah bogatas bez love?Dylan Dog je napisao/la:"Bogatas je samo siromah sa parama."![]()
Ma ne treba u zivotu previse love,al ipak u odredjenoj kolicini treba,tesko je danas naci dobru curu ako nemas love![]()
Imal ovdje sirotinje da me razumije,dzaba ja ovom Cartmanu pricam,to je dijasporac,sta on zna kako je nama
hahahahahhah...Dylan Dog je napisao/la:Ljubav je ionako izmislila sirotinja,da za dzabe dodje do ****
LBJ MVP je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prnem ponekad ljubavi prnem
Sve se nema, a ide se po Tuzli i rasipa. Nemoj ti meni te price.Dylan Dog je napisao/la:Hmm,tesko pitanjeJimmy from the hood je napisao/la:A je li siromah bogatas bez love?Dylan Dog je napisao/la:"Bogatas je samo siromah sa parama."![]()
Ma ne treba u zivotu previse love,al ipak u odredjenoj kolicini treba,tesko je danas naci dobru curu ako nemas love![]()
Imal ovdje sirotinje da me razumije,dzaba ja ovom Cartmanu pricam,to je dijasporac,sta on zna kako je nama
Ne znaš ti maršalaDylan Dog je napisao/la:Vidi ovog,ima 39 postova a vec se zblizio ko' da je sa Jimyem ovce cuvao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.