Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 04 avg 2011, 00:38

Wenger nece dovoditi lijevog beka.Ima gibbsa i Traorea sto je po njemu dovoljno :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 avg 2011, 00:51

AllGunsBlazing je napisao/la: Kakve veze ima skotska liga, nista nije slabiji Celtic od ekipa protiv kojih bi ovaj momak morao igrati, ne govorim ja sad za ekipe poput Manchester utd ili Cska vec ove manje i kad fali neki igrac. A bili smo deficitarni zato sto je TV odsustvovao citavu sezonu...
p.s. On nema velike probleme sa povredama, samo je imao jednu veliku povredu..
Pa u skotskoj ligi je samo Celtic ekipa protiv koje je on igro, i koja se moze mjeriti sa ekipama iz EPL. Budimo realni Celtic je u rangu sa jednim Fulhamom. Znaci da jace ekipe poput mancestr, pool, cska, su za njega java. Iako ja ne sumnjam u njegov potencial, i vjerujem da ce nam biti od koristi, al nikad neznas kako je sa tim mladim igracima.
Megamon je napisao/la:Wenger nece dovoditi lijevog beka.Ima gibbsa i Traorea sto je po njemu dovoljno :(
Wenger zna! :roll:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 avg 2011, 01:11

Stoperi su fenomenalni imamo tri vrhunska stopera i dva buduca vrhunska stopera Bartley i Miquel i uz Squilacija kao back up igraca to je sasvim dovoljno, jer necemo mi sad gomilati tu igrace sve ima svoj red, ove godine ima najvise sirine u odbrani i pojacanja su apsolutno bespotrebna.
Dio Arsenala

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 avg 2011, 03:44

@Paja Mene zanima dal vidis ti igdje u ekipi Arsenala kakvu slabost. Al ono realno. Jer kad je u pitanju Arsenal sa tvoje strane nikad nije bilo objektivnosti. I da mozes izabrat dva igraca koja bi arsenal doveo ko bi to bio? Naravno u skladu sa mogucnostima.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 avg 2011, 10:34

TV je sigurno jedan od najboljih stopera u ligi, to je dokazao u prvoj sezoni a i u ovoj će sigurno. Sada, mogul' njega pratit Djuro i Kosniely to je pitanje ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 avg 2011, 10:43

-Paja je napisao/la:Stoperi su fenomenalni imamo tri vrhunska stopera i dva buduca vrhunska stopera Bartley i Miquel i uz Squilacija kao back up igraca to je sasvim dovoljno, jer necemo mi sad gomilati tu igrace sve ima svoj red, ove godine ima najvise sirine u odbrani i pojacanja su apsolutno bespotrebna.
Pajoooo, legendo. Jesi ti kralj. I što nije, ti vidiš da jeste heh.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 avg 2011, 15:26

Ja sam uvijek bio objektivan i gledajuci na sve sa neutralne tacke gledista nas tim nema mane i apsolutno je savrsen i nikad nije bio jaci. Ukoliko ne bude velikih pehova sa ozlijedama i sudjenja u korist nasih protivnika u svakom kolu nista nam drugo ne moze stati na put, jednostavno ne vidim konkurenciju!
Dio Arsenala

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 04 avg 2011, 17:44

Jel vas ovo napusta Kapiten ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 04 avg 2011, 18:09

Zabac je napisao/la:Jel vas ovo napusta Kapiten ?
znam samo da je danas prisustvovao ovom dogadjaju
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... t-emirates" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 avg 2011, 18:15

Rubin Kazan, Udinese, Odense, Twente ili FC Zürich su vaši mogući protivnici u LP.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 avg 2011, 19:08

Rizah je napisao/la:Rubin Kazan, Udinese, Odense, Twente ili FC Zürich su vaši mogući protivnici u LP.
Nadam se da necemo naletit na Rubin i Udinese. A ni Twenteu se bas nebi radovao. Jer kako smo igrali na Emirate kupu, mogli bi nas ljudi zguziti. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 avg 2011, 19:17

Koji god protivnik da dođe, Arsenal će ga u dvije utakmice otresti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 avg 2011, 20:04

Monolog je napisao/la:Koji god protivnik da dođe, Arsenal će ga u dvije utakmice otresti. :D
Iz tvojih usta u Bozje usi. Nadam se da ce biti tako. Valjda ne postim uzalud :P xexe
Iako mi ove pripremne utakmice bas i ne uljevaju neko veliko pouzdanje.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 avg 2011, 20:06

Yebo ti nas ako se moramo bojat bilo kojeg od ovih protivnika. Moja želja je Udinese pa da ih satremo i da pokažemo smiješnim Italijanima koliko je Premiership bolja liga od Serie A.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 avg 2011, 20:34

Bosco je napisao/la:Yebo ti nas ako se moramo bojat bilo kojeg od ovih protivnika. Moja želja je Udinese pa da ih satremo i da pokažemo smiješnim Italijanima koliko je Premiership bolja liga od Serie A.
Jah,Udineze koje je prodao glavnog igraca odbrane(Zapata-Villareal),glavnog igraca v.reda(Inler-Napoli),glavnog igraca napada(A.Sanchez-Barcelona),da su oni tu mogli bi se mozda i nositi sa Arsenalom,ovako ne bi ni bio zanimljivo..

Neko,cuvajte se vi da vam Rubin ne zapadne,mogla bi vam ruska zima prisjesti :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 04 avg 2011, 20:39

Bosco je napisao/la:Yebo ti nas ako se moramo bojat bilo kojeg od ovih protivnika. Moja želja je Udinese pa da ih satremo i da pokažemo smiješnim Italijanima koliko je Premiership bolja liga od Serie A.
Vala bas, mislim ko moze da pripreti Arsenalu od ovih ekipa, mogu samo svi da prime po 3 komada i ajmo kuci ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 05 avg 2011, 00:52

U ovih 12 godina koliko navijam za Arsenal uvijek sam vjerovao u Wengera i nastavicu to raditi. Sledece godine i da odu Fabra Nasri i da ne dodje niko ja cu opet navijati za Arsenal. Tako da volio bi da dodju malo bolji igraci al bolje je i ovako nego da sutra strahujemo hoce li klub bankrotirati kao sto se deseva vecini klubova u evropi najbolji primjer je spanija gdje 50 posto klubova otislo u stecaj, a jos par njih je blizu. Tako da trebamo biti zadovoljni onim sto imamo.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 avg 2011, 10:39

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 19,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci 99% Cesc ostaje,ne znam sto al' mi ova vijest nesto ne odi.Opet ce se povrijediti nakon par utakmica pa ide pauza od nekoliko sedmica i tako u krug.Bolje da smo lovu uzeli,kupili Matu,Jagielku i nekog napadaca.Ovako jos jedna sezona bez trofeja?
Nadam se da ne.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2011, 10:47

Barca prodala 3 igrača i dobila 21 milion i opet se cjenkaju sa Wengerom. :mrgreen: Mada, i dalje sam mišljenja da će ovog ljeta Cesc ipak napustiti klub; prošle godine se Barca nije ovako zadavala oko njegovog transfera. Ukoliko zaigra u kvalifikacijama za CL, to bi mog'o biti kraj ove sage (na barem 365 dana). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 05 avg 2011, 11:07

ma nek vala ide više i on u barcelonu već mi se zgadilo sve u vezi ovoga transfera pa da je i najbolji igrač svih vremena,ha ja ,svake godine ista priča ,lično ću biti zadovoljniji ako ode nego ako ostane,i molim wengera da ne dovodi više igrače iz španije da se ne bi ovo stalno ponavljalo :roll:

evo malo slika od jučer,i cesc je bio prisutan :!:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -gallery-1" onclick="window.open(this.href);return false;

PS izvlačenje je u 12
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.