FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sirenje
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sirenje » 05 avg 2011, 10:07

Plivadon je napisao/la:mi trebamo crnje u ekipi :lol:
jednu životinju u napadu jednu životinju u veznom redu,još koju životinju u odbrani xD
Recep za uspijeh, odes u afriku das mu pola bureka dnevno i prvak si :D

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 05 avg 2011, 10:08

pa bgm kakvog crnju s kitom od metar...pa kad naši zajebu stvar da im ga ovi uvale,,aa da vidiš kako se greške svedu na minimum :)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 avg 2011, 10:09

Šta sad očekivati u Širokom, mogu li se psihički vratiti (mislim na igrače)?

Ovi što su odmarali (Savić, Smajić i Bogičević) mislim da teško mogu sami napraviti prevagu, ako ostatak ekipe zakaže...

Pobjeda je imperativ, najviše zbog samopouzdanja u nastavku sezone, mada ni remi ne bi bio loš..
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 05 avg 2011, 10:09

Plivadon je napisao/la:pa bgm kakvog crnju s kitom od metar...pa kad naši zajebu stvar da im ga ovi uvale,,aa da vidiš kako se greške svedu na minimum :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 05 avg 2011, 10:11

nookey je napisao/la:Šta sad očekivati u Širokom, mogu li se psihički vratiti (mislim na igrače)?

Ovi što su odmarali (Savić, Smajić i Bogičević) mislim da teško mogu sami napraviti prevagu, ako ostatak ekipe zakaže...

Pobjeda je imperativ, najviše zbog samopouzdanja u nastavku sezone, mada ni remi ne bi bio loš..
daj bože da mi remi izvučemo,kakvi su psihom :S

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 avg 2011, 10:13

Plivadon je napisao/la:
nookey je napisao/la:Šta sad očekivati u Širokom, mogu li se psihički vratiti (mislim na igrače)?

daj bože da mi remi izvučemo,kakvi su psihom :S
bice oni sa psihom ok ...kad im osim uzme platu za ovaj mjesec :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 avg 2011, 10:15

Nama je utakmica u Sirokom ustvari vise od utakmice,jer tu ce se pokazati karakter ekipe,da li mozemo ili ne mozemo,znamo li ili ne znamo!? Osim je bio svjestan da cemo protiv Makabija zijaniti,zato je i experimentisao sa sastavom..realno nekoliko igraca sa sinocne utakmice vise ne bi ni uvodio u igru u narednim utakmicama..prije svih,Markovic,Jamak,Vasilic(iako se covjek borio,mora se priznati)..Svraka i Stancenski ne mogu igrati zajedno,jer su maltene isti tip igraca...Kvesic se utopio u sivilo ekipe kao i Nyema...Smajic i Savic su nam puno nedostajali,ali i ovi sto su igrali morali su dati vise...Adilovic u napadu nista,poput Laze,ali ipak mislim da je on bolji igrac od njega! ja bih vise forsirao Selimovica,ili da bar ima podjednaku minutazu kao i Adilovic,pa cemo nakon 5-6 kola ocjeniti njihov ucinak i zalaganje.. u svakom slucaju podrska Osimu,zna on dobro sta radi i vjerujem da je namjerno postavio onakvu ekipu protiv Makabija da vidi na koga moze racunati u domacem prvenstvu...to sto su dozivjeli debakl je odraz njihove kvalitete!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 avg 2011, 10:24

ma realno ako hoces da napravis nekakav uspjeh moras uloziti malo vise od ovoga u igrace ...istina moze nas potrefiti luda sreca kao sto je to bio slucaj lilestrom itd. dok ove nismo je imali al jbga staces sad vracanje u realnost ....poraz jeste ponizavajuci al to je realnost jbga nama je vrh milion onaj sto cemo dobiti od djeke dok ostali prodaju hladno igrace za 4,5 miliona ...nadam se da ce nam momci olaksati ovu sezonu da nece biti patnje ko porsle kad smo sve nekako jedva posebno u drugom dijelu ...u siroku po pobjedu realno nisu nesto istina dosao im jese al igrao je on i u olimpiku pa im je zeljo uvalio koliko vec :D ...ove god. borac i mi standardno borba za prvo mjesto ... sarajevo ne vidim kao i siroki nekog ozbiljnog konkurenta al eto vidjecemo mozda me uvjere u drugo ...

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 05 avg 2011, 10:31

ZELJO MI TE VOLIMO, KAKO GOD ZAVRSILO!!!!!!!!!!!!!!

Nema veze, idemo dalje......
:)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 avg 2011, 10:34

Prosto mi se povraća kad pročitam "Amarove kritičare"...

Neću ulazit na ovu temu nerednih 7 dana, da ne čitam ove gluposti... Jadni ste i bijedni. Dabogda se urazumili jednog dana, Inšallah! :evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 avg 2011, 10:35

Kako je meni ovo sve odvratno.Dođu navijači Borca i Sarajeva nama držati prodike.Ne znam da li ima naših koji na teme FKB i FKS idu soliti pamet nakon debakla,ali sve u svemu to je jad i čemer.Umjesto da jedni druge podržimo i tražimo greške mi pljujemo jedni po drugima.Kako je meni samo bilo drago kada Borac povede u onoj Paradržavi,a kako samo krivo kada na kraju izgubiše glupo.Isto tako i za Sarajevo jer uvidiš hajd ima od nas nešto znamo i mi igrati.I onda debakli slijede i svako po svakom pljuje.Sarajevo izgubi od Sparte,Borac od Haife,Željo od M. Tel Aviva.Svi ovi visoki porazi kada realno sagledamo i nisu trebali biti tako visoki samo naš glupi mentalitet,ako nešto dobro uradimo eto nas najbolji smo,jel' nešto loše najgori smo i tako nam pane kutija na terenu i naši klubovi primaju golove u djelićima minuta.Da se osvrnem na Želju,nikako mi ne ide u glavu da tamo neki Azerbejđanski klub eto izgubi 3:1 na strani a mi doživimo debakl.U čemu je problem da li je ta klima stvarno udarila u glavu (nebi me čudilo ja kada se spustim do mora meni radi promjene n.v. puca glava,ali ovi naši su valjda profesionalci trebaju biti na to pripremljenji i na n.v. i na vlažnost zraka i svakojaka sr*nja,ali onda se sjetim da ta gov*a nisu poražena na onom prokletom stadionu,ali i famoznog meča kada je Bolivija razmontirala Argentinu i pitam se da li je klima stvarno krivac).U 70 i nekoj minuti sudije su svirale mali predah da se osvježe :shock: .Ne mogu se pomiriti s tim jednostavno da su oni eto tako bolji da nam uvaljuju 6 komada,a u Sarajevu nisu znali di udaraju dok mi sami sebi nismo zagorčali život primivši gol na debilan način. Mislim da bi bilo pametno da Amar angažuje psihologa koji bi popričao sa igračima nakon ovoga.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 avg 2011, 10:37

AYAN je napisao/la:Prosto mi se povraća kad pročitam "Amarove kritičare"...

Neću ulazit na ovu temu nerednih 7 dana, da ne čitam ove gluposti... Jadni ste i bijedni. Dabogda se urazumili jednog dana, Inšallah! :evil:
Prava raja će stati u odbranu teme. ;)
Prava raja je uvijek tu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 avg 2011, 10:41

Ja ne znam šta pojedinci hoće. Ok, nije bilo zalaganja, ali više je bilo do toga što naši jednostavno ne znaju. Odma se Šerif zaboravio, svi pljuju, kukaju, a zaborave da naši igrači imaju bijednu platu od 5 000 KM. Pa daj, sjetite se gdje živimo i manje navijajte tamo za neku Barselonu, Real, jebli vas oni. Ja bi bio ljut da su nam u ekipi igrali Cocalić,Štilić,Šehić,Kerla,Dialiba,Bekrić,Jahić i da izgubimo, ali tada bi i sve bilo drugačije, ali nije i moramo se navići. Onda kad budemo zadržavali igrače, biće i dobre europske ekipe. Za sada se radi na tome i bićemo valjda za 4-5 godina jedna solidna ekipa.

Sada je glavno gostovanje na Pecari. Amar je s razlogom odmorio neke igrače. Sada ćemo vidjeti ustvari koliko su nam igrači profesionalni. Sada dole poginuti, otrest Široki i sve bi bilo super, odma bi se Maccabi zaboravio...

I da, koji vam je k s kritikovanjem Osima, pa jeste li vi normalni ? Pa čovjek nikakvih skoro sredstava nema

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 avg 2011, 10:43

Pa naravno, nije smak svijeta, idemo dalje, takva nam je liga i država kakva je, nadat se samo nekom napretku u narednim godinama, a gore sigurno ne može...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 avg 2011, 10:47

nookey je napisao/la:Pa naravno, nije smak svijeta, idemo dalje, takva nam je liga i država kakva je, nadat se samo nekom napretku u narednim godinama, a gore sigurno ne može...
Ja mislim da može gore, odnosno već je i bilo a ne daj Bože da se ponovi... :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 avg 2011, 10:49

ellaxaz je napisao/la:
nookey je napisao/la:Pa naravno, nije smak svijeta, idemo dalje, takva nam je liga i država kakva je, nadat se samo nekom napretku u narednim godinama, a gore sigurno ne može...
Ja mislim da može gore, odnosno već je i bilo a ne daj Bože da se ponovi... :?
U pravu si, ne daj Bože da Amar ode, ali o tome neću ni da razmišljam...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 avg 2011, 10:52

ovo je realnost bosanskohercegovackog fudbala
nemam ja tu sta zamjerit igracima ni osimu takvo je stanje jbga
samo eto volio bi bar jednog igraca u odbrani da nije mrtva karanana

mi nemamo srece sa tim **** ekipama i tako je... nadam se da ih mozemo bar jedne godine zaobic...
za tekmu u sirokom , naravno da ce se igraci oporavit i ocekujem da odigramo 0-0

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 05 avg 2011, 10:54

Evo vam Gavrana :D . Ne necu provocirati, nisam takav kao neki sto posjecuju nasu stranicu, posebno onaj moj rodjak manijak - gavran. :mrgreen:
Da kazem da je Zeljo ipak lijepo igrao u Evropi(jer nije mala stvar izbaciti Serifa, koji je prosle godine eleminisao Dinama Z.), ali eto namjerio se opet na te Izraelce, kome nesto ne lezi, onda ne lezi, dzabe je.

Samo bi se osvrnuo na onu izjavu Adilovica prije utakmice u Tel Aivu, kako se jos nista ne zna :D . Ma nisam htio da komentarisem, jer bi me napali, vjerovatno cete me neki i sad napasti, al eto, morao sam napisati jbg.

Slicno je izjavio i Zeric uoci utakmice Litex - Zeljo, da Zeljo ima sanse sa Litexom jer je Zeljo bolji od Litexa, iako je Zeljo 1.utakmicu bio izgubio sa 1:2. Rezultat manje vise znate, necu da se rugam, jer u sustini volio bi da ste pobijedili, ali jbg.

Dosta ste napredovali u zadnje dvije godine, imate najbolju ekipu u PL i prvi ste kandidati za titulu, jedino me cudi Amar zasto mu je Visca uvijek rezervni igrac, jer meni je poslije Zebe i Beslije najbolji igrac Zelje.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 05 avg 2011, 10:58

ovdje je amar dosta kriv jer je prije prve utakmice pricao kako je kod ovih budzet 100 puta veci a prije uzvrata je govorio kako idu na izlet u izrael..pa moj amare ovako samo dajes opravdanje igracima da se odmah predaju tako se to ne radi.svaka cast ipak za prolazak sherifa ali bolje je i ne izlaziti u evropu nego se ovako sramotiti.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 avg 2011, 10:59

Crni gavran je napisao/la:Evo vam Gavrana :D . Ne necu provocirati, nisam takav kao neki sto posjecuju nasu stranicu, posebno onaj moj rodjak manijak - gavran. :mrgreen:
Da kazem da je Zeljo ipak lijepo igrao u Evropi(jer nije mala stvar izbaciti Serifa, koji je prosle godine eleminisao Dinama Z.), ali eto namjerio se opet na te Izraelce, kome nesto ne lezi, onda ne lezi, dzabe je.

Samo bi se osvrnuo na onu izjavu Adilovica prije utakmice u Tel Aivu, kako se jos nista ne zna :D . Ma nisam htio da komentarisem, jer bi me napali, vjerovatno cete me neki i sad napasti, al eto, morao sam napisati jbg.

Slicno je izjavio i Zeric uoci utakmice Litex - Zeljo, da Zeljo ima sanse sa Litexom jer je Zeljo bolji od Litexa, iako je Zeljo 1.utakmicu bio izgubio sa 1:2. Rezultat manje vise znate, necu da se rugam, jer u sustini volio bi da ste pobijedili, ali jbg.

Dosta ste napredovali u zadnje dvije godine, imate najbolju ekipu u PL i prvi ste kandidati za titulu, jedino me cudi Amar zasto mu je Visca uvijek rezervni igrac, jer meni je poslije Zebe i Beslije najbolji igrac Zelje.
Ne smije te niko dirati. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 43 gosta.