Najbolji golman svih vremena
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Najbolji golman svih vremena
Ovo je meni najjaca odbrana,i ako je bilo slucajno nema veze
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
sjeca li se netko od ovih starijih borote iz partizana , kakve je taj pacerske golove primao a u suprotnom branio nemoguce stvari. piplica je za njega malo dijete
Evo mene
Borota veliki soumen, ubio ga onaj gol Sestica pa je morao iz Partizana. Ali frajla je branio i u Celsea-u, i to zapazeno.
Da se nadovezem na velike Partizanove golmane...Ivancevic, Zalad, Stojic i na kraju pa do samog rata...Oooomere
Fahrudin Omerovic

Borota veliki soumen, ubio ga onaj gol Sestica pa je morao iz Partizana. Ali frajla je branio i u Celsea-u, i to zapazeno.
Da se nadovezem na velike Partizanove golmane...Ivancevic, Zalad, Stojic i na kraju pa do samog rata...Oooomere

Fahrudin Omerovic

Vom Jäger zum Gejagten
Dragan Skrba, majstor za penale 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
[quote="geronimo"]Evo mene
Fahrudin Omerovic
[
uvijek me olic na nekoga podsjecao samo mi šestić nikako nije padao na pamet. mada ne po svemu, brzina im je identična samo sto je šele imao bolji dribling. kada on sagne glavu i zaleti se,prodribla sve protivničke igrače a onda i na kraju samoga sebe

Fahrudin Omerovic

uvijek me olic na nekoga podsjecao samo mi šestić nikako nije padao na pamet. mada ne po svemu, brzina im je identična samo sto je šele imao bolji dribling. kada on sagne glavu i zaleti se,prodribla sve protivničke igrače a onda i na kraju samoga sebe
- volim te ŽELJO
- Kontakt:
RINAT DASAJEV
- majestic24
- Kontakt:
PIPLICA!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Taj je sam sebi zabijao golove manirima rasnih strijelacamajestic24 je napisao/la:PIPLICA!!!!

- alan_kardec
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Taj je sam sebi zabijao golove manirima rasnih strijelacamajestic24 je napisao/la:PIPLICA!!!!![]()
Ali je znao baciti rukom loptu preko centra.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Harrison je napisao/la:Taj je sam sebi zabijao golove manirima rasnih strijelacamajestic24 je napisao/la:PIPLICA!!!!![]()
Ali je znao baciti rukom loptu preko centra.
svako ima svoju specijalnost

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Adis Nurkovic

- alan_kardec
- Kontakt:
Lik je u prve tri zvanične utakmice u sezoni primio nevjerovatnih 11 golova.Harrison je napisao/la:Adis Nurkovic![]()
![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jedan jedini Oliver Kahn.
- Nail for Real
- Kontakt:
Secam se slobodnjaka Carlosa sa 30-tak metara protiv bajerna,kahnu,prodje kroz rukeFC BAYERN je napisao/la:Jedan jedini Oliver Kahn.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Danas ima nekoliko velikih golmana kao sto su:Iker Casillas,Petr Cech,Gianluiggi Buffon,Edwin Van der Sar,a u zadnjih desetak godina tu su bili:Oliver Kahn,Peter Schmaichel...

Nail for Real je napisao/la:Secam se slobodnjaka Carlosa sa 30-tak metara protiv bajerna,kahnu,prodje kroz rukeFC BAYERN je napisao/la:Jedan jedini Oliver Kahn.
I ja se toga sječam, ali se i sječam svega što je Kahn obranio, ne baš svega ali većinu. Mnogi su htjeli da ga imaju, ali on je prije svega bio lojalan a onda tek golman svjetske klase. Malo je takvih. Oliver Kahn, zvani Titan je legenda ne samo Bayerna već i Europskog nogometa.
- el-fighter
- Kontakt:
FIFA je napravila svoj izbor najboljeg golmana svih vremena i taj možete naći na CD-u FIFA groznica.
Ono je zaista lijepo za oko. Prvo se prikazuju golmani koji su danas među najboljima: Buffon, Casillas...zatim golmani iz davnih vremena i na kraju rečenica: " Golman koji je stavio u sjenu sve ove golmane, najbolji golman svih vremena, veliki OLIVER KAHN, zvani mačka.
Ono je zaista lijepo za oko. Prvo se prikazuju golmani koji su danas među najboljima: Buffon, Casillas...zatim golmani iz davnih vremena i na kraju rečenica: " Golman koji je stavio u sjenu sve ove golmane, najbolji golman svih vremena, veliki OLIVER KAHN, zvani mačka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Gledao sam to. Ma pusti, ovdje je sve navijački orijentisano. Ja navijam za Bayern, kažem Kahn odmah svi misle navijački, ne , nije, i realno sam napisao. Važno je biti objektivan i nepristrasan.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ovdje nema rasprave,najbolji svih vremena je GIANLUIGI BUFFON!
Evo,da ne mislite da je samo navijacki,dokazi: proglasen je najboljim u zadnje 2 decenije,http://www.goal.com/en/news/8/main/2009 ... r-rankings a kad se oprosti (sa jedno 40 godina
) bit ce i najbolji svih vremena.
Gianluigi Buffon (Parma, Juventus & Italy)
The best goalkeeper of his generation by quite some distance, there is every chance that Buffon could go down in history as the greatest shot-stopper of all time. A major protagonist during Italy's 2006 World Cup success, Buffon became the most expensive goalkeeper in the world in 2001 when he transferred from Parma to Juventus for €52 million. He won four Scudetti with the Bianconeri, although two of these were revoked due to Calciopoli. A true match-winner for club-and-country, and perfect in almost every goalkeeping department, aside from saving penalties - possibly his only weakness. (goal.com)
Evo,da ne mislite da je samo navijacki,dokazi: proglasen je najboljim u zadnje 2 decenije,http://www.goal.com/en/news/8/main/2009 ... r-rankings a kad se oprosti (sa jedno 40 godina

Gianluigi Buffon (Parma, Juventus & Italy)
The best goalkeeper of his generation by quite some distance, there is every chance that Buffon could go down in history as the greatest shot-stopper of all time. A major protagonist during Italy's 2006 World Cup success, Buffon became the most expensive goalkeeper in the world in 2001 when he transferred from Parma to Juventus for €52 million. He won four Scudetti with the Bianconeri, although two of these were revoked due to Calciopoli. A true match-winner for club-and-country, and perfect in almost every goalkeeping department, aside from saving penalties - possibly his only weakness. (goal.com)
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- bayernovac
- Kontakt:
Oliver Kahn.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.