FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Crni gavran » 05 avg 2011, 11:01

Ma vi ste raja ba ekstra, ima nekih provokatora dodju kod nas pa pdebavaju, ne volim ih, pa onda i ja pisem svasta protiv Zelje, ali to je zbog toga sto mi oni "izvuku mast". :lol:
Zivi bili i u zdravlje, bice bolje na godinu, vi ste na dobrom putu ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 avg 2011, 11:04

Utakmicu necu komentarisati, jer vidim odma se napada ko god nesto kriticki napise, al mene je samo strah fijaska u Sirokom, ne mogu Zeba i Mirso igrat za citavu nasu veznu liniju i ne moze Bogicevic pokupit kolko Nijema ispada.

Svraka i Jamak molim vas ako citate forum okacite kopacke u klin il se sami posudite Pofalickom il Ilijasu

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 avg 2011, 11:08

I poslije ovakvog ukupnog rezultata od 8:0 ti se sjeti žrijeba i skontat ćeš da smo mi bili NOSIOCI!!!

Šta reći, nismo imali sreće pri žrijebu. Lakše bi se nosili sa Stoke-om, Fulhamom nego ovim Izraelcima na +40 i vlažnosti zraka pitaj Boga. Od tih pet protivnika oba smo puta dobili najtežeg protivnika, prvo Šerifa pa Makabija. Šerif smo prošli, malo sretno, malo spretno ALI MOMCIMA SVAKA ČAST! Dalje... prva utakmica protiv Makabija je bila NEREALNA! Mi smo odigrali odlično poluvrijeme, oni su bili odron. Trebali smo zabit taj jedan go, povuć se i ako ne pobjedu, onda izvuć remi. Bilo bi dobro radi samopouzdanja, a i radi tih sitnih bodova. Revanš je bio puka formalnost. Većina je iz 1. tekme izvukla zaključak da smo mi tu negdje s njima, ALI NISMO...BOLJI SU PUNO!

Igračima i Amaru se mogu zamjeriti neke stvari, pristup, želja, ali im kvalitet ne možemo zamjerati..TU SU GDJE SU, BOLJE NE MOGU! Sve u svemu veliki šamar pred početak nove sezone! Ovakvi nikakvi idu na megdan Širokom, i iz tog meča je 1 bod velik ko kuća! Jednostavno u ovom trenutku je i to sasvim ok!

Što se pojedinačno igrača tiče...Vasilić i Nijema ispadali kao nikad! Tolika priča oko Nijeme, ali opet nije on na nivou da se bori sa Izraelcima! Od Vasilića sam svašta mogao očekivati, al auto-gol nisam. Sramota je reć da je pored 6:0 najbolji igrač bio Karić. Bekovi ODRON! Kvesić i nekako, al Marković samo nastavlja sa užasnim partijama! Stančeski zadovoljava, Jamak :o , Zeba opet najbolji (uz Karića), Svraka se nije vidio, Bešlija ko da nije ni igrao. Adilović isto tako!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 avg 2011, 11:10

Omar500 je napisao/la:Ja ne znam šta pojedinci hoće. Ok, nije bilo zalaganja, ali više je bilo do toga što naši jednostavno ne znaju. Odma se Šerif zaboravio, svi pljuju, kukaju, a zaborave da naši igrači imaju bijednu platu od 5 000 KM. Pa daj, sjetite se gdje živimo i manje navijajte tamo za neku Barselonu, Real, jebli vas oni. Ja bi bio ljut da su nam u ekipi igrali Cocalić,Štilić,Šehić,Kerla,Dialiba,Bekrić,Jahić i da izgubimo, ali tada bi i sve bilo drugačije, ali nije i moramo se navići. Onda kad budemo zadržavali igrače, biće i dobre europske ekipe. Za sada se radi na tome i bićemo valjda za 4-5 godina jedna solidna ekipa.

Sada je glavno gostovanje na Pecari. Amar je s razlogom odmorio neke igrače. Sada ćemo vidjeti ustvari koliko su nam igrači profesionalni. Sada dole poginuti, otrest Široki i sve bi bilo super, odma bi se Maccabi zaboravio...

I da, koji vam je k s kritikovanjem Osima, pa jeste li vi normalni ? Pa čovjek nikakvih skoro sredstava nema
Ja koliko znam da im je plata i manja,mozda ce sada dobiti nesto vise,zbog ovih Evropskih utakmica.
Al dobro,Jaci je Maccabi,samo je malo tesko zato sto su nas opet "nakantali" Izraelci.
Sad cemo vidjet koliko je ova ekipa dobra protiv Sirokog. :D

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 05 avg 2011, 11:12

Meni je Amar drag ko brat, ali mora i on trpiti kritike, a ne samo igraci. Dosta je filozofije kako ne igra Amar, nego igraci. Ako kaze da smo napredovali u odnosu na proslu godinu, onda nismo smjeli ispasti sa 8:0, a sa druge strane taj drugoplasirani azerbejdzanski Khazar Lankaran, ispadne sa pristojnih 3:1. Pa bolje smo prosli onda prosle godine ispadajuci od prvaka Izraela sa ukupnih 6:0.
Drugo, kada unaprijed kazes igracima i cijeloj javnosti kako se ide na izlet u Izrael, sta drugo ocekivati nego brukanje ugleda kluba. Sto sada ne prisijemo nekome ime ......Maccabi, kada smo Dzeli svojevremeno nakon 7:0 prisili ime Dzelo Litex.
Trece, moze se izvuci dobro iz svega ovoga samo ako prestane biti tvrdogalv forsirajuci neke igrace.

Sretno nam u prevnstvu BiH.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 avg 2011, 11:16

bekrija1990 je napisao/la:Meni je Amar drag ko brat, ali mora i on trpiti kritike, a ne samo igraci. Dosta je filozofije kako ne igra Amar, nego igraci. Ako kaze da smo napredovali u odnosu na proslu godinu, onda nismo smjeli ispasti sa 8:0, a sa druge strane taj drugoplasirani azerbejdzanski Khazar Lankaran, ispadne sa pristojnih 3:1. Pa bolje smo prosli onda prosle godine ispadajuci od prvaka Izraela sa ukupnih 6:0.
Drugo, kada unaprijed kazes igracima i cijeloj javnosti kako se ide na izlet u Izrael, sta drugo ocekivati nego brukanje ugleda kluba. Sto sada ne prisijemo nekome ime ......Maccabi, kada smo Dzeli svojevremeno nakon 7:0 prisili ime Dzelo Litex.
Trece, moze se izvuci dobro iz svega ovoga samo ako prestane biti tvrdogalv forsirajuci neke igrace.

Sretno nam u prevnstvu BiH.
Vidis da smo izvukli, prosle godine 5 sad 6

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 avg 2011, 11:31

Izrael arhivirati, fokusirati se na Široki Brijeg

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... oki-brijeg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 avg 2011, 11:34

Narin je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Ja ne znam šta pojedinci hoće. Ok, nije bilo zalaganja, ali više je bilo do toga što naši jednostavno ne znaju. Odma se Šerif zaboravio, svi pljuju, kukaju, a zaborave da naši igrači imaju bijednu platu od 5 000 KM. Pa daj, sjetite se gdje živimo i manje navijajte tamo za neku Barselonu, Real, jebli vas oni. Ja bi bio ljut da su nam u ekipi igrali Cocalić,Štilić,Šehić,Kerla,Dialiba,Bekrić,Jahić i da izgubimo, ali tada bi i sve bilo drugačije, ali nije i moramo se navići. Onda kad budemo zadržavali igrače, biće i dobre europske ekipe. Za sada se radi na tome i bićemo valjda za 4-5 godina jedna solidna ekipa.

Sada je glavno gostovanje na Pecari. Amar je s razlogom odmorio neke igrače. Sada ćemo vidjeti ustvari koliko su nam igrači profesionalni. Sada dole poginuti, otrest Široki i sve bi bilo super, odma bi se Maccabi zaboravio...

I da, koji vam je k s kritikovanjem Osima, pa jeste li vi normalni ? Pa čovjek nikakvih skoro sredstava nema
Ja koliko znam da im je plata i manja,mozda ce sada dobiti nesto vise,zbog ovih Evropskih utakmica.
Al dobro,Jaci je Maccabi,samo je malo tesko zato sto su nas opet "nakantali" Izraelci.
Sad cemo vidjet koliko je ova ekipa dobra protiv Sirokog. :D
Bijednu platu od 5000 km hahahaha.Stvarno su bijednici.Ne vjerujem da imaju bas 5 milja,mozda malo manje,ali za ono sto pojedinci prikazuju,sramota je i da 2 glave imaju.Nemojte mi pricati kolike plate imaju u Europi,pa bar ljudi nesto i pokazuju,ako nista pokazuju dostojanstvo.Onakvi pristupi igri ne zasluzuju ni da se komentarisu,nije upitanju toliko ni kvalitet,nego mentalitet.Mi smo u glavama jedna velika nula,zato nam i jeste ovako.Jedan Split dostojanstveno izgubi od Fulhama,sta bi onda mi sa tim protivnicma,a da igras protiv Splita bio bi bara-bara,ili cak i dobio,e pa vi meni onda recite da to nije kompleks i mentalitet.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 avg 2011, 11:40

sta reci nakon neprespavane noci,gorcina ostaje,ali zeljo se i dalje voli.jesi pogrijesili,jesu kiksali,ali sta je tu je.
ja i dalje ponosno gledam onu godisnju za jug i jedva cekam kad ce sezona ;)

Svi nesto po brki udaraju,a isti ti vjerovatno se ne sjecaju perioda kad on nije bio na klupi,a vjerovatno vas i pola ne zna ni nabrojati ekipu. Ljudi brko koliko god imao svojih fiks ideja i kikseva ima kredita bar kod mene da ako treba jos 3x zijani po 8:0,nek me shvati ko kako hoce,familija Osim zivi za zeljezničar

fino je medunjanin upozoravao na temperaturu i vlaznost zraka,sad mi je krivo sto sam mu ja prvi hebao majku na kosevu :roll:

idemo ljudi u nove pobjede,pocinje nasa jadna PL,bice Željo opet sampion!!!!

[youtube][/youtube]

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 avg 2011, 11:47

SarajlijaTM je napisao/la:sta reci nakon neprespavane noci,gorcina ostaje,ali zeljo se i dalje voli.jesi pogrijesili,jesu kiksali,ali sta je tu je.
ja i dalje ponosno gledam onu godisnju za jug i jedva cekam kad ce sezona ;)

Svi nesto po brki udaraju,a isti ti vjerovatno se ne sjecaju perioda kad on nije bio na klupi,a vjerovatno vas i pola ne zna ni nabrojati ekipu. Ljudi brko koliko god imao svojih fiks ideja i kikseva ima kredita bar kod mene da ako treba jos 3x zijani po 8:0,nek me shvati ko kako hoce,familija Osim zivi za zeljezničar

fino je medunjanin upozoravao na temperaturu i vlaznost zraka,sad mi je krivo sto sam mu ja prvi hebao majku na kosevu :roll:

idemo ljudi u nove pobjede,pocinje nasa jadna PL,bice Željo opet sampion!!!!

[youtube][/youtube]
meni nije, samo zbog njegovih reakcija...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 05 avg 2011, 12:02

Sta je bilo?
Malo se zijanilo, pa sad ne valja ni tim, ni Amar, ni Uprava.... smijesno!
Pa samo je budala mogla ocekivati neki bolji rezultat u Tel Avivu.

Momcima i Brki se nema sta zamjeriti. Svi su dali sve od sebe, igrali su na granici svojih mogucnosti a Brko je slozio najbolje sto je mogao kako ne bi primili 14 umjesto 6 golova!

Sve u svemu nakon Tel Aviva ostaje nam gorak ukus kao podsjednik na nase limite. Medjutim, nije ni kraj svijeta. Nase je i dalje da im dajemo podrsku, njihovo je da ostavljaju srce na terenu, Brkino je da to sve lijepo poslozi a Zujino je da namakne para i da organizuje klub na najbolji nacin.
Ako tako budemo radili narednih pet godina moci cemo se ravnopravno nositi sa ekipama koje nam u ovom trenutku predstavljaju nocnu moru.

Sezona pocinje i predlazem da se okrenemo Sirokom Brijegu, i igraci i navijaci i Uprava, kako bi vec u nedelju poceli sa branjem plodova sistematskog rada kakav provodimo vec dvije godine.

Jos se mi moramo pure najest!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 12:05

Ja ne mogu vjerovati kakvih pacenika ima ovdje.

Sad nevalja ni Patric ispade Bogicevis Puyol a do prije dva dana kleli se u Patrica, jel vas STID PACENICI JEDNI!!!

Ovakivm treba i zbaraniti ulaz na utakmice nek bude 2000 normalnih ludi a ne ovih pacenika, koliko vas je bilo na tribinma od 2004 pa do povrtka Amara??? Kad je prosjek bio 1500 i sad nadjete srati po Zelji, NEK VAS STID BUDE PACENICI!!! Ne valja vam evropski Zeljo, malo su vam dvije titule u dvije godine, hocete da Ligu prvaka osvojimo sa 2-3 miliona budzeta, hocete klasne igrace, mislite oni se dovode za kikiriki???

NEK VAS SRAM BUDE!!!
Mes Que Un Club

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 avg 2011, 12:13

Molim te Boze da uzmemo Sirokog i rastjeramo ovu prcoladiju sa foruma, i njihovo pametovanje.. Kvalitet za pobjedu imamo, ali ono psiholosko u glavama (sto se i sinoc vidilo) nemamo.. Nadam se da ce se odmoriti preko vikenda, i pobjediti Sirokog.. FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 avg 2011, 12:28

Benjo Colic,Stanic,Bogicevic,E.Colic,Savic,Smajic,Visca,Selimovic su igraci koji su odmorni i koji sigurno nisu previse psihicki pali u glavama nakon ovog poraza..izuzimajuci ova dva Colica,ostali igraci su vrlo konkurentni za prvu postavu i sreca je da ove godine imamo dugu klupu i siri izbor igraca,nadam se da ce vecina njih biti u sastavu protiv Sirokog.Savic,Smajic,Visca,Bogicevic pa i Selimovic mogu dosta preokrenuti u svoju korist i u korist Zelje,uz par ovih igraca sto su igrali sinoc,moze se sastaviti lijepa ekipica odmornijih igraca koji bi trebali parirati Sirokom kako treba...Svakako je tu i mali Zolotic,Ramic,Baljic,odmorni i spremni cekaju svoju sansu...sa Zebom,Karicem,Nijemom,Kvesicem,Stanceskim,Adilovicem...u kombinaciji ovih igraca,ja sam umjereni optimista...ovo bi mogla biti dobra sansa za B.Colica,ako bi Amar odlucio malo odmoriti Markovica koji je odigrao sve ove utakmice,mogao bi malo odmoriti i da dodje sebi nakon ne bas blistavih evropskih izdanja u njegovim nogama...Ne znam sta je sa Stanicem,nestao je iz kadra,vjerovatno je nesto kaznjen,ali ja bi mu oprostio sta god da je uradio i poveo bi ga bar u siri kadar,jer njegova brzina bi mogla da bude presudna u ofanzivi u ovakvim utakmicama,ne znajuci naravno koliko je Beslija umoran i spreman za naredni susret...imamo mi sirok kadar i nadam se da ova tekma od sinoc,nece izbaciti iz kolosijeka bas sve igrace,a neki ce sigurno imati jaku priliku da se opasno nametnu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 12:29

amertiger je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati kakvih pacenika ima ovdje.

Sad nevalja ni Patric ispade Bogicevis Puyol a do prije dva dana kleli se u Patrica, jel vas STID PACENICI JEDNI!!!

Ovakivm treba i zbaraniti ulaz na utakmice nek bude 2000 normalnih ludi a ne ovih pacenika, koliko vas je bilo na tribinma od 2004 pa do povrtka Amara??? Kad je prosjek bio 1500 i sad nadjete srati po Zelji, NEK VAS STID BUDE PACENICI!!! Ne valja vam evropski Zeljo, malo su vam dvije titule u dvije godine, hocete da Ligu prvaka osvojimo sa 2-3 miliona budzeta, hocete klasne igrace, mislite oni se dovode za kikiriki???

NEK VAS SRAM BUDE!!!
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 05 avg 2011, 12:31

ovog markovića treba deportovat iz BiH!
Nil Satis Nisi Optimum

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2011, 12:32

sto ce vam onaj Adilović..panjina teška
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 05 avg 2011, 12:33

Kevin, ne znas ti on je igracina, samo sto ga ebe ko Popovica realizacija, treba mu 15 prilika da da gol :D

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 05 avg 2011, 12:36

Number1 je napisao/la:ovog markovića treba deportovat iz BiH!
Treba platiti nekom klubu da ga uzme,frajer je kriv za četri gola.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 05 avg 2011, 12:39

amertiger je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati kakvih pacenika ima ovdje.

NEK VAS SRAM BUDE!!!
To opet nije razlog da se izgubi 6:0 sta je to SPLIT bolji od nas pa ljudi izgube od jednog Fulhama minimalno a mi se brukamo tu! Jedna velika SRAMOTA! I niko ovdje ne mrzi Zelju nego pricamo onako kako jest! Sta ces kad imamo **** mentalitet primis gol raspadnes se i to ce nas jos dugo pratiti :cry:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, b00t, Hrasno15, Levin i 38 gostiju.