Realno gledajući Fulham nije pokazao superiornost onakvu kakvu zna, tek je početak sezone. Čuj Riise vs Baraban.jacky09 je napisao/la:Čuj ne zna se prvak, pa ne zna se ni u Albaniji pa šta?BH Patriot je napisao/la:Bravo Barcelona nisam te prepoznao, reci mi jednog igrača iz Splita ili Hajduka da vrijedi nešto više od Sarajeva ili Želje ? Da nije Miličević ?jacky09 je napisao/la:Koliko vrijede Željezničar i Sarajevo ako Split i Hajduk ne vrijede ništa?
Da su ova dva kluba ispala od Fulhama i Stokea na ovaj način svršavali bi na ovom forumu. Split i Hajduk su osobno Barcelona za oba ta kluba.![]()
Nemoj se blamirati javno molim te, Split nema nikakvu historiju. Hajduk ima dobre navijače, ali trenutna situacija je ravna nuli. Ne govorim ja da je Sarajevo ili Željo nešto bolji, ali samo kažem da su to ispodprosjećni timovi. Dinamo u HNL-u valja, makar se kod nas ne zna do zadnjeg kola ko je prvak. Kod vas se evo odmah nakon 1.kola zna da će Dinamo biti prvak.
Split i Hajduk su pokazali koliko vrijede, pogotovo Split koji je parirao u obe utakmice Fulhamu i imao podosta šansi.
Sad samo reci da su Maccabi ili Sparta bolji timovi od ova dva? Od Sparte primiti 5, od Maccabija 6...Pa zamisli da su došli u London na noge Fulhamu...
Sada ti kažem, Hajduk ima veliku tradiciju, ali trenutno to nije ni H od od onog Hajduka kada su nastupali Gudelj, Slišković...
Možeš se ti ismijavati Želji i Sarajevu, ali sjeti se da smo mi prošli Sheriff za razliku od vas.
@Devil
Ovo je ugodna rasprava, je li problem ?