adža, prvo se dignu 2 prsta kad hoces mene da citiraš, drugo mi smo puni ko brodovi, treće- sad imamo i viška stolica, cetvrto- Zvijezdi posudilineutralan__ je napisao/la:Kakvi mi i posuđivanje,jedva smo sebi nabavili stolice za onu jednu tribinu.Ljumani_Banovici je napisao/la:mi im posudili stolice i malo bojeLudLo 4 je napisao/la:Ja kontao neko napravio u paintu ono.
Nego sto su stolice,i stepenice ZELENE,zar nisu oficijalne boje kluba crveno bijela ?
NK Zvijezda Gradačac
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Dobro adža zato su trebale 2 godine da postavljamo stolice na jednu tribinu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
NK Zvijezda Gradačac
Došli: Emir Halilović (Budućnost), Jovo Kojić (Modriča), Adel Jukan (Zvijezda
U19), Muhamed Omić (Budućnost), Ivan Jakovljević (ĆSK Čelarevo),
Goran Labus (Spartak Zlatibor Voda).
Otišli:Alvin Karadža (?), Branislav Nikić (?), Mirsad Bedak (?), Irfan Fejzić (Olimpic), Ilija Prodanović (Slavija), Damir Tosunović (Čelik).
Došli: Emir Halilović (Budućnost), Jovo Kojić (Modriča), Adel Jukan (Zvijezda
U19), Muhamed Omić (Budućnost), Ivan Jakovljević (ĆSK Čelarevo),
Goran Labus (Spartak Zlatibor Voda).
Otišli:Alvin Karadža (?), Branislav Nikić (?), Mirsad Bedak (?), Irfan Fejzić (Olimpic), Ilija Prodanović (Slavija), Damir Tosunović (Čelik).
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- KB-TM87
- Kontakt:
Može li mi neko napisati kapacitet stadiona i dimenzije ako zna, i da li će se još proširivati i kada ? hvala
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ne zna se još, nisu postavili sve stoliceKB-TM87 je napisao/la:Može li mi neko napisati kapacitet stadiona i dimenzije ako zna, i da li će se još proširivati i kada ? hvala
Dragon Town
planirano je oko 7000 sjedećih i natkrivenih mjesta, a dimenzije samog igrališta su olimpijske iz PekingaKB-TM87 je napisao/la:Može li mi neko napisati kapacitet stadiona i dimenzije ako zna, i da li će se još proširivati i kada ? hvala
i odbrojavanje pocinje heheheh jos malo pa bi volio da me obraduju bar bodem iz gostiju 
Pa hoce li neko reci sto su zelene ??? 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
a da su žute, opet bi neko pitao što su žute, jednostavno zelene nam se najviše svidjele, a i pašu uz travuLudLo 4 je napisao/la:Pa hoce li neko reci sto su zelene ???
Kako piše u sportu ekipa Zvijezde je otputovala jučer u Trebinje i danas će odraditi i trening na Policama.Ja gotive,dok pojedini ne znaju mjesecima za platu naši dvije noci u hotelski smještaj da bi što odmorniji i spremniji dočekali utakmicu.Pod ovakvim okolnostima sutra a i kroz cijelo prvenstvo, bar bod na strani i pobjede kući nebi trebale doći u pitanje.
Pa seoske,zar ti nije jasnoLudLo 4 je napisao/la:Pa hoce li neko reci sto su zelene ???
hjebo boju sta i na kosevu su zelene valjda su te jeftinije ili je netko trazio da budu zelene vazno je da se postavljaju i da se radi na stadionu punom parom i zato bi zvijezda trebala imati jednu stranicu gdje bi se moglo nac taj odgovor zasto su te stolice zelene da nam se raja iz drugih gradova ne sikira puno kako ce nam stadion ispast jer ipak oni samo zele da im bude udobno kada nam dodju
zelene najbolje izgledaju i daju najbolji odsjaj pod reflektorima
, a još i LCD semafor i to onaj seoski

pa nacelnik nam je SDA ,i koju cemo boju vec zelenuseven je napisao/la:a da su žute, opet bi neko pitao što su žute, jednostavno zelene nam se najviše svidjele, a i pašu uz travuLudLo 4 je napisao/la:Pa hoce li neko reci sto su zelene ???
- husein veličanstveni
- Kontakt:

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
PREMOĆNO JBT...
-
xxl basket
- Kontakt:
ja samo ne znam kako ce raja sjedat na ove desne sektore , uopce nije predvidjeno prostora za prolaz navijaca do sektora ... ugl nista zlonamjerno stadion premocno izgledam
)
stadion napreduje a liga sutra pocinje... sta ocekujete u Trebinju dalibi mogli do boda ili do sva 3.. ja licno mislim da bi mogli do 1boda

-
necko_gradacac
- Kontakt:
pa imaju lijepu priliku... otisli su 2 dana ranije.... znaci bit ce odmorni od puta... uz lijepu taktiku DrAgana Jovica ocekujem minimum bod, a zasto ne i sva trimirza_rd je napisao/la:stadion napreduje a liga sutra pocinje... sta ocekujete u Trebinju dalibi mogli do boda ili do sva 3.. ja licno mislim da bi mogli do 1boda![]()
![]()
NAPRIJED ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
dali netko zna tko je Slobodan Milanovic prema transfermarktu on je zvijezdin igrac dali je netko cuo za to ili je to neka greska

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.