RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 04 avg 2011, 18:59

..uz direktan prenos na Areni 2 :lol: Ovo je sve predobro da bi hairli zavrsilo.. :mrgreen:

Kad nam ga Nemeljakovic u subotu fenkira sa 30 metara :lol:
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 avg 2011, 19:27

umjesto da BHT prenosi tekmu iz mostara, mora privatna televizija ili ja nisam dobro skontao, ma sve je to smiješno i jadno, svijet nam se smije a mi i dalje gledamo k'o ovce šta nam se radi, ma ima radio i Nermin Bise, on je ipak najpouzdaniji...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 avg 2011, 20:11

http://www.rodjeni.com/" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

SVI KOJI IMAJU PRILIKU, NA MUSALU VECERAS !!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 avg 2011, 20:25

Titova-Juga je napisao/la:http://www.rodjeni.com/ :mrgreen:

Nova stranica, ili...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 avg 2011, 20:51

AlemC85 je napisao/la:

Nova stranica, ili...

Nova stranica.
Najvjerovatnije vec od sutra u upotrebi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 avg 2011, 20:56

Titova-Juga je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Nova stranica, ili...

Nova stranica.
Najvjerovatnije vec od sutra u upotrebi.
nek je hajirli...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 avg 2011, 22:01

Krenem na musalu, dodjem i cim sam doso uhvati me kisa :O Nisam uspio nista snimiti, samo pogledo igrace i strucni stab i otiso kad su svi predstavljeni.....

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 05 avg 2011, 02:05

Evo bato stavio 109 slika. http://mostarblic.info/galerija/thumbna ... ?album=432" onclick="window.open(this.href);return false;

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 avg 2011, 02:22

Ama baš SVI SVI SVI U SUBOTU ! :D ..IZA GOLA ! :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 avg 2011, 05:06

Velež onakav kakav je remizirao sa Brestom i Sašoom a Maccabi onako osramoti Pulene onog Amara što se istim ovim momcima smijao da "nisu nikad igrali pod reflektorima", ko eto Rođeni su fukare za njega.

Pa eto moj Amare, bolje da ni tvoji igrači nisu igrali pod reflektorima nikad. Možda bi i oni izvukli remi.

Kako se samo naši ljudi brzo osile i brzo omalovažavaju druge a očigledno nema nikakvog razloga za to. E moj Amare...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 07:23

MostaracVelezovac je napisao/la:Velež onakav kakav je remizirao sa Brestom i Sašoom a Maccabi onako osramoti Pulene onog Amara što se istim ovim momcima smijao da "nisu nikad igrali pod reflektorima", ko eto Rođeni su fukare za njega.

Pa eto moj Amare, bolje da ni tvoji igrači nisu igrali pod reflektorima nikad. Možda bi i oni izvukli remi.

Kako se samo naši ljudi brzo osile i brzo omalovažavaju druge a očigledno nema nikakvog razloga za to. E moj Amare...

Ma koga zigu bola, ali ne možeš vjerovat da mu je Ivica tata :S :S

Smrt nacionalizmu !!

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 05 avg 2011, 09:06

ANTIFA ! je napisao/la:Ama baš SVI SVI SVI U SUBOTU ! :D ..IZA GOLA ! :D

dakle prekinuli ste bojkot / niste ?

jeste li uopće bili u bojkotu ?

hvala na odgovoru ako ima tko upućen

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 05 avg 2011, 09:10

195 je napisao/la:

Provociraj ćaći u cimu!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 avg 2011, 10:43

195 je napisao/la:

Mislis valjda prekinuli SMO - jer ti od svoja 2 posta bar 50% ako ne i 100% posvecujes klubu za koji ti je i tata navijao a kojeg i ti u srcu nosis eto cim si prvo doso nama da s nama pricas pa sve ostalo...

Zato bolje iskopaj onaj stari dres crveni sto jos uvijek krijes negdje po kuci i nesmijes ga pokazat nidje od bojovnika iz komsiluka i navijaj protiv Celika u subotu onako kako ti srce i nalaze.

Golemo stvarno koliko vas pachenika tamo samo Velez prati, uplacujete fkvelezlive za 8 eura kad mozete za 5 maraka uzivo ko ljudi gledat tekme Veleza.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 avg 2011, 11:21

Jos malolololo :) :) :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 avg 2011, 11:29

haha ludilo :D !

Za Zrinjski ima navijača onih pravih iskrenih ali sad imaju tek 14,15,16 godina i to su djecu rodzena u vrijeme rata i ono baš su nastrojena zna se kako , ovo ostalo to sve ludi za Velezom sve ludi za onim utakmicama kad su iza gola stajali i Velezovu pjesmu pjevali ali hajd .

Ja mislim da ce Velez ove godine bolje stajati ispred Zrinjskog iako ispred njega ne stoji nikakav stranka dzaba je ali opet vidjet cemo . Sretno VELEŽ!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 05 avg 2011, 14:51

Pred susret sa Čelikom
Optimizam u taboru „rođenih“
Na prvoj press konferenciji fudbalskog kluba Velež pred početak prvenstva, istaknuta su velika očekivanja u novoj sezoni, te želja za dobrom igrom i pobjedom u prvoj utakmici protiv Čelika.
[Optimizam u taboru „rođenih“]

„Što se tiče samih priprema, u Francuskoj smo imali idealne uslove za rad i mislim da smo postigli dobre rezultate. Raduje me činjenica da smo pokazali da se možemo nositi i sa evropskim ekipama, da možemo izdržati njihov ritam igre. Nadam se da ćemo ove godine ostvariti dobre rezultate, u svakom slučaju bolje nego prošle sezone, te da ćemo imati veliku podršku navijača, koji će nam biti dvanaesti igrač. Zadovoljan sam igračkim kadrom, na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača i to je naša velika snaga. Posebno me raduje prijem, koji sam dobio u Mostaru i već sam se udomaćio, kao da sam rođen ovdje“, rekao je u svom prvom službenom obraćanju novinarima Mirza Varešanović, te se osvrnuo i na sutrašnju utakmicu sa Čelikom.

„Upoznati smo sa mogućnostima Čelika, jer smo imali naše skaute, koji su pratili njihove pripremne utakmice. Imamo potrebne informacije, znamo šta nas čeka. Riječ je o dobroj ekipi, koju predvodi novi trener i koja je uvijek neugodan protivnik u Vrapčićima. Prva utakmice sezone je uvijek teška, ali očekujem dobar pristup igrača i rezultat ne bi trebao izostati“, istakao je Varešanović, koji je najavio neke promjene u sastavu u odnosu na duel sa Sochauxom.

Napad Veleža suta bi trebao predvoditi Admir Velagić, koji obećava dobru igru i maksimalno zalaganje, te poziva navijače da dođu u što večem broju.

„Zadovoljni smo odrađenim u pripremnom periodu, atmosfera u ekipi je odlična i silno očekujemo sutrašnju utakmicu, prvi zvižduk sudije, a nadam se i prvu pobjedu. Velež je pvi dio prošle sezone odigrao jako loše, onda je po prvi put u istoriji uslijedio bojkot navijača. Siguran sam da se ove sezone to neće desiti. Mi ćemo dati svoj maksimum, a navijači će to prepoznati i bodriti nas kako samo to oni znaju. Sutra očekujemo pun stadion, posebno zbog velikog broja ljudi iz dijaspore“, riječi su kapitena Admira Velagića.
****.ba
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 15:14

Kakav posao i bakraci, SUBOTA je rezervirana za ROĐENE.

SVI IZA GOLA !!!

Smrt nacionalizmu !!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 05 avg 2011, 16:36

Konačno se idemo zafrkavati i uživati još jednu sezonu,naravno ko zna uživati u prvoj ljubavi. Samo polako neka se igra a klub polako stabilizuje i sve pet.Samo da organizacija bude perfektna i bit će svega.

Europu još ne tražim, ostavljam je i ove godine Plišeku i Osimu,neka isisaju sve naše pare iz državnih firmi i neka nas još malo brukaju po Europi.Neka korumpiraju sudije i kupuju prvenstva kao što su i naučili,mi idemo igrati lopte.

Evo kažu Osim i Plišek se izvinjavaju raji,kažu, mislili da igraju tenis umjesto fudbala pa još imaju šanse, jer trenutno gube rezultatom : ništa petnaest :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 avg 2011, 16:42

Bez obzira što su rođeni igrali prijateljske tekme u evropi, super su nas predstavili, e valja sada to opravdati u PL... ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.