FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 avg 2011, 15:59

Treba prvo oformiti komisiju koja bi radila to oko stadiona, znaci ljude od struke inzinjere, ekonomiste i pravnike. Da sjednu i da se napravi projekat. Da se vidi sta nam treba i kakve su mogucnosti i da se najbolja izabere. Mi bi svi voljeli stadin od 30 hiljada, ali to mozda nije najisplativije. Sve se da izracunati kolike su koristi, kakvi su troškovi, sta sve treba. Zato bi najbolje bilo oformit tim od struke i lagano krenuti kad se sve izracuna sigurno bi bilo lakse i naci nacin da se to izfinansira. A ne ovako zujo, dzelo, buki idu po sastancima i odredjuju kako treba da se radi i sta je dobro a sta nije.

marko.fudbaler
Kontakt:

Post Postao/la marko.fudbaler » 05 avg 2011, 16:01

legenda79 je napisao/la:Daj nemoj biti smijesan Stancerski i najbolji igrac ne ide u istu recenicu a kamoli na terenu, da Dzimija Marica nije bilo taj ni u Borcu nebi igrao, kao sto nije igrao kod Stojnica, ja sam vam to rekao jos kada je dosao kod vas.

On ti je najveci promasaj Zelje u poslednje vrijeme, vjeruj mi.
Ti se ocigledno ne razumes u fudbal! Stanceski jeste najbolji igrac! Kada bi treneri gledali kvalitet onda bi on igrao ali posto gledaju PARE onda jbg. nisu dobili dovoljno za njega pa mu ne daju da igra. Kada bi imao podrsku decko bi bio najbolji a ujedno i Zeljo bi dobro zaradio. Al' tako ti je to kod nas, turi pare u dzep i bices NAJBOLJI![/quote]

marko.fudbaler@

O kakvim ti parama prIcas..Staneceski,pare,Amar Osim,najbolji a neigra zato sto ne daje nista...Odakle li si ti,samo da mi je zanati jer izgleda da veze nemas o Perici,Amaru,finansiskoj situaciji Želje....Kod Amara pare ne igraju nikakvu ulogu,pa covjece dragi porodica Osim je obezbijedila svoju praunucad s novcem,vozi auto do 100.000 eura i pored svega toga ti donio zakljucak da on ocekuje neku sicu od Perice Stanceskog,mozda je takva situacija u ostalim klubovima premier lige,ne svakim,ali za zelju si se dobro prevario ili jednostavno nisi upucen..!![/quote]

Ne mislim ja na Osima! Osim je CAR! Druge stvari su tu u pitanju! Mozes napraviti anketu o Stanceskom! Siguran sam da ce 90% odgovora biti da je odlican igrac. Gledaj malo internet, bio je kapiten svih selekcija reprezentacije Srbije, kapiten u Partizanu, nabolji strelac ovde, najbolji strelac onde...takav talenat ne propada. On je Partizanova skola i ne moze biti propalitet. Odlican je samo sto nema dobru podrsku. I u BL je bilo tako, nigde ga nije bilo pa je postao kljucni igrac! Samo je potrebno vreme...Nadam se da ce ga Osim uskoro gurati, trazili su ga zimus dobili i sad mu ne daju da igra? Ima tu neke mutljavine... Ali, da ima i para ima... Tako da, nisam nista mislio lose o Osimu jer je,ponavljam,CAR ali o nekim drugim likovima hm...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 05 avg 2011, 16:03

Ma ko zna sta se krije iza date ponude od strane"domace" firme i kakvi su uslovi pa su je ovi nasi iz upravnog odbora hladno odbili,kako to tako uzimate zdravo za gotovo.Eto neko od tih firmi voli pravo zelju pa hoce da mu pomogne...20godina radnje na koristenje je prica koja se vec davno spominjala a takodje morate da znate da se novac od kirija trenutno postojecih radnja u sklopu stadiona usmjerava na otplatu duga koji je vise milionski i obaveza koje Željo ima prema drzavi tako da je vjerovatno to jedan od razloga zbog kojih je i ponuda odbijena..Svi bi vi voljeli da se to uzme raditi a niko ne sagleda i ne zna situaciju do kraja a daje si za pravo omalovazavat pojedine ljude koji su u biznisu duplo vise nego sto pojedinci imaju godina

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 avg 2011, 16:06

legenda79 je napisao/la:Ma ko zna sta se krije iza date ponude od strane"domace" firme i kakvi su uslovi pa su je ovi nasi iz upravnog odbora hladno odbili,kako to tako uzimate zdravo za gotovo.Eto neko od tih firmi voli pravo zelju pa hoce da mu pomogne...20godina radnje na koristenje je prica koja se vec davno spominjala a takodje morate da znate da se novac od kirija trenutno postojecih radnja u sklopu stadiona usmjerava na otplatu duga koji je vise milionski i obaveza koje Željo ima prema drzavi tako da je vjerovatno to jedan od razloga zbog kojih je i ponuda odbijena..Svi bi vi voljeli da se to uzme raditi a niko ne sagleda i ne zna situaciju do kraja a daje si za pravo omalovazavat pojedine ljude koji su u biznisu duplo vise nego sto pojedinci imaju godina
kad smo kod duga, zna li ko dokle smo s otplatom došli?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 avg 2011, 16:06

legenda79 je napisao/la:Ma ko zna sta se krije iza date ponude od strane"domace" firme i kakvi su uslovi pa su je ovi nasi iz upravnog odbora hladno odbili,kako to tako uzimate zdravo za gotovo.Eto neko od tih firmi voli pravo zelju pa hoce da mu pomogne...20godina radnje na koristenje je prica koja se vec davno spominjala a takodje morate da znate da se novac od kirija trenutno postojecih radnja u sklopu stadiona usmjerava na otplatu duga koji je vise milionski i obaveza koje Željo ima prema drzavi tako da je vjerovatno to jedan od razloga zbog kojih je i ponuda odbijena..Svi bi vi voljeli da se to uzme raditi a niko ne sagleda i ne zna situaciju do kraja a daje si za pravo omalovazavat pojedine ljude koji su u biznisu duplo vise nego sto pojedinci imaju godina
Zato ja kazem da treba ljude od struke oformiti pa da izracunaju sta je najbolje. A dug ce se kad tad otpisati svim klubovima, jer je to jedini nacin.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 16:10

Jao strucnjaka svi znaju sta je najbolje za Zelju!

Odkud vi znate kakva je ponuda bila za stadion??? I da li je to prihvatljivo??? Evo omah ova koncesija na 20 godina za mene da sam u rkovodstvu bila bi veoma diskutabilna, znatel vi sta je 20 godina??? A ko zna sta je jos u toj ponudi bilo??? Ali vazno je nensto napisati!!!

Vazno je pljuvati po Zelji i igracima, jer jednu tekmu u pi*** materinu nisu odigrali sa 150% snage nema veze sto su prve tri dali tih 150% od sebe, ipak su to masine ne to nisu ljudi ali Argenticni su bili ljudi ali nasi momci nisu oni su morali odigrati sa 150% snage. Nema veze sto je taj Maccavi jaci minimalno duplo od Zelje i to je irelevantno vazno je samo da nasi momci u jednoj utakmici nisu dali 150% od sebe pa hajmo odmah pljuvati po Zelji.

A najgore od svega je to sto to pisu isti oni koji odu na utakmicu i na poluvremenu na Grbavici poslje 0-0 isprate prvake drzave sa zvizducima i docekaju ih na pocetku drugog a na kraju kad Zeljo zabije i pobjedu skacu na sve strane i aplaudiraju i onda sebi jos dadnu zapravo da ocjenjuju tuđa misljenja.

STID DA VAS BUDE!!!
Mes Que Un Club

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 avg 2011, 16:13

amertiger je napisao/la:Jao strucnjaka svi znaju sta je najbolje za Zelju!

Odkud vi znate kakva je ponuda bila za stadion??? I da li je to prihvatljivo??? Evo omah ova koncesija na 20 godina za mene da sam u rkovodstvu bila bi veoma diskutabilna, znatel vi sta je 20 godina??? A ko zna sta je jos u toj ponudi bilo??? Ali vazno je nensto napisati!!!

Vazno je pljuvati po Zelji i igracima, jer jednu tekmu u pi*** materinu nisu odigrali sa 150% snage nema veze sto su prve tri dali tih 150% od sebe, ipak su to masine ne to nisu ljudi ali Argenticni su bili ljudi ali nasi momci nisu oni su morali odigrati sa 150% snage. Nema veze sto je taj Maccavi jaci minimalno duplo od Zelje i to je irelevantno vazno je samo da nasi momci u jednoj utakmici nisu dali 150% od sebe pa hajmo odmah pljuvati po Zelji.

A najgore od svega je to sto to pisu isti oni koji odu na utakmicu i na poluvremenu na Grbavici poslje 0-0 isprate prvake drzave sa zvizducima i docekaju ih na pocetku drugog a na kraju kad Zeljo zabije i pobjedu skacu na sve strane i aplaudiraju i onda sebi jos dadnu zapravo da ocjenjuju tuđa misljenja.

STID DA VAS BUDE!!!

ne kontam ako primis 6 komada realno je da neko mora kritikovat isto tako kad pobjedis normalno je da hvalis igrace...

crnjak je ako naviknes da primas 5-6 komada i to opravdavas necim i ako ti petarda bude mjerilo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 avg 2011, 16:17

Šta reći nakon sinoćnje utakmice.Igra bez igre.Mi se branimo s deset igrača a pri tome niko ne napada protivničkog igrača.Ljudi nam ulaze u 16-erac kao da nema nikoga.E to meni smeta.Igraj muški a ne kao p****.Od igrača svaka čast jedino Kariću jer lik je odbranio minimalno deset opasnih šuteva,a dok je kriv možda za jedan go.Amaru svaka čast, on nas drži u životu i najzaslužniji je za titulu i kup.Ali meni smeta što igra uvijek istu formaciju.Nas ko jednom gleda može skontati kako igramo.Zaustaviš nam krila i to je kraj.I samo nemojte više o tim budžetima.To je priča za malu djecu.Split koji ima 20 puta manji budžet od Fulhama izgubi s jednim golom razlike ili Mogren prošle godine izgubi od ovog maccabija 3:1(a Mogren ima manji budžet od nas),Pa Malmo izbaci Rangerse koji svake godine igra LP(a njihovi budžeti se ne mogu porediti) itd.itd.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 05 avg 2011, 16:33

ne znam kako mozete da se vadite da nam je kriva klima za ovakve rezultate u Izraelu , igrale su i ostale ekipe svih ovih godina u Tel Avivu pa niko nije primio 11 komada u 2je godine ...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 avg 2011, 16:33

rexxxoNa_ je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
A da nije bilo Amara, ZELJO nebi bio najtrofejniji klub !

UKLJUCI MOZAK ! (ako ga imas)

Momak ja tebe ne vrijedjam pa nemoj ni ti mene,jasam sretan da nas klub ima navijace koji su takvi intelektualce kao sto si ti i nema potrebe da uopste se obazires sta mi "glupani" pisemo.I za kraj meni je licno ona titula sa Ribarom vrijednija od svih ostalih upravo zato sto su je osvojili ljudi srcem i sto ginuli za sveti dres i sto sam znao da kada odem na utakmicu da mogu izgubiti ali ce barem ostaviti dusu na terenu.Opravdanje nijednom treneru u svijetu za blamaze koje dozivi klub na cijem je on celu nisu osvojeni trofeji,sta treba da nam obezbjedi svake godine Evropu i da svake godine primamo pet-sest komada i da ja kazem da sam sretan zbog toga i da kazem da je to u redu.Zeljo je prije bio poznat u Evropi po igranju polufinala kupa Uefa a sada je poznat kao ekipa na koju se ljudi klade dacemo primiti 5 i vise.Ako je to zadovoljstvo za tebe i ako su opravdanje osvojeni trofeji za mene nije ali ja tebe ipak necu vrijedjati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 16:41

nick je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Jao strucnjaka svi znaju sta je najbolje za Zelju!

STID DA VAS BUDE!!!

ne kontam ako primis 6 komada realno je da neko mora kritikovat isto tako kad pobjedis normalno je da hvalis igrace...

crnjak je ako naviknes da primas 5-6 komada i to opravdavas necim i ako ti petarda bude mjerilo...
Sta trebamo se praviti da to nije realnost za nas fudbal???

1. Siroki B. 3 komada u Sloveniji
2. Borac 5 komada u Izraelu
3. Sarajevo 5 komada u Ceskoj
4. Zeljo 6 komada u Izraelu

Ja ne opravdam samo ponavljam nije uredu da jedan poraz prekrije sve dobro sto se desavalo u zadnje vrijeme i da ostane taj jedan mec kao mjerilo svega. Real primi od Barce 5 komada u gostima, primi na svom 6 komada od Barce, prima od bolje ekipe, mala je razlika izmedju 2,3-0 i 6-0, to dokazuju sve vece ekipe kad pobjede 5,6-0 poslje 2,3-0 protivnik gubi svu volju za igrom i onda je samo na ekipi koja vodi hocel ici do krajnjih granica ili ne. Sparta je jucer stala na 2-0 a Maccabi se nije zadovoljio sa 3-0. Shvatite izgubili smo od jace ekipe i bolje ekipe u uslvoima koji nisu normalni, nije opravdanje ali su faktori, nemojte da jedna tekma pokvari sve ono sto se radilo zadnjih mjseci, da se igraci gledaju kroz zadnju tekmu, a ne kroz one tri kad su davali sve od sebe.
Mes Que Un Club

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 05 avg 2011, 16:42

ma nista ljudi ako se nastavi ovako u vezi stadiona i Zeljo i Sarajevo ce naredne sezone ako izbore Europu igrat u zenici tako da ovaj grad bi se trebao da probudi malo :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2011, 16:47

Pozdrav svim navijacima naeg kluba...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 16:48

Eto im kazne, odmah iz aviona na trening :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 avg 2011, 16:57

Bianconeri1988 je napisao/la:Eto im kazne, odmah iz aviona na trening :D
Tako i treba, samo ostro sa njima, svaka cast Osimu. Ja bi ih licno u rudnik poslao a ne na trening :)
Volim te Zeljo!!!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 05 avg 2011, 16:57

http://www.sc*****.ba/v2/tekst.php?ID=23225" onclick="window.open(this.href);return false; pogledajte ovih navijaca, a vi nesto branite igrace nakon ove sramote...
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2011, 16:59

Kao prvo da kazem da sam veliki navijac naseg voljenog kluba i da cijeli svoj zivot(sem rata)zivim bukvalno na 30m od 'GRBAVICE'....Vjerujte mi drugovi,toliko mi je tesko da ne znam odakle da pocnem,zbog svih sinocnjih desavanja...Ok,jesu mnogo bolja ekipa,ali toliko nezalaganja i indolentnosti nisam vidio ni kad djeca igraju na male ispred zgrade,a pritom se zezaju...Ne trcati,ne uklizati,ne napraviti faul,ne biti ono sto se kaze 'fakin',ne stati na loptu(ogromna vecina igraca)mi je uzas,ma sta neki rekli i opravdavali...Na velikoj sam prekretnici sada,da li ikada vise otici na utakmicu dok nam je ovakvo stanje,jer iskren da budem,poceo sam se plasiti za svoje zdravlje(svi oni koji zive za Zelju ce ovo shvatiti)!Hapoel sam nekako prezivio,bivajuci svjestan da smo u novom stvaranju,ali proci godina u susretu sa gotovo istim protivnikom i ne nauciti nista,stavise,biti jos gori(rezultatski)mi je strasno...jer zna se kako se naziva onaj koji ne uci iz svojih gresaka,a mnogi koji su igrali sinoc su igrali i prosle godine....Zaista ne znam sta su neki momci mislili sinoc,noseci SVETI GRB,jedinog nam kluba!!??Pozdrav jos jednom!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 avg 2011, 17:05

@ amertiger
Prijatelju niko se ovdje ne obazire samo na broj primljenih golova(primi i Roma i Deportivo po osam komada)vec na odnos prema igri,moras i sam priznati da je sinoc bio ocajan i previse statitican u odnosu na prethodne tri tekme,to mene boli jarane ja im a nebi rekao da su primili deset komada ali da su se trudili i oznojili.Za mene rezultat,mjesto na tabeli i osvojeni trofeji nisu bitni kada je moja ljubav prema Zelji u pitanju.Na utakmice dolazim od 1969 godine sa istim zarom i mozemo igrati sa Biserom i Pofalickim uvjek cu dolaziti na Grbavicu jer za mene je Zeljo svetinja i clan porodice pa jedna utakmica nemoze to promjeniti ali me boli kada oni kojima treba da je cast sto uopste nose Zeljin dres svojim odnosom prema igri omalozavaju klub koji je ponos ovoga grada i drzave,u tome je poenta svih mojih komentara jarane.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 avg 2011, 17:11

boccaccio je napisao/la:Od 4 evropske utakmice na tri sam jako ponosan a ova zadnja me je srozala..tako to ide,a najvaznije je da i zivot ide dalje...retrospektivno gledajuci od pripremnog perioda,odigrali smo dosta jakih utakmica,maribor,jablonec,zadar remi,dobili istanbul,minimalno zijanili od prvaka austrije...serifa skinuli i dobro odigrali prvu tekmu protiv makabija...pali smo sada i zestoko se udarili,ali kada pogledam sve ove utakmice do sada od priprema pa do sinoc,vidjelo se da mi ipak podizemo kvalitet u odnosu na ranije...ne treba ova utakmica da bude mjerilo i citanje bukvice igracima i strucnom stabu...naravno da na ovakvu utakmicu treba usmjeriti kritike,ali ne na generalni ucinak istih tih igraca i strucnog staba...generalni ucinak od pocetka ovih priprema je jako dobar,cak i nerealno dobar s obzirom u kakvoj ligi igramo...nama izraelci ne leze,imali smo peh da ih dobijemo dvije godine zaredom i to je to,i ostale nase ekipe proslih godina su isto prolazili.Jako je tesko tamo igrati u paklu onakvog vremena i vlaznosti vazduha.Nase ekipe sa ovakvom ishranom i spremom ne mogu organizmom da podnesu trku 90 minuta onakvog tempa.Otuda i cinjenica da su nase ekipe tamo topovsko meso.Tacno je i da je izgledalo da je odnos igraca prema utakmici i prema trci na amaterskom nivou,ali tvrdim da su igraci za vrijeme tekme izgubili 3-4kg mase.To je sok za organizam.Kao da su igrali u anaerobnom okruzenju.Ishrana izraelaca je energetski toliko jaka,da je to nevjerovatno.Valja opstati i igrati tamo.Oni su navikli,mi smo se sj.ebali...I kvalitetom su realno mnogo bolji od nas,plus vlaznost vazduha i to je realan rezultat...
Jedino cemu ne mogu da se nacudim od Amara je cinjenica da pod takvim okolnostima nismo igrali cisti bunker.Stavis brate autobus pred gol i nek saraju ko ih hebe..Mozemo i mi biti za nekog Travnik.Pitari su to jako dobro uradili sinoc,poceli su nesto da igraju,pa ih ljudi pojeli,zabili im dva gola bez imalo truda.Onda Plisek stavi autobus,i zavrsi tako,na stranu sto su iz Sparte gospoda pa su se dodavali,ali da su navalili bilo bi zestoko los rezultat za pitare.Ali pitari su shvatili da nemaju sta da traze,pa su uzeli bunker,i zavrsili nekako.Mogli smo i mi tako.MOzda bi opet primili petaka,ali bi bar igraci bili manje iscrpljeni.O igracima pojedinacno necu pretjerano,odbrana je bila na najnizem mogucem nivou,gdje je prednjacio Nijema u jako losoj igri.Vezni red je nesto o cemu odavno govorim,nemamo tu dobre igrace,Svraka luta,Stanceski je spor i trom,ali je imao odlicne predaje za razliku od Savica inace,Jamak nije za Zelju,Zeba stavljen na stranu pa je i tu sve jasno...napad nije ni mogao funkcionisati sa ovakvom vezom...tako je kako je,nije tragedija iako je bolno...samo je realno...moramo raditi naporno i napredovati da bi kroz koju godinu izbjegavali ovakve poraze.Moramo podrzati rad kluba,koji sigurno cini sve da napredujemo,jer kada pogledamo sve ekipe generalno u premijer ligi,onda je zakljucak da smo mi najvise napredovali uz Borac za ovih dvije tri godine.I to treba da nam je vodilja,naravno uz jaci segment dovodjenja ciljanih pojacanja,mi smo ipak na pravom putu.Treba dignuti glavu i dati bezuslovnu podrsku,ma koliko neko mislio da je ovo bruka i da nasi to ne zasluzuju,ja mislim da itekako zasluzuju svi do jednog,od pocetka do kraja...bio bi zabrinut da je ovako u nasoj ligi,ali za evropu je cinjenica da moramo jos dosta napredovati.Bice i to uskoro,samo treba puno raditi,a nasi to pokusavaju svim silama i svaka im cast na tome.
Moj ti kad vidim kakvi su nam navijaci, igraci su odlicni i ovakvi kakvi jesu!
Fuj!!!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 avg 2011, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2011, 17:15

dino lj je napisao/la:@ amertiger
Prijatelju niko se ovdje ne obazire samo na broj primljenih golova(primi i Roma i Deportivo po osam komada)vec na odnos prema igri,moras i sam priznati da je sinoc bio ocajan i previse statitican u odnosu na prethodne tri tekme,to mene boli jarane ja im a nebi rekao da su primili deset komada ali da su se trudili i oznojili.Za mene rezultat,mjesto na tabeli i osvojeni trofeji nisu bitni kada je moja ljubav prema Zelji u pitanju.Na utakmice dolazim od 1969 godine sa istim zarom i mozemo igrati sa Biserom i Pofalickim uvjek cu dolaziti na Grbavicu jer za mene je Zeljo svetinja i clan porodice pa jedna utakmica nemoze to promjeniti ali me boli kada oni kojima treba da je cast sto uopste nose Zeljin dres svojim odnosom prema igri omalozavaju klub koji je ponos ovoga grada i drzave,u tome je poenta svih mojih komentara jarane.
Prijatelju,upravo si dotakao srz onoga sto me tisti....Niko me ne moze ubijediti da smo mi onako losi kao sto je prikazano sinoc....Bit se krije u mom nick-u....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 35 gostiju.