bojim se da nije ni tolikoLazar Popović je napisao/la:Izgleda da je imao 7Donnie Darko je napisao/la:koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
J**+ te ta matematika.To ti je kad bez kalkulatora pokušavaš računatLazar Popović je napisao/la:Izgleda da je imao 7Donnie Darko je napisao/la:koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije baš zadnji nego 86.Portillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3.
Tad smo pomogli Valenciji i na kraju bili viceprvaci , a vas je i Depor prestigao
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Lazar Popović
- Kontakt:
Sve je jasno, nema potrebe da se na takav način "vadiš"LBJ MVP je napisao/la: **** te ta matematika.To ti je kad bez kalkulatora pokušavaš računatImaš još jedno pravo na grešku,ali sada koristi kalkulator
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Niste vi tada nista pomogli Valenciji nego je Real odmogao sam sebi izgubivsi 7,8 zadnjih utakmica te sezone. Da su se dobile bar 3,4 bili bi prvaci.messilla je napisao/la:Nije baš zadnji nego 86.Portillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3., ali kakav strašan pass Ronaldinha preko čitave odbrane
, a ko se ono slomi nešta u stilu Cannavara
Tad smo pomogli Valenciji i na kraju bili viceprvaci , a vas je i Depor prestigao
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ali od te utakmice sve je krenulo nizbrdo.Portillo je napisao/la:Niste vi tada nista pomogli Valenciji nego je Real odmogao sam sebi izgubivsi 7,8 zadnjih utakmica te sezone. Da su se dobile bar 3,4 bili bi prvaci.messilla je napisao/la:Nije baš zadnji nego 86.Portillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3., ali kakav strašan pass Ronaldinha preko čitave odbrane
, a ko se ono slomi nešta u stilu Cannavara
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Glumio "facu" pred novinarima
Zbog bahatosti Cristiano Ronaldo pao u očima Kineza
Sad da ne sj.ebem temu sa citavim tekstom glavno mi je.
"U pokušaju da podigne raspoloženje jedan od lokalnih novinara ga je pitao da li je ikada promijenio pelene, budući da je prošle godine postao otac, Ronaldo je opet kratko odbrusio: Naravno, kao i svi drugi očevi!"
, pa sta je trebalo jos da kaze, da im odrzi predavanje o mjenjanju pelena?

Perez i Helguera nakon osvajanja lp-a.
Zbog bahatosti Cristiano Ronaldo pao u očima Kineza
Sad da ne sj.ebem temu sa citavim tekstom glavno mi je.
"U pokušaju da podigne raspoloženje jedan od lokalnih novinara ga je pitao da li je ikada promijenio pelene, budući da je prošle godine postao otac, Ronaldo je opet kratko odbrusio: Naravno, kao i svi drugi očevi!"

Perez i Helguera nakon osvajanja lp-a.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Nail for Real
- Kontakt:
U sirokom luku treba zaobici Kinu sljedece predsezone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nek dođu nama u BiH.Možda i do Rožaja svrateNail for Real je napisao/la:U sirokom luku treba zaobici Kinu sljedece predsezone.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U tu selendru niko ne svraca , pogotovo ne zvijezdice realaLBJ MVP je napisao/la:Nek dođu nama u BiH.Možda i do Rožaja svrateNail for Real je napisao/la:U sirokom luku treba zaobici Kinu sljedece predsezone.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- anonymousHD
- Kontakt:
http://www.norwaysport.co.uk/Norgeidrett3/" onclick="window.open(this.href);return false; dobar link. 
Di Maria izborio penal..
Kaka siguran
Kaka siguran
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Di Maria ponovo,motor u guzici...
Još neko ce nešto reci za Angela..
ove sezone je njegova.
Još neko ce nešto reci za Angela..
ove sezone je njegova.
Di Marija 2:O 
nevjerovatna brzina
nevjerovatna brzina
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Higuain najslabija karika!
Gonzalovo samopouzdanje je vrlo nisko..
I opet ne snalazi mi se Coentrao predobro na DMF..
Di Maria kao što stalno trabunjam jedan od rijetkih koji može napraviti višak,razliku.
I opet ne snalazi mi se Coentrao predobro na DMF..
Di Maria kao što stalno trabunjam jedan od rijetkih koji može napraviti višak,razliku.
Pipita, sjajno primanje i gol 
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ozil,Benzema i Ronaldo..
to je to..
to je to..
- anonymousHD
- Kontakt:
Auuuu, kakva akcija, kakva završnica Ronalda... 
vrlo lijepa akcija 
EDIT:opet lijepa akcija i na kraju Benz
EDIT:opet lijepa akcija i na kraju Benz
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.