FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 05 avg 2011, 19:51

Ma Stankoviceva forma je ocajna ,od smirenja lopte do defanzivni zadataka sto se pokazalo i u primpremnim tekmama pa s toga ne vidim razlog da bi bili oslabljeni ,s Mottom koji zna sjajno da odigra samo smo ojacani nikako oslabljeni ... i meni je Stankovic drag al njegovo je proslo ..nazalost :cry:
Istina Motta nije odradio pune pripreme,ali bio bi opet bolje rijesenje ..
Zadnja izmjena: warden, dana/u 05 avg 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 avg 2011, 20:00

@Grande

Ajmo realno : Milan igra u punom sastavu,sve zvijezde ce sutra igrat.Nama fale redom : Lucio,Maicon,Cambiasso,Nagatomo i sad Stankovic. Sve igraci koji bi igrali (Cambiasso ili Deki al svejedno jer nema Cambia igro bi Deki),prosle sezone su nas oba puta prilicno lako dobili.

I mi bi sad sa ovako oslabljenim sastavom,sa formacijom na koju igraci nisu navikli i nisu uigrani trebali razbit Milan ???

Malo realnosti ne skodi.Naravno da ih mozemo dobit,al cinjenica je da su ljudi favoriti i ne vidim problem da se to prizna.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 avg 2011, 20:58

tako je Grande, razbit cemo cigane 8-) ... pusti ovog papcinu sta prica :D

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 05 avg 2011, 21:07

Interista di cuore je napisao/la:@Grande

Ajmo realno : Milan igra u punom sastavu,sve zvijezde ce sutra igrat.Nama fale redom : Lucio,Maicon,Cambiasso,Nagatomo i sad Stankovic. Sve igraci koji bi igrali (Cambiasso ili Deki al svejedno jer nema Cambia igro bi Deki),prosle sezone su nas oba puta prilicno lako dobili.

I mi bi sad sa ovako oslabljenim sastavom,sa formacijom na koju igraci nisu navikli i nisu uigrani trebali razbit Milan ???

Malo realnosti ne skodi.Naravno da ih mozemo dobit,al cinjenica je da su ljudi favoriti i ne vidim problem da se to prizna.

Jesil ti dobar jarane????I sa ovim sastavom smo jaki i nemoj bezze s.r.a.t. ko foka,joj sto ne volim takve navijace kao ti,uhhh kako me izbacis iz takta...Nemoj vise molim te nista komentarisat dok se ne zavsri utakmica sutra,bezze nam nabijas crnjake covjece,ccc...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 05 avg 2011, 21:12

Huska je napisao/la:tako je Grande, razbit cemo cigane 8-) ... pusti ovog papcinu sta prica :D
Ma frajer nije dobar,juce mu prica kako ce biti uspjeh ako izgubimo 3-0,danas ponovo s.e.r.e. kao foka,ustvari frajer se pravi pametan a veze nema,uvlaci se miljanistima u pakas :lol: :lol:

Sutra bi samo volio da Samuel izvrati ibru na pocetku da vidi nosonja koliko je sati,ha ja...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2011, 21:17

Grande je napisao/la:
Huska je napisao/la:tako je Grande, razbit cemo cigane 8-) ... pusti ovog papcinu sta prica :D
Ma frajer nije dobar,juce mu prica kako ce biti uspjeh ako izgubimo 3-0,danas ponovo s.e.r.e. kao foka,ustvari frajer se pravi pametan a veze nema,uvlaci se miljanistima u pakas :lol: :lol:

Sutra bi samo volio da Samuel izvrati ibru na pocetku da vidi nosonja koliko je sati,ha ja...

FORZA INTER ! ! !
Imat ce kinezi sta vidjeti :D
-RIVALDO-

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 avg 2011, 21:52

Grande jarane nisi ti dobar ni sekunde...

P.S. naso si se ti da Huski pricas o meni :lol: :lol: :lol:

Dobijamo sutra 14:0 :D

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 avg 2011, 22:47

warden je napisao/la:[youtube][/youtube]
Amala Pazza Intera ,kinezi :P :lol: :lol: :lol:
Ne znam ko će suta igrati, ali imaće podršku ovih likova , deseti put gledam i valjam se od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 avg 2011, 01:13

Upravo gledam na SKY Italia, naslovna strana Gazzette za 06.08 Wes odlazi u City za 36 miliona ( vjerovatno funti ) , ovo bi moglo biti tačno, oni imaju dobre insajdere u Interu...
E moj MM :oops: :oops: ako je ovo tačno...

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 avg 2011, 01:35

Grande je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Izgleda da Deki nece biti spreman za sutra :(

Ko ce ga mijenjat ??? Vjerovatno Obi ili Mariga/Muntari ? Ne pise nam se dobro...
Stvarno si los i nisam vidio veceg pesimistu,cuj ne pise nam se dobro,ccc...

Mjenjat ce ga Motta a postoji mogucnost da cemo poceti u drugoj formaciji a to je 3-5-2,ali jos nista nije sigurno...Kako god pobjedit cemo,samo da se zaustavi ibra i to je to,a njihov vezni red je trenutno presmjesan sa van bomelom,gatusom,sedorfom i boatengom...

RAZBIT CEMO IH ! ! !
Zaboravio si Robinha i Pata,a Ibru necete tako lako zaustaviti,a ne podcjenjuj taj vezni red.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 12:30

Mister No je napisao/la:Upravo gledam na SKY Italia, naslovna strana Gazzette za 06.08 Wes odlazi u City za 36 miliona ( vjerovatno funti ) , ovo bi moglo biti tačno, oni imaju dobre insajdere u Interu...
E moj MM :oops: :oops: ako je ovo tačno...
Eo objavili su svi mediji ovu informaciju...Premalo je para,pogotovo kad se radi o Cityu.

Valjda smo uspjeli (konacno) da se dogovorimo sa Genoom za Kucku i tako pobijedili konkurenciju Milana.Kucka ce ostati ovu sezonu u Genoi,a onda iduce seli na Meazzu.

E sad ako vec Sneijder ide trebali bi odma dovest Kucku,jednog od Casemiro/M'Villa i kako jeftino izvuc Teveza od Arapa pa da opet sastavimo dobru ekipu...

Mariga ide u Sociedad valjda.Po Sugoniu sa SKY-a nije sigurno da Sneijder ide...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 avg 2011, 12:37

Grande je napisao/la:

FORZA INTER ! ! !
A ako se Ibra naljuti slijedi ovo:

[youtube][/youtube]

Sve u svemu puno srece, da gledamo dobru utakmicu.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 avg 2011, 12:38

Ako je istina ovo za Sneijdera, onda nema potrebe da vise trosim zivce na jadove koji vode ovaj klub

cekam sluzbenu potvrdu, jer ovo je bomba gazzette, ostali prenijeli
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 06 avg 2011, 12:39

vama ako ode Sneijder nema vas nigdje!
MENI MOJE, A VAMA VASE

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 12:42

F.G.R. HARMANI je napisao/la:vama ako ode Sneijder nema vas nigdje!
Otprilike tako nekako,al opet cemo bit ispred Juventusa :lol:

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 avg 2011, 12:47

ipak je 36 mil eura i to za jednog od najboljih poluspiceva oooo a pastore otisao za 45 mil heheh i ni teveza necete dobiti za toliko.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 12:52

ma kakav Crni City ,,evo sad prenose novinari da su potpisali NAsria ,nista jos nije sluzbeno uglavnom i sam Wenger je izjavio da odlazi ...pa vjerovatna destinacije je City ,, + Imaju Silvu na ovoj poziciji mislite da ce on sjedit ? i ako dode NAsri i on igra krilo /veznjak tako da ne vidim .... + moraju jos izdvojiti oko 60 mil funti za ova 2 igraca pa i oni imaju fair play ne samo mi ..mene vise brine MAn .Utd ,jer izjave scolsa ,Cantone ...ali Sneijder je izjavio jucer da sto se njega tice nema planove da ide ...dok je Gasperini izjavio ako dode prava cijena za bilo kojeg igraca dace razmilisit a prava cijena valjda podrazumijeva pravu lovu ...
36 mil funti a ne evra Silvio ...
IO SONO INTERISTA

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 avg 2011, 12:54

warden je napisao/la:ma kakav Crni City ,,evo sad prenose novinari da su potpisali NAsria ,nista jos nije sluzbeno uglavnom i sam Wenger je izjavio da odlazi ...pa vjerovatna destinacije je City ,, + Imaju Silvu na ovoj poziciji mislite da ce on sjedit ? i ako dode NAsri i on igra krilo /veznjak tako da ne vidim .... + moraju jos izdvojiti oko 60 mil funti za ova 2 igraca pa i oni imaju fair play ne samo mi ..mene vise brine MAn .Utd ,jer izjave scolsa ,Cantone ...ali Sneijder je izjavio jucer da sto se njega tice nema planove da ide ...dok je Gasperini izjavio ako dode prava cijena za bilo kojeg igraca dace razmilisit a prava cijena valjda podrazumijeva pravu lovu ...
36 mil funti a ne evra Silvio ...
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTQ1MzE" onclick="window.open(this.href);return false;

Gazzetta dello Sport: “Sneijder dice addio all'Inter. Se ne va al Manchester City per circa 36 milioni di euro”. Boom!

ipak je eura brate

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 12:55

Pa dobro ako bude 36 miliona (nebitno eura ili funti) + posudba Teveza to je ipak dobra ponuda...Tevez je klasa,al problem je sto je Sneijder medju najvaznijim nasim igracima...I zalosno je kad vidis cijene Pastorea,Carrola i sta ja znam koga da mi najboljeg trequartistu na svijetu prodamo za tako malo para.

Ne znam,nadam se da ovi nasi znaju sta rade. :oops:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 12:56

A_d_0 je napisao/la:
Grande je napisao/la:

FORZA INTER ! ! !
A ako se Ibra naljuti slijedi ovo:

[youtube][/youtube]

Sve u svemu puno srece, da gledamo dobru utakmicu.
A onda slijedi ovo slika slika
IO SONO INTERISTA

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []