FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije problem u porazu ukupnim rezultatom 8:0 više od toga boli činjenica da pojedini igrači ne zaslužuju plavi dres. Vasilić i Marković su očajni i nikako im nije mjesto u prvih jedanaest. I priča o budžetu mi stvarno više ide na živce. Kad dobijemo Šerifa puna su nam usta kako pare nisu bitne već srce itd. a kad izgubimo od Maccabija onda je budžet tu presudan, uslovi koje imaju itd. Mislim da nam sa Borcem opet predstoji borba na oba fronta i za kup i za prvenstvo. Nevidim treće ekipe koja bi se mogla umiješat za titulu.
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Ja se ne bih baš složio, mislim da je Borac jako kvalitetan i da nam neće biti ni malo jednostavno sa njima, a vjerujem da će i Sarajevo imati šta da ponudi. Po meni je recimo Dinamo u Hrvatskoj parametar apsolutnog favorita, mi nismo toliko bolji od ostalih u našoj ligi, upitnik je da li smo uopšte i najbolji...Bianconeri1988 je napisao/la:Mi smo sa ovom ekipom aspolutni favoriti u našoj ligi...adi11 je napisao/la:Sa ovom ekipom tesko mozemo do titule trebaju nam najmanje jos dva pojacanja ali izgleda nazalost da je prelazni rok za nas zavrsen
Ta dva pojačanja nam trebaju ukoliko želimo da napravimo nešto u Evropi...
Doći će i oni aBd sljedeće ljeto...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će oni konkurenti svakako...Ali i oni su napravili neke promjene u ekipima i po meni nisu su se nešto pojačali za razliku od nas...
Ali ja kad se sjetim tima prošle sezone i načina kako se igraju, na osnovu prve 3 tekme s punim pravom tvrdim da smo favoriti...
Što recimo oni imaju jednog ili dvojicu dobrih igrača, mi imao 4 ili 5 u tome je razlika...
Kvalitet je na našoj strani!
Ali ja kad se sjetim tima prošle sezone i načina kako se igraju, na osnovu prve 3 tekme s punim pravom tvrdim da smo favoriti...

Što recimo oni imaju jednog ili dvojicu dobrih igrača, mi imao 4 ili 5 u tome je razlika...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne mozes uvijek dobivati jaci i bolji klub. Jednom uspije pa mislis da moze uvijek i dobijes 5-6 komada.Marokanac je napisao/la:Nije problem u porazu ukupnim rezultatom 8:0 više od toga boli činjenica da pojedini igrači ne zaslužuju plavi dres. Vasilić i Marković su očajni i nikako im nije mjesto u prvih jedanaest. I priča o budžetu mi stvarno više ide na živce. Kad dobijemo Šerifa puna su nam usta kako pare nisu bitne već srce itd. a kad izgubimo od Maccabija onda je budžet tu presudan, uslovi koje imaju itd. Mislim da nam sa Borcem opet predstoji borba na oba fronta i za kup i za prvenstvo. Nevidim treće ekipe koja bi se mogla umiješat za titulu.
Sta ima veze ba, ispali bi svakako. Jedino sto smo se malo vise obrukali ali nista vise nismo izgubili nego sto bi izgubili da je bilo 4:0 ili 2:0.
Ove nismo ni u snu mogli proci. Prvo poluvrijeme kod kuce dominirali ali nismo mogli dati gol. Sta ocekivati kad oni dominiraju?
Mi smo se jos na Kosevu oprostili od Evrope. Okrenimo se prvenstvu, to bi mogli i osvojiti.

Vec je jedna ponuda syebana koja je bolja od obje ove, ali gladne oci nisu imale tala...tako da...aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji. Medjutim, ponuda je odbijena. Bas me interesuje zbog cega, pravi li se taj brod ili je u pitanju IMT.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Koliko vidim oni se i dalje pojacavajuBianconeri1988 je napisao/la:Bit će oni konkurenti svakako...Ali i oni su napravili neke promjene u ekipima i po meni nisu su se nešto pojačali za razliku od nas...
Ali ja kad se sjetim tima prošle sezone i načina kako se igraju, na osnovu prve 3 tekme s punim pravom tvrdim da smo favoriti...![]()
- spielführer_21
- Kontakt:
da ponovim: naši klubovi su zlatni kad se uzme u obzir ko im je publika i ko sjedi u upravi.. pa i iz kakve države i društva dolaze..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Slažem se da smo kvalitetniji nego prošle godine, nadam se da ćemo pokazati da smo bolji i od ostalih... Pa ti opet reci da ja širim optimizamBianconeri1988 je napisao/la:Bit će oni konkurenti svakako...Ali i oni su napravili neke promjene u ekipima i po meni nisu su se nešto pojačali za razliku od nas...
Ali ja kad se sjetim tima prošle sezone i načina kako se igraju, na osnovu prve 3 tekme s punim pravom tvrdim da smo favoriti...![]()

Vezano za ovaj stadion... vjerovatno se u svemirskom brodu lakše ugradit, tako da ova realna varijanta nije interesantna...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa to dovoljno govori kakav im je trenutni igrački kadar, kad pred sami početak sezone traže još uvijek igrače...adi11 je napisao/la: Koliko vidim oni se i dalje pojacavaju
Možda i nama dođe neko, nikad se ne zna...
Hoš' halalit!?Hawking je napisao/la: Slažem se da smo kvalitetniji nego prošle godine, nadam se da ćemo pokazati da smo bolji i od ostalih... Pa ti opet reci da ja širim optimizam![]()
Vezano za ovaj stadion... vjerovatno se u svemirskom brodu lakše ugradit, tako da ova realna varijanta nije interesantna...

Ž '21!
napravili smo veliku stvar prolaskom sherifa bez daljnjeg...al nekako me nervira to kako gubimo pojedine utakmice, način poraza je taj koji boli...a takvi poraza smo imali u prošlosti: hapoel, liteks pa tad je bilo zaista strašno
činjenica je da se na psihi svih bh.ekipa treba raditi...često naše ekipe pa tako i željo primaju lake golove, jako naivne, jako brzo padnu psihički....npr. željo se super držao sinoč na samom početku, na nešto je to ličilo, al kad je krenulo pucat, puklo je baš po svim šavovima...ako uzmemo primjer da jeda hajduk u 2 utakmice minimalno izgubi od stokea onda se zaista čini da smo svjetlosnim godinama iza hrvatski klubova...al s druge strane često smo pokazali da možemo napravit podvig, al jednostano u utakmicama protiv jačih ozbiljnijih protivnika moramo imati drugačiji pristup, jer nije sramota izgubit, al doživjet debakl to je več bolno
činjenica je da se na psihi svih bh.ekipa treba raditi...često naše ekipe pa tako i željo primaju lake golove, jako naivne, jako brzo padnu psihički....npr. željo se super držao sinoč na samom početku, na nešto je to ličilo, al kad je krenulo pucat, puklo je baš po svim šavovima...ako uzmemo primjer da jeda hajduk u 2 utakmice minimalno izgubi od stokea onda se zaista čini da smo svjetlosnim godinama iza hrvatski klubova...al s druge strane često smo pokazali da možemo napravit podvig, al jednostano u utakmicama protiv jačih ozbiljnijih protivnika moramo imati drugačiji pristup, jer nije sramota izgubit, al doživjet debakl to je več bolno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mislim da je red,što se tiče izgradnje stadiona,da malo pratite.Koliko sam ja shvatila,potpisano je pismo namjere,pa možda ono obavezuje upravu.Dalje,uslov da se bilo šta počne je donošenje zakona o javno-privatnom partnerstvu,a koliko sam upratila,on nije još usvojen.Bez tog zakona opštini su vezane ruke kad se radi o dodjeli zemljišta investitoru.Ako bageri nisu počeli kopati,ne znači da je sve propalo.Ne zavisi sve od uprave.Nisam nimalo naivna,u svakom poslu neko hajruje,ali ne mora se baš u svemu vidjeti neki lopovluk.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Trenutno nema nijedan klub u Evropi da ima lošiju ekipu a da ima ovakve navijače. Manijaci i Horde su mnogo iznad kvaliteta fudbala u PL.spielführer_21 je napisao/la:da ponovim: naši klubovi su zlatni kad se uzme u obzir ko im je publika i ko sjedi u upravi.. pa i iz kakve države i društva dolaze..
FEDERER= KLOC
pozelio bi nas i bayern xDIker C je napisao/la:Trenutno nema nijedan klub u Evropi da ima lošiju ekipu a da ima ovakve navijače. Manijaci i Horde su mnogo iznad kvaliteta fudbala u PL.spielführer_21 je napisao/la:da ponovim: naši klubovi su zlatni kad se uzme u obzir ko im je publika i ko sjedi u upravi.. pa i iz kakve države i društva dolaze..

nemate sekirancije, siroki ima svoj prijenos, preko neta tako da necete ostat uskraceni
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- SarajlijaTM
samo da hocemo prvih 5-6 kola kako treba odraditi
sada hladne glave,sto neko rece,pogledajte pripreme i predhodne tri tekme pa onda sudite.generalno,ja sam zadovoljan,pomak je vidljiv,iskreno,ja sam ocekivao ovakvo nesto od makabija,nadao sam se da nece biti,al sta je tu je.idemo dalje, moje mjesto je na jugu i uvijek ce biti!!!
treba se sad dici i posamarati ovu ligu,pruziti podrsku nasem zelji kad je tesko!!!

sada hladne glave,sto neko rece,pogledajte pripreme i predhodne tri tekme pa onda sudite.generalno,ja sam zadovoljan,pomak je vidljiv,iskreno,ja sam ocekivao ovakvo nesto od makabija,nadao sam se da nece biti,al sta je tu je.idemo dalje, moje mjesto je na jugu i uvijek ce biti!!!
treba se sad dici i posamarati ovu ligu,pruziti podrsku nasem zelji kad je tesko!!!
prije 8-9 godina Sirbegovic group vam je nudio istu stvar !!??Seyo_TM je napisao/la:Vec je jedna ponuda syebana koja je bolja od obje ove, ali gladne oci nisu imale tala...tako da...aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji. Medjutim, ponuda je odbijena. Bas me interesuje zbog cega, pravi li se taj brod ili je u pitanju IMT.
Ovo sa slovencima nije propalo uopste, nego su propala dva plana (o kojima naravno nisu htjeli pricati) vrlo povoljna za nas, ali nisu bili dovoljno povoljni za "neke"...mamaSmurf je napisao/la:Mislim da je red,što se tiče izgradnje stadiona,da malo pratite.Koliko sam ja shvatila,potpisano je pismo namjere,pa možda ono obavezuje upravu.Dalje,uslov da se bilo šta počne je donošenje zakona o javno-privatnom partnerstvu,a koliko sam upratila,on nije još usvojen.Bez tog zakona opštini su vezane ruke kad se radi o dodjeli zemljišta investitoru.Ako bageri nisu počeli kopati,ne znači da je sve propalo.Ne zavisi sve od uprave.Nisam nimalo naivna,u svakom poslu neko hajruje,ali ne mora se baš u svemu vidjeti neki lopovluk.
Naravno da se hajruje i treba da hajruje onaj/oni koji se "bore" oko toga, sasvim normalna stvar...ali gladne oci, to je problem.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ne znam koji im je qurac sa stadionom neka daju na 20 godine poslovne ispod i super... ionako bi stadion odma iz starta bio naš i ne vidim u čemu je problem... ko da gledam da žujo nešto sere ,a to samo zna i radit.
ovaj energoplan nekako odugovlači mada iskreno meni se nije svidio onaj plan sa soping centrom, ako vec treba neka prave odvojeno ...mada nema nama hajra dok mi sami nešto ne poduzmemo ako ništa barem za istočnu tribinu ...sto se tice sb-a tamo ici na pobjedu i samo pobjedu mislim da je i igračima jasno da nam se bar toliko mogu odužiti.

vjerovao ili ne vama je veci problem opstina novo sarajevo i njeno insistiranje na placanju pomocnog terena (kaljuza) u iznosu 5 miliona KM...na to slovenci nisu pristali i tada je sve staloSeyo_TM je napisao/la:Ovo sa slovencima nije propalo uopste, nego su propala dva plana (o kojima naravno nisu htjeli pricati) vrlo povoljna za nas, ali nisu bili dovoljno povoljni za "neke"...mamaSmurf je napisao/la:Mislim da je red,što se tiče izgradnje stadiona,da malo pratite.Koliko sam ja shvatila,potpisano je pismo namjere,pa možda ono obavezuje upravu.Dalje,uslov da se bilo šta počne je donošenje zakona o javno-privatnom partnerstvu,a koliko sam upratila,on nije još usvojen.Bez tog zakona opštini su vezane ruke kad se radi o dodjeli zemljišta investitoru.Ako bageri nisu počeli kopati,ne znači da je sve propalo.Ne zavisi sve od uprave.Nisam nimalo naivna,u svakom poslu neko hajruje,ali ne mora se baš u svemu vidjeti neki lopovluk.
Naravno da se hajruje i treba da hajruje onaj/oni koji se "bore" oko toga, sasvim normalna stvar...ali gladne oci, to je problem.
Ja samo kažem da postoji mogućnost da uprava,zbog toga što je potpisala pismo namjere,ne može razmatrati druge opcije u nekom određenom vremenskom periodu,odnosno da ima neke obaveze prema Slovencima.Seyo_TM je napisao/la:Ovo sa slovencima nije propalo uopste, nego su propala dva plana (o kojima naravno nisu htjeli pricati) vrlo povoljna za nas, ali nisu bili dovoljno povoljni za "neke"...mamaSmurf je napisao/la:Mislim da je red,što se tiče izgradnje stadiona,da malo pratite.Koliko sam ja shvatila,potpisano je pismo namjere,pa možda ono obavezuje upravu.Dalje,uslov da se bilo šta počne je donošenje zakona o javno-privatnom partnerstvu,a koliko sam upratila,on nije još usvojen.Bez tog zakona opštini su vezane ruke kad se radi o dodjeli zemljišta investitoru.Ako bageri nisu počeli kopati,ne znači da je sve propalo.Ne zavisi sve od uprave.Nisam nimalo naivna,u svakom poslu neko hajruje,ali ne mora se baš u svemu vidjeti neki lopovluk.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 31 gost.