Nefuramo,do polusezone ce se zvati ce se Famos-Sašk,a onda ce se ugasti nakon 101 godine ugasiti klubSarajlijc@ je napisao/la:Furate da se gasi Sask :S

Nefuramo,do polusezone ce se zvati ce se Famos-Sašk,a onda ce se ugasti nakon 101 godine ugasiti klubSarajlijc@ je napisao/la:Furate da se gasi Sask :S
Kolko sam ja razumio on je jos uvjek u potrazi za novim klubomBihac-City-Boy je napisao/la:Znali neko mozda da li je Nedo Turkovic jos uvijek u SASK-u ??
Ja sam citao da je otisao u Sturm, makar je tako pisalo u avazovom sportuDesimaL je napisao/la:Kolko sam ja razumio on je jos uvjek u potrazi za novim klubomBihac-City-Boy je napisao/la:Znali neko mozda da li je Nedo Turkovic jos uvijek u SASK-u ??
Mozes li mi reci ko je od od SASK-ovih igraca ostao u zajednickom klubu Famos-SASK i je li istina da je Ortas novi clan tog kluba???dzenan01 je napisao/la:Stvarno ne znam šta ovdje nije jasno ??
Kada bi se Sašk samo "ugasio" njegovo mjesto bi zauzeo onaj koji je bio prvi ispod linije za ispadanje. Zbog toga su izvršili fuziju sa Famosom i zove se Famos-Sašk, ali to je u stvari Famos, ali se nije mogao zvati samo Famos odmah zbog toga što preuzima Saškov rezultat iz prošle sezone. A, Famos je uvalio nešto para Saškovom rukovodstvu za oaj potez, što je i logično.
Također, mislim da je dosta igrača prešlo u Famos, mada su svi oni bitniji već ranije otišli (Alić, Čuka, Đakovac, Nedo... ).
Meni nije bilo jasno ko će igrati za tu ekipu,jer Famos je prošle godine ispao iz druge lige(neće valjda ista ekipa pa opet da bude krah),al dobro sad je i to riješeno.Što se tiče novih igrača na transfermarktu su kao došli u famos-sašk:salković i ortaš ???dzenan01 je napisao/la:Stvarno ne znam šta ovdje nije jasno ??
Kada bi se Sašk samo "ugasio" njegovo mjesto bi zauzeo onaj koji je bio prvi ispod linije za ispadanje. Zbog toga su izvršili fuziju sa Famosom i zove se Famos-Sašk, ali to je u stvari Famos, ali se nije mogao zvati samo Famos odmah zbog toga što preuzima Saškov rezultat iz prošle sezone. A, Famos je uvalio nešto para Saškovom rukovodstvu za oaj potez, što je i logično.
Također, mislim da je dosta igrača prešlo u Famos, mada su svi oni bitniji već ranije otišli (Alić, Čuka, Đakovac, Nedo... ).
Svi bitniji su otišli, sad ne znam za Ortaša pošto je on tek stigaoFK Sarajevo je napisao/la:Mozes li mi reci ko je od od SASK-ovih igraca ostao u zajednickom klubu Famos-SASK i je li istina da je Ortas novi clan tog kluba???dzenan01 je napisao/la:Stvarno ne znam šta ovdje nije jasno ??
jeste li to dobili batina ?neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici.
citaj prethodne postove !DesimaL je napisao/la:jeste li to dobili batina ?neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici.
Nisi u tokuDesimaL je napisao/la:jeste li to dobili batina ?neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici.
Trenirao,nazalost i mi (djeca)samo se raspalineutralan__ je napisao/la:Nisi u tokuDesimaL je napisao/la:jeste li to dobili batina ?neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici..Kako to da nisi bio na utakmici,čini mi se ti treniraš u SAŠK-u ?
Ma ima jedan klub omladinac,koji trenutno igra u u najnizoj ligi,i ovi koji su presi u juniori (gdje sam ja) ce igrati za taj omladinac,tako da cemo ove sezone nako igrati,a sljedece godine bi se trebo formirati novi klub najvjerovatnije pod imenom Sašk Omladinac,teren je boli glava nikad nije bio bolji,tako da cemo onda ici u 2 ligu,a onda ako koji preuzme sa debelim novčanikom (govorilo se da bi nakav njemac preuzeti),ici ponovo u 1 ligu aBd.neutralan__ je napisao/la:Jbg,sada je gotovo sa SAŠK-om.Je l' postoji mogućnost da pređeš u neki drugi klub,pošto u Sarajevu postoji dosta klubova,a i privatnih škola fudbala ?
I meni je nešto žao ovog kluba,toliko dugo i uspješno su u Prvoj ligi i na kraju ne slavan završetak.
Pa dobro eto opet nije loše.DesimaL je napisao/la:Ma ima jedan klub omladinac,koji trenutno igra u u najnizoj ligi,i ovi koji su presi u juniori ce igrati za taj omladinac,tako da cemo ove sezone nako igrati,a sljedece godine bi se trebo formirati novi klub najvjerovatnije pod imenom Sašk Omladinac.neutralan__ je napisao/la:Jbg,sada je gotovo sa SAŠK-om.Je l' postoji mogućnost da pređeš u neki drugi klub,pošto u Sarajevu postoji dosta klubova,a i privatnih škola fudbala ?
I meni je nešto žao ovog kluba,toliko dugo i uspješno su u Prvoj ligi i na kraju ne slavan završetak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.