FK Famos Hrasnica

DesimaL
Kontakt:

Re: FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica

Post Postao/la DesimaL » 01 avg 2011, 10:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Furate da se gasi Sask :S
Nefuramo,do polusezone ce se zvati ce se Famos-Sašk,a onda ce se ugasti nakon 101 godine ugasiti klub :cry:
Visca el Barça ! Mes que un club !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 avg 2011, 10:55

Bihac-City-Boy je napisao/la:Znali neko mozda da li je Nedo Turkovic jos uvijek u SASK-u ??
Kolko sam ja razumio on je jos uvjek u potrazi za novim klubom

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 02 avg 2011, 03:34

DesimaL je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:Znali neko mozda da li je Nedo Turkovic jos uvijek u SASK-u ??
Kolko sam ja razumio on je jos uvjek u potrazi za novim klubom
Ja sam citao da je otisao u Sturm, makar je tako pisalo u avazovom sportu
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 05 avg 2011, 19:17

Čitam ranije postove i nije mi jasno ko će igrati za taj klub FAMOS-SAŠK NAPREDAK.Igrači Famosa ili igrači Saška,il možda izmješana ekipa ova dva kluba?Imali kakvih pojačanja u ekipi? :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 avg 2011, 20:14

Stvarno ne znam šta ovdje nije jasno ??
Kada bi se Sašk samo "ugasio" njegovo mjesto bi zauzeo onaj koji je bio prvi ispod linije za ispadanje. Zbog toga su izvršili fuziju sa Famosom i zove se Famos-Sašk, ali to je u stvari Famos, ali se nije mogao zvati samo Famos odmah zbog toga što preuzima Saškov rezultat iz prošle sezone. A, Famos je uvalio nešto para Saškovom rukovodstvu za oaj potez, što je i logično.
Također, mislim da je dosta igrača prešlo u Famos, mada su svi oni bitniji već ranije otišli (Alić, Čuka, Đakovac, Nedo... ).
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 avg 2011, 20:56

dzenan01 je napisao/la:Stvarno ne znam šta ovdje nije jasno ??
Kada bi se Sašk samo "ugasio" njegovo mjesto bi zauzeo onaj koji je bio prvi ispod linije za ispadanje. Zbog toga su izvršili fuziju sa Famosom i zove se Famos-Sašk, ali to je u stvari Famos, ali se nije mogao zvati samo Famos odmah zbog toga što preuzima Saškov rezultat iz prošle sezone. A, Famos je uvalio nešto para Saškovom rukovodstvu za oaj potez, što je i logično.
Također, mislim da je dosta igrača prešlo u Famos, mada su svi oni bitniji već ranije otišli (Alić, Čuka, Đakovac, Nedo... ).
Mozes li mi reci ko je od od SASK-ovih igraca ostao u zajednickom klubu Famos-SASK i je li istina da je Ortas novi clan tog kluba???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 05 avg 2011, 21:07

Meni nije bilo jasno ko će igrati za tu ekipu,jer Famos je prošle godine ispao iz druge lige(neće valjda ista ekipa pa opet da bude krah),al dobro sad je i to riješeno.Što se tiče novih igrača na transfermarktu su kao došli u famos-sašk:salković i ortaš ??? :)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 06 avg 2011, 17:23

FK Sarajevo je napisao/la:
Mozes li mi reci ko je od od SASK-ovih igraca ostao u zajednickom klubu Famos-SASK i je li istina da je Ortas novi clan tog kluba???
Svi bitniji su otišli, sad ne znam za Ortaša pošto je on tek stigao :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 avg 2011, 19:08

Je l' ima neko da će u subotu ići na utakmicu Famos-SAŠK Napredak - Budućnost ? Ako ima neko neka se javi preko pp.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 avg 2011, 23:12

Jeli neko iz Hrasnice gled'o danas tekmu,neka malo opiše istu,koje dao golove,koje bio najbolji?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 13 avg 2011, 23:13

Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 avg 2011, 23:44

neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici.
jeste li to dobili batina ?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 avg 2011, 23:46

DesimaL je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Sretno dalje.Dobićete isto gostoprimstvo u Banovićima,kao mi u Hrasnici.
citaj prethodne postove !
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 13 avg 2011, 23:47

DesimaL je napisao/la:
Nisi u toku :mrgreen: .Kako to da nisi bio na utakmici,čini mi se ti treniraš u SAŠK-u ?

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 avg 2011, 23:49

neutralan__ je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Nisi u toku :mrgreen: .Kako to da nisi bio na utakmici,čini mi se ti treniraš u SAŠK-u ?
Trenirao,nazalost i mi (djeca)samo se raspali :(.A famos igra na svom stadionu u hrasnici,tako da je ovo klub kojem zelim sve najgore,i da sto prije ispadnu.Ali tek sad vidim kolko cemo mi ovaj klub faliti,pa 10 godina treniram u ovom klubu,pregledo samo sve i 1 domacu utakmicu,plus sto samo isao i sa ekipom saska na gostovanje.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 13 avg 2011, 23:58

Jbg,sada je gotovo sa SAŠK-om.Je l' postoji mogućnost da pređeš u neki drugi klub,pošto u Sarajevu postoji dosta klubova,a i privatnih škola fudbala ?
I meni je nešto žao ovog kluba,toliko dugo i uspješno su u Prvoj ligi i na kraju ne slavan završetak.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 avg 2011, 00:01

neutralan__ je napisao/la:Jbg,sada je gotovo sa SAŠK-om.Je l' postoji mogućnost da pređeš u neki drugi klub,pošto u Sarajevu postoji dosta klubova,a i privatnih škola fudbala ?
I meni je nešto žao ovog kluba,toliko dugo i uspješno su u Prvoj ligi i na kraju ne slavan završetak.
Ma ima jedan klub omladinac,koji trenutno igra u u najnizoj ligi,i ovi koji su presi u juniori (gdje sam ja) ce igrati za taj omladinac,tako da cemo ove sezone nako igrati,a sljedece godine bi se trebo formirati novi klub najvjerovatnije pod imenom Sašk Omladinac,teren je boli glava nikad nije bio bolji,tako da cemo onda ici u 2 ligu,a onda ako koji preuzme sa debelim novčanikom (govorilo se da bi nakav njemac preuzeti),ici ponovo u 1 ligu aBd.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 avg 2011, 00:04

DesimaL je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Jbg,sada je gotovo sa SAŠK-om.Je l' postoji mogućnost da pređeš u neki drugi klub,pošto u Sarajevu postoji dosta klubova,a i privatnih škola fudbala ?
Ma ima jedan klub omladinac,koji trenutno igra u u najnizoj ligi,i ovi koji su presi u juniori ce igrati za taj omladinac,tako da cemo ove sezone nako igrati,a sljedece godine bi se trebo formirati novi klub najvjerovatnije pod imenom Sašk Omladinac.
Pa dobro eto opet nije loše.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 avg 2011, 00:07

Ma nadam se da ce izaci na bolje,jer ako se ovo ostavri nebi trebalo biti lose.Tako da ce juniori imati prednost igrati,i zadrzati u ovom klubu.

hrasnicanin
Kontakt:

Post Postao/la hrasnicanin » 10 okt 2011, 22:17

Famos igra odlicno,sve bolje i bolje.....Mislim da ce igrati zapazenu ulogu u ovoj ligi....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.