AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 04 avg 2011, 19:14

ma boateng nema taj zadnji pas koji bi morao imati igrač na toj poziciji to je jasno ali kao neko rezervno rješenje nije loš, a otkud vam to da nema frajer šut, ima itekako, plus jak je kao tenk, pravi moderni igrač, evo ono što se sjećam sa SP za ganu
[youtube][/youtube]
a imao je i za milan nekoliko finih šuteva ali su iz 16m jer je igrao odma iza napadača, ako dođe taj X i on se vrati više unazad i taj će njegov šut dolaziti više do izražaja ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 05 avg 2011, 14:01

Najveći ljubimac među navijačima ;)

Još pogotovo zbog nove tetovaže na desnoj Ručki' 8-)

Jednostavno je univerzalan, i takvig igrača treba svaka ekipa Gattuso>Boateng

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2011, 21:50

Kako bih volio da se Kaka' vati ne bi bilo sretnijeg od mene :)
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2011, 22:35

Ih da se Kaka' vrati ja bi cini mi se umro od srece. Jedan od boljih igraca u nasoj historiji. Voli klub, nije letio za parama (mislim na City) vec kad je vec morao da ide izabrao klub sa dusom. Veliki igrac. Zamislite ovo:

-----------------Kaka'-------------

-------Pato------------------Ibra

Da se malo povrati u formu gdje bi nam bio kraj????

A sutra jedva cekam utakmicu. Blagi smo favoriti, mogli bi ih dobit, al ne treba mislit da su bezopasni. Imaju Eta, Sneijdera sve su to klase. Malo im je formacija poglupa nemaju bas igrace za istu al njihov problem. Sta je sa Taiwom zna li iko?

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 avg 2011, 22:41

Nece igrati, valjda se kartoni prenose iz Francuske. :roll:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 22:43

A_d_0 je napisao/la:Ih da se Kaka' vrati ja bi cini mi se umro od srece. Jedan od boljih igraca u nasoj historiji. Voli klub, nije letio za parama (mislim na City) vec kad je vec morao da ide izabrao klub sa dusom. Veliki igrac. Zamislite ovo:

A sutra jedva cekam utakmicu. Blagi smo favoriti, mogli bi ih dobit, al ne treba mislit da su bezopasni. Imaju Eta, Sneijdera sve su to klase. Malo im je formacija poglupa nemaju bas igrace za istu al njihov problem. Sta je sa Taiwom zna li iko?

Ne znam vala bas za to.

Davao je izjave tipa, neka samo Milan profitira mojim transferom.
A svi dobro znamo da je City nudio mnogo vise od Reala...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2011, 22:46

Titova-Juga je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ih da se Kaka' vrati ja bi cini mi se umro od srece. Jedan od boljih igraca u nasoj historiji. Voli klub, nije letio za parama (mislim na City) vec kad je vec morao da ide izabrao klub sa dusom. Veliki igrac. Zamislite ovo:

Ne znam vala bas za to.

Ma jarane da je igrac koji leti za parama otisao bi u City godinu ranije nego sto je otisao u Real. Ogromne cifre su bile, ali on kada je vidio da ovi nasi hoce da ga prodaju otisao u klub koji ima tradiciju jer je veliki igrac. Sve u svemu, budi siguran da je u srcu Rossoner.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 22:48

A_d_0 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Ne znam vala bas za to.

Ma jarane da je igrac koji leti za parama otisao bi u City godinu ranije nego sto je otisao u Real. Ogromne cifre su bile, ali on kada je vidio da ovi nasi hoce da ga prodaju otisao u klub koji ima tradiciju jer je veliki igrac. Sve u svemu, budi siguran da je u srcu Rossoner.

Ma na stranu sve, ja volim Kaku, nije kao većina igrača danas što lete za lovom i zbog toga ga još više cijenim.
Ali samo kažem, kada je izjavljivao da želi da Milan što više profitira njegovim transferom jer je želja kluba bila da ga prodaju, onda je po toj logici trebao otići u klub koji je za njega ponudio 20-ak miliona više.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2011, 22:59

A ne znam sta da ti kazem. Sjecam se utakmice u januaru i on se pozdravlja sa igracima na kraju i mase navijacima. Ja sam bio ubjedjen da on tad odlazi al eto ostao je. Moguce i da se zakomplikovalo nesto sa Cityem al ne vjerujem.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 23:09

Sve u svemu, njegov povratak bi siguran sam bio od koristi i klubu ali i njemu.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 23:27

Marca: Real i Milan u pregovorima oko Kake

Prema napisima španjolskog sportskog dnevnika Marce, čelni ljudi nogometnih giganta Real Madrida i Milana Florentino Perez i Adriano Galliani razgovarali su u Kini o mogućem povratku brazilskog playmakera Kake na San Siro...

Oba kluba nalaze se trenutno na azijskoj turneji na predsezonskim pripremama, a Marca navodi da su Realov predsjednik i Milanov dopredsjednik iskoristili priliku i popričali o mogućem poslu.

Već ranije se nagađalo da bi moglo doći do Kakinog povratka u dres "rossonera" koji je nosio između 2003. i 2009. godine, ali su i Galliani i trener Massimiliano Allegri takvu mogućnost opovrgnuli. I sam Kaka je rekao da želi ostati u Realu i nametnuti se treneru Joseu Mourinhu, no to nije spriječilo nove napise španjolskih medija.

U subotu će Real odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici protiv Tianjin Tede, dok će Milan odigrati susret Talijanskog superkupa protiv gradskog rivala Intera.

Smrt nacionalizmu !!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 avg 2011, 00:24

Eh, kad bi se Kaka vratio... Ne znam je li on taj Mr. X ili bi i pored Kake došao pomenuti? :D

Bojim se utakmice s Interom, oni će puno više zapeti, ali taj bi nam trofej jako dobro došao pred početak sezone.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 avg 2011, 00:40

Titova-Juga je napisao/la:Marca: Real i Milan u pregovorima oko Kake

Prema napisima španjolskog sportskog dnevnika Marce, čelni ljudi nogometnih giganta Real Madrida i Milana Florentino Perez i Adriano Galliani razgovarali su u Kini o mogućem povratku brazilskog playmakera Kake na San Siro...

Oba kluba nalaze se trenutno na azijskoj turneji na predsezonskim pripremama, a Marca navodi da su Realov predsjednik i Milanov dopredsjednik iskoristili priliku i popričali o mogućem poslu.

Već ranije se nagađalo da bi moglo doći do Kakinog povratka u dres "rossonera" koji je nosio između 2003. i 2009. godine, ali su i Galliani i trener Massimiliano Allegri takvu mogućnost opovrgnuli. I sam Kaka je rekao da želi ostati u Realu i nametnuti se treneru Joseu Mourinhu, no to nije spriječilo nove napise španjolskih medija.

U subotu će Real odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici protiv Tianjin Tede, dok će Milan odigrati susret Talijanskog superkupa protiv gradskog rivala Intera.

iskren oja ne bih volio kaku jer je on iscjedjen do bola Mialn mu je uzeo najbolje godine karijere, sanse da ce se vratiti u onu formu su ravne 0..... hvala mu za sve, ali nikako....jedino JEDINO da poreed njega dovedu nosioca igre ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 avg 2011, 00:44

ista stvar, hvala kaki za sve što je dao milanu, igračina je sve stoji, ali ja bi rađe da dođe neki mlađi igrač koji nije izmasakriran povredama, ali ako u krajnjem nekom slučaju ako ne dovedu nikog drugog i on je bolji nego da polušpicu igra boateng ili još gore sedorf.
al čim su realova glasila to počela pisati izgleda da oni njega tjeraju iz kluba, murinjo ga nešto ne voli, ezil igra extra tako da je vrlo moguće da napusti real, e sad hoće li u milan ili možda chelsea ili neki treći klub ko zna.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 avg 2011, 00:55

Po meni neka Ricky-ja nije on jos iscjedjen do kraja :D,jos ako dodje na posudbu jos bolje,moze on jos odigrati na visokom nivou,forma je trenutna al klasa je uvijek tu :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 avg 2011, 00:57

tony-mortale je napisao/la:ista stvar, hvala kaki za sve što je dao milanu, igračina je sve stoji, ali ja bi rađe da dođe neki mlađi igrač koji nije izmasakriran povredama, ali ako u krajnjem nekom slučaju ako ne dovedu nikog drugog i on je bolji nego da polušpicu igra boateng ili još gore sedorf.
al čim su realova glasila to počela pisati izgleda da oni njega tjeraju iz kluba, murinjo ga nešto ne voli, ezil igra extra tako da je vrlo moguće da napusti real, e sad hoće li u milan ili možda chelsea ili neki treći klub ko zna.
ej kaka je fantazija njegova pozicija je ono sto treba Milanu, ali ne znam nebi me zacudilo da njega i jos jendog dovedu :)) jer evo vice te sutra protiv Intera u cmeu je problem...slabom veznom redu...ocekujem od Seedorfa i Ibre dobru tekmu ;)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 avg 2011, 01:02

meskalin je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ista stvar, hvala kaki za sve što je dao milanu, igračina je sve stoji, ali ja bi rađe da dođe neki mlađi igrač koji nije izmasakriran povredama, ali ako u krajnjem nekom slučaju ako ne dovedu nikog drugog i on je bolji nego da polušpicu igra boateng ili još gore sedorf.
ej kaka je fantazija njegova pozicija je ono sto treba Milanu, ali ne znam nebi me zacudilo da njega i jos jendog dovedu :)) jer evo vice te sutra protiv Intera u cmeu je problem...slabom veznom redu...ocekujem od Seedorfa i Ibre dobru tekmu ;)
slazem se,vjeruj mi da bi na Kaka doso ko saka na oko :Dsamo naravno da ostane zdrav,onda ce se Pato i Ibra nazabijati golova ko u prici.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 avg 2011, 01:08

Warrick je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
slazem se,vjeruj mi da bi na Kaka doso ko saka na oko :Dsamo naravno da ostane zdrav,onda ce se Pato i Ibra nazabijati golova ko u prici.
recimo s monotolivom princom kakom i bommelom to bi moglo na nesto da lici... ali eto pred nama je :D daj sutra trofej prvo ;)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 avg 2011, 01:21

Nista idemo po trofej,a onda Galliani nek zavrsava svoje vise,mada nesta kontam da bi mogli i Cesc zavrsiti,tinja nada u meni :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 avg 2011, 01:29

Warrick je napisao/la:Nista idemo po trofej,a onda Galliani nek zavrsava svoje vise,mada nesta kontam da bi mogli i Cesc zavrsiti,tinja nada u meni :D
ja to govorim uvijek zanalo se da Barca nece jer ima ovoga Tihaga na njegovom mjestu nema potrebe davati tolike pare, to ce Galliani i co na rate dovesti ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.