Admir_Sa je napisao/la:Tu sam, redovno treniram i ocekujem laganu dominaciju i u prvoj ligi, nakon cega ce se ugasiti ili ce nas izbaciti iz ovoga, jednostavno predominantni smo
Da i ti nisi @Paja?
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Admir_Sa je napisao/la:Tu sam, redovno treniram i ocekujem laganu dominaciju i u prvoj ligi, nakon cega ce se ugasiti ili ce nas izbaciti iz ovoga, jednostavno predominantni smo
legenda reala je napisao/la:Ma nećeš ništa pogoditi nema šanse ,a i kako bi kad onaj antitalenat Bosco prepiše 3-4 para od mene i nema šanse ni blizu biti ,a kamoli pogoditi![]()
![]()
Trenutni rezultat
Green Dragons -Pjetlovi 0:1(reds)
OTNYS YNWA je imao Apoela za izjednačenje i u 92 minuti zabijaju i ostaje 0:1 ,ja ne mogu ništa onaj antitalenat me zapehariojbg Paja
To je to,hvala puno.fanatikos je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=480
evo od prosle sezone na kraju stranice se nalaze liste strijelaca
Megamon je napisao/la:Opet hattrick.
Koji je rezultat,ja vidio da sam samo ja dao tri gola ostalo nisam gled'oel-fighter je napisao/la:Megamon je napisao/la:Opet hattrick.
jarane jel ti imas neke veze sa ovom mafijom sto namjesta utakmice.![]()
Tipujes na tekmu Fulham-Split 2:0 i pogadjas
![]()
![]()
Cestitke na pobjedi
Megamon je napisao/la:Koji je rezultat,ja vidio da sam samo ja dao tri gola ostalo nisam gled'oel-fighter je napisao/la:Megamon je napisao/la:Opet hattrick.
![]()
![]()
Cestitke na pobjedi
4:2 je zavrsilo ako se broji gol muhovica, jer je tipovao poslije roka (il mi se ucinilo).Megamon je napisao/la:Koji je rezultat,ja vidio da sam samo ja dao tri gola ostalo nisam gled'oel-fighter je napisao/la:Megamon je napisao/la:Opet hattrick.
![]()
![]()
Cestitke na pobjedi
Toooooooooooooooo, Stefko, nisi ti antitalenat, al' prepusti mi ulogu kapitena timaMegamon je napisao/la:Edo i Devile,rek'o mi je vas kapiten(johnny_HZ) da slobodno trazite novog igraca jer on nema vise vremena da ovo igra.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 3 gosta.