Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
Sigurno ?
- Megamon
- Kontakt:
Uvalim ti ga medju viliceJimmy from the hood je napisao/la:Milice, naravno.Megamon je napisao/la:E ovako ovi sto su bolji s gramatikom zanima me jedno.To mi nikad nije bilo jasno,djevojka se npr zove Milica i sad kad je mi zovemo iz daleko hocemo je zvati Milico ili Milice![]()

Nemoj se ljutit jer ko se ljuti uvalimo mu kruti
izvini jimmy znas da je sve zahebancija nesto sam veceras raspolozen
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Uvalim ti ga medju viliceJimmy from the hood je napisao/la:Milice, naravno.Megamon je napisao/la:E ovako ovi sto su bolji s gramatikom zanima me jedno.To mi nikad nije bilo jasno,djevojka se npr zove Milica i sad kad je mi zovemo iz daleko hocemo je zvati Milico ili Milice![]()
Nemoj se ljutit jer ko se ljuti uvalimo mu kruti![]()
izvini jimmy znas da je sve zahebancija nesto sam veceras raspolozen
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Izadjes mi kroz analni otvor gubavce!! 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
@ Megamone sad sam hteo da mu ukazem na to
Kod mene u kvartu se to zensko ime ne izgovara
@ Neutralan jarane , " Bolji zivot" je mnogo jaka serija. Secam se pre 20 godina i vise kako sam fascinantno buljio u ekran dok se to emituje
Ziveo sam za Nedelju i 20 casova,termin u kom se serija emitovala.
@ Neutralan jarane , " Bolji zivot" je mnogo jaka serija. Secam se pre 20 godina i vise kako sam fascinantno buljio u ekran dok se to emituje
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
uh cema ti je veliki vjernik, vjeruj mikobe24 je napisao/la:Ma kad hormoni prorade ti ne znas ni gdje se nalazis, a kamoli koji je mjesec.jasmin256 je napisao/la:cema nista za ramazan aaa ??![]()
![]()
Al', opet me Cema malo razocarao s tim, ja mislio on vjernik neki...![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Megamon
- Kontakt:
Mogu misliti,isto k'o sto u skoli niko ne smije da kaze osam inace ne ide pjeske kuci iz skoleTribalian je napisao/la:@ Megamone sad sam hteo da mu ukazem na toKod mene u kvartu se to zensko ime ne izgovara
![]()
![]()
![]()
@ Neutralan jarane , " Bolji zivot" je mnogo jaka serija. Secam se pre 20 godina i vise kako sam fascinantno buljio u ekran dok se to emitujeZiveo sam za Nedelju i 20 casova,termin u kom se serija emitovala.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Eto ga ko Ekrem Jevrićjasmin256 je napisao/la:uh cema ti je veliki vjernik, vjeruj mikobe24 je napisao/la:Ma kad hormoni prorade ti ne znas ni gdje se nalazis, a kamoli koji je mjesec.jasmin256 je napisao/la:cema nista za ramazan aaa ??![]()
![]()
Al', opet me Cema malo razocarao s tim, ja mislio on vjernik neki...![]()
![]()
vidim ga ide u dzamiju cesto
![]()
kuca-dzamija, dzamija-kuca i takav ti je cemin dan
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
Znam druže.Ne znam ni sam koji mi je ovo put da gledam,ali i dalje je zanimljivo i mogu ga gledati još 100 puta.Tribalian je napisao/la:@ Megamone sad sam hteo da mu ukazem na toKod mene u kvartu se to zensko ime ne izgovara
![]()
![]()
![]()
@ Neutralan jarane , " Bolji zivot" je mnogo jaka serija. Secam se pre 20 godina i vise kako sam fascinantno buljio u ekran dok se to emitujeZiveo sam za Nedelju i 20 casova,termin u kom se serija emitovala.
Kakve su stvari prije bile,a mi smo danas osuđeni da gledamo "Velikog brata","Farmu" itd.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ma isfurao fazon sa brojem.
Sad ce Milica da se fura u mom selu. 
Jimmy from the hood je lud.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Na moru fazon,inace ga i srbi u zajebanciji korsiteMegamon je napisao/la:E ovako ovi sto su bolji s gramatikom zanima me jedno.To mi nikad nije bilo jasno,djevojka se npr zove Milica i sad kad je mi zovemo iz daleko hocemo je zvati Milico ili Milice![]()
Koja god dobra djevojka prodje kazes : Jao Milice sto si lepa,ako se nasmije nista nastavis hodati
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Joj @Trib brate,opet veceras zamalo nisam nesta overio
,ovaj put me mogao Dunav zapamtiti ali ne od pijanstva nego od ocaja.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
Ljudi nešto sam skontao.
Poslušajte na ovom klipu što sam stavio maloprije melodiju od 31:30,meni se čini da je to melodija iz pjesme "Šehidski rastanak".
Poslušajte na ovom klipu što sam stavio maloprije melodiju od 31:30,meni se čini da je to melodija iz pjesme "Šehidski rastanak".
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Sta ovo svi spavaju?! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja jos ne,al' planiram i tu radnju ubrzo.kobe24 je napisao/la:Sta ovo svi spavaju?!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Megamon
- Kontakt:
Je l' ono petak dan za metak,steta sad subota.
Pa i Milica nam je tu....Megamon je napisao/la:Je l' ono petak dan za metak,steta sad subota.
- legenda reala
- Kontakt:
Dječice jeste budni
,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj danas je dan pun sporta. Ima onaj super kup Italije, pa atletika, pa BiH - Makedonija, pa bundesliga...AkoBogDa probudim se tacno pred milanski derbi, i onda cijeli dan i noc provedem uz tv. 
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.