Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

tanzla
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la tanzla » 04 avg 2011, 00:13

Bosco je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
EDIT: Bosco, odigraj New Vegas, F3 ce ti biti smijesan posle toga, vjeruj mi na rijec.
Ok ! Samo se nadam da će moj smetljar moći da podnese igru.
Ako je mogao pokrenuti Fallout 3, moci ce i New Vegas, isti je engine. Prejaka igra. Milijardu puta bolja od trice.
Nekih 80-100 sati igranja, uber zabave.
Toplo preporucujem svima.

Inace, u izradi je neki Fallout MMO, nema bas previse informacija, al' to se zeljno iscekuje. Plus Diablo 3 je pri kraju, moram dobro zapamtiti curino lice, dugo je necu vidjeti kad to izadje. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 avg 2011, 01:06

Bosco je napisao/la:
reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru. :mrgreen:
Dirt 3. Fallout 3.
ovu drugu od srca preporucujem :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 avg 2011, 01:09

Plivadon je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0 :D najjaci travian do t4 verzije ;) to sam godinama igrao :)
I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali eto ;) Zatim Lollypop na Hrvatskom speedu bili smo najaci ubjedljivo !

Najbolji pljačkaši , i napadači te 3 kao Najnapredniji a poslije kao i odbrambeni igrači dok nas nisu unistili do kraja .
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio :D !

I bilo je uspjeha još na slovenskom serveru 3 prva sedmica sve 5 Medalja kasnije nismo osvojili ali smo gradili WW !

I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo :D !

Što se tiče gore RpG igre ja mislim da ti je takav tip igrica Thecrims zna vecina sigurno igrao sam i ja ali tu imaš više multi acc i tako se nabijas + admin koji ti je daje kredite i takve stvari zato mi je glua igrica .

Igrao sam još Gladiatus aktivno i tu sam bio jak :D

poznata mi je situacija sa lollypop, mislim da nisi dosao ni do arta :D a ne moguce da si igrao na nightmare (jer ih znam), mozda si ih sito :D pozdrav od niger-team, alajbeg, agricola
agricola-licina? :P HAHAHA
licina, armin licina :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 04 avg 2011, 01:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0 :D najjaci travian do t4 verzije ;) to sam godinama igrao :)
I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali eto ;) Zatim Lollypop na Hrvatskom speedu bili smo najaci ubjedljivo !

Najbolji pljačkaši , i napadači te 3 kao Najnapredniji a poslije kao i odbrambeni igrači dok nas nisu unistili do kraja .
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio :D !

I bilo je uspjeha još na slovenskom serveru 3 prva sedmica sve 5 Medalja kasnije nismo osvojili ali smo gradili WW !

I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo :D !

Što se tiče gore RpG igre ja mislim da ti je takav tip igrica Thecrims zna vecina sigurno igrao sam i ja ali tu imaš više multi acc i tako se nabijas + admin koji ti je daje kredite i takve stvari zato mi je glua igrica .

Igrao sam još Gladiatus aktivno i tu sam bio jak :D

poznata mi je situacija sa lollypop, mislim da nisi dosao ni do arta :D a ne moguce da si igrao na nightmare (jer ih znam), mozda si ih sito :D pozdrav od niger-team, alajbeg, agricola
agricola-licina? :P HAHAHA
licina, armin licina :D[/quote]
božo ,spiči ga HAHAHA :P brat moj razredni :P

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 avg 2011, 00:22

agricola-licina? :P HAHAHA[/quote]
licina, armin licina :D[/quote]
božo ,spiči ga HAHAHA :P brat moj razredni :P[/quote]
jos par mjeseci pa cemo onda biti kolege na poslu :lol:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 05 avg 2011, 20:04

Pojavi mi se ovo kad hocu da udjem u igru, a imam instaliran directX 9, koji mu je djavo?
slika
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 avg 2011, 23:49

adnan_nanda je napisao/la:Pojavi mi se ovo kad hocu da udjem u igru, a imam instaliran directX 9, koji mu je djavo?
slika
update uj dx

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

skini i pokreni, pa ce ti sam skinuti najnoviju verziju

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 avg 2011, 00:03

Skinuo sam Football Manager 2010, upravo se instalira, i posto prvi put u zivotu hocu da igram to, zanima me koji patch trebam skinuti da bi transferi bili up to date? Ako moze link. Hvala.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 06 avg 2011, 00:13

Nece ni stim @ QUARESMA 18<<<, sad nadjo da mi pise da imam directx 11, veze nemam otkud mi to, imal ko link od directx 9.0c, jer ja sam ga neki dan nasao i instalirao al izgleda da nije to taj bio, ili sam ja lud ili je nesto trece. :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 06 avg 2011, 00:16

kad ste navalili na ovaj fallout 3, sta mislite hoce li i meni moci
windows xp sp3, 3.0 ghz, 1gb ddr2, 512 mb ati 1330, hdd 188gb free
Mes Que Un Club

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2011, 01:04

tanzla je napisao/la:Skinuo sam Football Manager 2010, upravo se instalira, i posto prvi put u zivotu hocu da igram to, zanima me koji patch trebam skinuti da bi transferi bili up to date? Ako moze link. Hvala.
Druze skini 11-ku sta se patis ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Haris Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Haris Mujkic » 06 avg 2011, 02:24

...
Zadnja izmjena: Haris Mujkic, dana/u 30 nov 2019, 03:50, ukupno mijenjano 1 put.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 avg 2011, 02:41

tanzla je napisao/la:Skinuo sam Football Manager 2010, upravo se instalira, i posto prvi put u zivotu hocu da igram to, zanima me koji patch trebam skinuti da bi transferi bili up to date? Ako moze link. Hvala.
Pa zašto nisi 11-ku, daleko je bolji ?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 avg 2011, 02:43

Bosco je napisao/la:
Prvobitno skidao 11ku, dosao do 97,3% i nestane seedera na torrentu (jbg los torrent), i onda skinem 10tku, instaliram, vidim nije to to, i evo sad opet skidam 2011. Valjda bude treca sreca. Nisam nikad igrao manager, osim onih online browser sranja, bumo vidjeli. :D

Idi igraj Fallout New Vegasa. :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 avg 2011, 03:10

tanzla je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Prvobitno skidao 11ku, dosao do 97,3% i nestane seedera na torrentu (jbg los torrent), i onda skinem 10tku, instaliram, vidim nije to to, i evo sad opet skidam 2011. Valjda bude treca sreca. Nisam nikad igrao manager, osim onih online browser sranja, bumo vidjeli. :D

Idi igraj Fallout New Vegasa. :mrgreen:
Nisam još nabavio Fallout :D , neda mi se tražit torrente. Sutra ujutru ću malo pretrazit. Kad skineš FM 11 evo ti update http://www.footballmanager.com/patches" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj je za tebe Download Patch 11.3 (PC Disc)
Svi transferi iz januara.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 avg 2011, 03:12

Bosco je napisao/la: Nisam još nabavio Fallout :D , neda mi se tražit torrente. Sutra ujutru ću malo pretrazit. Kad skineš FM 11 evo ti update http://www.footballmanager.com/patches" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj je za tebe Download Patch 11.3 (PC Disc)
Svi transferi iz januara.
Hvala lijepo.

http://thepiratebay.org/torrent/5896532" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Fallouta, trebace ti neki mount tool, alcohol 120%, power iso ili tako nesto. Znaces to vec. Samo deri. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 avg 2011, 03:16

Hvala lijepo i tebi. :D Ako bude šta tebalo za FM imaš pp, ja sam u toj igri već majstor. Da za nju teče staž do FM 14 zaradio bih penziju. :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2011, 03:27

Bosco je napisao/la:Hvala lijepo i tebi. :D Ako bude šta tebalo za FM imaš pp, ja sam u toj igri već majstor. Da za nju teče staž do FM 14 zaradio bih penziju. :D
Kakav Bosco ja sam veci menadzer od njega :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 avg 2011, 03:37

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Hvala lijepo i tebi. :D Ako bude šta tebalo za FM imaš pp, ja sam u toj igri već majstor. Da za nju teče staž do FM 14 zaradio bih penziju. :D
Čuj ovih nižerazrednih menadžera što se raspravljaju :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2011, 03:51

LBJ MVP je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Čuj ovih nižerazrednih menadžera što se raspravljaju :roll:
Zole ja i ti kad hoces da se takmicimo ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.