jučer sam se učlanio u kbp grupu i meni je drag igrač kao i svaki koji daje maksimum za svoj klub!
što se kake tiče da i ja kažem svoje mišljenje. ne znam šta bih vam rekao. ja sam ga ajmo reći zamrzio onaj dan kad je obukao dres reala i otišao i ostavio milan na cjedilu, mislim da nije bila njegova ideja nego ideja njegovog pohlepnog oca bosca leita koji ga je nagovorio da pređe u real. s druge strane kaka je čovjek koji je toliko toga dao milanu, toliko radosti, sjećam se 2007. npr nismo bili neki favoriti, u seriji a ništa nismo mogli jer tada milan nije imao tim za seriju a dok je u ligi prvaka bila druga priča. padale su zvezde, anderlecht ona bomba s 30m, zatim onaj gol protiv celtica onakvu brzinu niko nikad nije vidio da onako povuče loptu i postigne onakav gol, pa onda ona golčina na old traffordu kad je natjerao evru i heinzea da se bodu ko bikovi, zatim uzvrat na kišnom san siru i ona epska pobjeda nad englezima pa onda asistencija u atenskom finalu za pippa... ovo sve govorim jer želim da vas podsjetim da je 2007. i ta liga prvaka bila nemoguća misija bez njega. ja sam za da kaka dođe ali da on ne bude taj mr. x, ako želi igrati nek igra za 4-5m platu što je duplo manje nego u realu sada ako je milanista a ćelo nek ga plati 15-20m ipak će se sa kakom kroz marketing i dresove koje će se prodati lako zaraditi te pare.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!