AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 06 avg 2011, 01:40

meskalin je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Nista idemo po trofej,a onda Galliani nek zavrsava svoje vise,mada nesta kontam da bi mogli i Cesc zavrsiti,tinja nada u meni :D
ja to govorim uvijek zanalo se da Barca nece jer ima ovoga Tihaga na njegovom mjestu nema potrebe davati tolike pare, to ce Galliani i co na rate dovesti ;)
Nesta se suska da su odustali iz Barcelone od njega,jer je odbijena zadnja ponuda od 35 miliona plus bonusi,Wenger ih navodno kazem navodno otpilio,eh sad sta je tu ko ce ga znat :D,al nesta se muti opasno nije sa onim ćelavim nikad dosadno uglavnom vazda nesta muti,laze,petlja.Ako kojim slucajem osvanu on i Kaka bicemo ko zemlja jaki :D

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 06 avg 2011, 08:37

Najiskrenije se nadam da od dovodjenja Kake neće biti ništa. Više je razloga zbog kojih smatram da ga ne bi trebalo dovesti
-prije svega njegove povrede, odnosno povreda koju konstantno obnavlja, tako da bi vjerovatno pola sezone proveo na liječenju.
-zbog tih povreda je izgubio svoje najuboitje oružje, brzinu. I bez toga je on i dalje odličan igrač ali nikada se neće približiti formi koju je imao '07-08'
-ne trebaju nam igrači koji nas napuste (bez obzira na okolnosti) a kad ne uspiju u novom klubu vraćaju se nama (Sheva!) To je možda lijepo i džentlmenski ali treba se okrenuti novim mlađim igračima, Ganso bi bio idealan nasljednik Kake na toj poziciji.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 06 avg 2011, 10:20

Officijalna ;)

100% tačno, preuzeto sa acmilan.com

https://www.facebook.com/pages/Kevin-Pr ... 03?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 avg 2011, 11:03

jučer sam se učlanio u kbp grupu i meni je drag igrač kao i svaki koji daje maksimum za svoj klub!

što se kake tiče da i ja kažem svoje mišljenje. ne znam šta bih vam rekao. ja sam ga ajmo reći zamrzio onaj dan kad je obukao dres reala i otišao i ostavio milan na cjedilu, mislim da nije bila njegova ideja nego ideja njegovog pohlepnog oca bosca leita koji ga je nagovorio da pređe u real. s druge strane kaka je čovjek koji je toliko toga dao milanu, toliko radosti, sjećam se 2007. npr nismo bili neki favoriti, u seriji a ništa nismo mogli jer tada milan nije imao tim za seriju a dok je u ligi prvaka bila druga priča. padale su zvezde, anderlecht ona bomba s 30m, zatim onaj gol protiv celtica onakvu brzinu niko nikad nije vidio da onako povuče loptu i postigne onakav gol, pa onda ona golčina na old traffordu kad je natjerao evru i heinzea da se bodu ko bikovi, zatim uzvrat na kišnom san siru i ona epska pobjeda nad englezima pa onda asistencija u atenskom finalu za pippa... ovo sve govorim jer želim da vas podsjetim da je 2007. i ta liga prvaka bila nemoguća misija bez njega. ja sam za da kaka dođe ali da on ne bude taj mr. x, ako želi igrati nek igra za 4-5m platu što je duplo manje nego u realu sada ako je milanista a ćelo nek ga plati 15-20m ipak će se sa kakom kroz marketing i dresove koje će se prodati lako zaraditi te pare.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 avg 2011, 12:40

slika

koja luda slika koja najavljuje superkup u pekingu :lol:
a izgleda sneijder igra zadnji put za inter čim gazzetta to objavi to je gotova stvar

max izgleda razmišlja da li pato ili robinjo od prve u napada ali najvjerovatnije će formacije izgledati ovako
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 avg 2011, 12:54

2-0, lagano....

Ne volim ni vas, ali eto.... :mrgreen:

Imal ista od tog Mister Iksa :mrgreen: , moro bi Milan nekoga na sredini dovesti, ali ozbiljno...malo osvjezit sredinu, jer su ovi igraci mahom preko 30 godina. Fali i jedan kreativniji veznjak....

i sa ovim sastavom, bit ce konkurentni u Serie A, ali u Evropi ne...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 avg 2011, 12:57

koliko bi god volio da inter bude oslabljen ne igranjem sneijdera koji je zaista odličan igrač toliko će mi biti žao što još jedna igračina napušta apenine. kakav tevez kakvi bakraći sneijder je za italiju mnogo bolji.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 avg 2011, 13:00

Ma iskreno ne interesuje me za tog Sneijdera nista. Znam da imamo najjacu ekipu u Italiji ostao on il ne ostao u Interu, samo ostaje da to i dokazemo.

Sto se danas tice nadam se da ce Pato imati prednost u odnosu na Robinha, mada bih volio da i ovaj drugi pocne al na poziciji poluspica iza Pata i Ibre.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 avg 2011, 13:37

kako ja ne volim ovu formaciju ali nikako vidjeti Princay na mjesto 10, pa bolje seedorf da tu igra, ali eto gledajte ko ce davati loipte za napadace i sto Robinho dje Pato???

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 avg 2011, 13:39

meskalin je napisao/la:kako ja ne volim ovu formaciju ali nikako vidjeti Princay na mjesto 10, pa bolje seedorf da tu igra, ali eto gledajte ko ce davati loipte za napadace i sto Robinho dje Pato???
I ja se pitam. Al eto.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 06 avg 2011, 13:44

imali gdje prenos utakmice
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 avg 2011, 13:45

ima na FTV u Bosni na Rai 1 u Italiji na B92 u Srbiji :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 avg 2011, 14:15

je li pun stadion? ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 avg 2011, 14:16

jest :mrgreen:

kolko je glup ovaj komentator na ftv, cojk nema pojma il ne vidi cccc :(

edit: ne, samo je glup .
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 06 avg 2011, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 14:17

JuveSissoko je napisao/la:je li pun stadion? ;)
Da ,al navijaca iNtera i to s laserima :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 avg 2011, 14:18

warden je napisao/la:
znaci interovci tehnoloski napredniji :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 14:23

JuveSissoko je napisao/la:
warden je napisao/la:
znaci interovci tehnoloski napredniji :mrgreen:
Ma i tehnoloski i na svim ostalima mogucim podrucjima ,,al dosta spamanja ..imamo vas u saci i napravili ste 11 foula.
Pogodak Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 avg 2011, 14:48

kako loša utakmica zasada, naročito milana, inter barem ima loptu, mada nije bilo nekih šansi, previše grešaka, robinjo na samom početku najbolju šansu imao al sam pred golmanom preko gola šutira :roll:
kasnije još stativa ibre i to je to.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 avg 2011, 14:49

Teren je katastrofa...zato možda i nešto sporija igra oba tima...

Napravio je Allegri par kikseva, uvidio je on to sam...

Popravit će se to u nastavku...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 avg 2011, 14:49

Iovaj Allegri mulac samo taki pa sta radi s ovim igraicma oni su TOTALNO van forme Abate, Nesta, Princ ljudi kao dasu s druge planete cccc lose lose lose ja ne znam zar mi svi vidimo osim Allegria da ne mogu zajedno igrati Bommel Gatto i Seedorf, Inter ih je pojeo na sredini terena

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 5 gostiju.