Vastecija_GSE je napisao/la:"prijateljska" ? , nisam siguran!Bihac-City-Boy je napisao/la:Sutra igrate prijateljsku protiv NK Jedinstvo Bihac na vasem terenu u Prijedoru

Vastecija_GSE je napisao/la:"prijateljska" ? , nisam siguran!Bihac-City-Boy je napisao/la:Sutra igrate prijateljsku protiv NK Jedinstvo Bihac na vasem terenu u Prijedoru
izvini ... mislio sam u neprijateljskoj utakmiciVastecija_GSE je napisao/la:"prijateljska" ? , nisam siguran!Bihac-City-Boy je napisao/la:Sutra igrate prijateljsku protiv NK Jedinstvo Bihac na vasem terenu u Prijedoru
Rade 4 čovjeka. Ovim tempom neće biti do početka drugog dijela sezone.prijedoruberalles je napisao/la:moze li neko da napise radi li se ista na istocnij tribini
Aj bar da rade , nego i oni drkaju ****! Za 3-4 sedmice "rada" napravili su samo kolibu u kojoj borave...Hemuli je napisao/la:
Rade 4 čovjeka. Ovim tempom neće biti do početka drugog dijela sezone.
rudarprijedor je napisao/la:AJ Rudaaarrrr![]()
![]()
Ajmo sutra da napunimo stadion ,sad nije tesko kad ga pola ima samo
pa vi to unapred ste se poceli radovatii a vama dolazi DRIM TIM iz grada Sarajevamnogo_smo_jaki je napisao/la:Ajmo danas po 3 boda protiv Olimpika!
Ajd' vidjećemo i taj "DRIM TIM" danas...pabizo je napisao/la:pa vi to unapred ste se poceli radovatii a vama dolazi DRIM TIM iz grada Sarajevamnogo_smo_jaki je napisao/la:Ajmo danas po 3 boda protiv Olimpika!
naravno i ima sta da se vidiHemuli je napisao/la:Ajd' vidjećemo i taj "DRIM TIM" danas...pabizo je napisao/la:pa vi to unapred ste se poceli radovatii a vama dolazi DRIM TIM iz grada Sarajevamnogo_smo_jaki je napisao/la:Ajmo danas po 3 boda protiv Olimpika!
KOJI SASTAV JE olimpicaMancini je napisao/la:Rudar-Olimpic 0:1
Neznam,možda ti prije saznaš!pabizo je napisao/la:KOJI SASTAV JE olimpicaMancini je napisao/la:Rudar-Olimpic 0:1
Ja sam vanI,,,,Mancini je napisao/la:Neznam,možda ti prije saznaš!pabizo je napisao/la:KOJI SASTAV JE olimpicaMancini je napisao/la:Rudar-Olimpic 0:1
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jurisicduska, Redfire16 i 41 gost.