Bas si darezljiv nemoj toliko bola , puno nam je i 4-to mjesto od koga jesamosarajvo je napisao/la:Sretno vam. Ove godine nek poredak bude sljedeci.
Sarajevo
Borac
Zeljo
Velez
nadam se da vam odgovara.....![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kad ces vratiti taj prostor sto gonjas u starom gradu? Zauzela stoka krezuba 'rvatske ducane!maximus je napisao/la:Sretno na livadi.
Neka dodje svih 300 navijaca
Ipak ste prosli prave pripreme
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
A ti brisi u Aluminijski idi gledaj izlozbu svog kluba to jest idi gledaj one 4 slike sto su izlozili i stavi jos 5 ili 6 glineni cupova da se ima nesto vidit da niste uzalud dolazili.maximus je napisao/la:Sretno na livadi.
Samo jedan klub Velež Mostar
Jesu podigli iza gola Ono R .
Mostaru U Srcu Velez Do Groba !
Mostaru U Srcu Velez Do Groba !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Veležovci,puno sreće sutra.Dolazi vam Čelik i Tosunović koji vas je ukopao prošle godine ali u dresu Zvijezde.Iskreno,nije neki napadač.Ako imate brzog i jakog stopera neće moći ništa.Oni koji su ga dobro čuvali dok je igrao u Zvijezdi nije mogao ništa.Sve se svodilo na primanje lopte na prsa i vraćanje nazad svom igraču.U šesnaestercu mašao nemoguće.Istina,opasan je oko šesnaest,zato mu nedajte prostor za šut.Mislim da ste trenutno bolji i zelim vam pobjedu.
- Crni gavran
- Kontakt:
I ja vama zelim da vas sutra Leotar dobro iskara(sportski)zvjezdas je napisao/la:Veležovci,puno sreće sutra.Dolazi vam Čelik i Tosunović koji vas je ukopao prošle godine ali u dresu Zvijezde.Iskreno,nije neki napadač.Ako imate brzog i jakog stopera neće moći ništa.Oni koji su ga dobro čuvali dok je igrao u Zvijezdi nije mogao ništa.Sve se svodilo na primanje lopte na prsa i vraćanje nazad svom igraču.U šesnaestercu mašao nemoguće.Istina,opasan je oko šesnaest,zato mu nedajte prostor za šut.Mislim da ste trenutno bolji i zelim vam pobjedu.
Velez dobija sutra sigurno, pa to je jasno i budali
Rodjenima, Mostarcima i posebno Mostarkama(nema ljepsih na dunjaluku
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
HAHAH ma kakav Tosunovic
Nemoze taj ni Meda
Daj nam Celik da se Igramo 
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Adnel je napisao/la:A ti brisi u Aluminijski idi gledaj izlozbu svog kluba to jest idi gledaj one 4 slike sto su izlozili i stavi jos 5 ili 6 glineni cupova da se ima nesto vidit da niste uzalud dolazili.maximus je napisao/la:Sretno na livadi.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
samosarajvo je napisao/la:Sretno vam. Ove godine nek poredak bude sljedeci.
Sarajevo
Borac
Zeljo
Velez
nadam se da vam odgovara.....![]()
Haha. Neznam, samo znam kad mi odlučimo izaći u Europu, to prvo i treće mjesto će biti jako upitno. Jer kad nama bude ćeif za Europe, pa imate nam zajedno vratiti, brat bratu 15 bodova
Ali neka još,Mirza hoće kad izađe da igra fudbal a ne tenis
Idemo nas 300 kako kažu,nastaviti gdje smo stali. Rođeni sretno i ako može jedna petarda za poćetak,čisto onako rekreativno za početak
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
U MOSTARU se vec osjeti fudbalska groznica,navijaci su vec po ulicama.
Pozivam sve koji su u blizini da dodju u KLUB NAVIJACA RA,okuljanje i zagrijavanje pocinje od 12 sati.
Vrijeme je pakleno,jos jedan plus za nas bice oko 40 c danas.
Po nekim najavam ocekuje se pun stadion,i dijaspora je tu tako da sam 100% siguran u ovo.
RA obecaje odlicnu atmosferu,parola,bakljada dimne sve je spremno....
jos samo da rođeni zabiju gol i da pjevamo....
samo tebe volimo aleale ......
sretno momci sretno mirza(cickovo ulje
)
Pozivam sve koji su u blizini da dodju u KLUB NAVIJACA RA,okuljanje i zagrijavanje pocinje od 12 sati.
Vrijeme je pakleno,jos jedan plus za nas bice oko 40 c danas.
Po nekim najavam ocekuje se pun stadion,i dijaspora je tu tako da sam 100% siguran u ovo.
RA obecaje odlicnu atmosferu,parola,bakljada dimne sve je spremno....
jos samo da rođeni zabiju gol i da pjevamo....
samo tebe volimo aleale ......
sretno momci sretno mirza(cickovo ulje
-
robijasi zenica
- Kontakt:
ev upravo krecem za mostar ima i nas oko 150
-
nijemi poliglota
- Kontakt:
Puno srece nasoj braci danas i da otvorite sezonu ponizenjem Celika...Hz&Ra
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ROBIJASI DOBRO DOSLI U MOSTAR.....
Taman da malo boje uhvatite na suncu:-))
samo fer i posteno neka bolji pobjedi.
a to su nadam se moji rođeni!
Taman da malo boje uhvatite na suncu:-))
samo fer i posteno neka bolji pobjedi.
a to su nadam se moji rođeni!
Pozdrav raja, evo opet sam se morao prijavljivat, ne znam ni ja koliko su me puta banovali
Neću se više zahebavat... Sretno ROĐENI danas.
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Pozdrav i tebi, MAJSTORE ZA BANOVANJERa`81 je napisao/la:Pozdrav raja, evo opet sam se morao prijavljivat, ne znam ni ja koliko su me puta banovaliNeću se više zahebavat... Sretno ROĐENI danas.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
"..to je moja prva ljubav, nezaborav moj,
crvena je boja krvi, crven Velež moj.."
Ko je RA, jel Drh, haha
Ko je RA, jel Drh, haha
Support Velez, It's logical! ★
prico sam sa momkom iz Zenice , javio mi je da ih slabo dolazi u Vrapcice najvise 40 ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
NijeMont0 je napisao/la:Ko je RA, jel Drh, haha
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
„Euro-asfalt“ novi partner Veleža
Fudbalski klub Velež jači je za još jednog sponzora. Tako će partner „Rođenih“ u ovoj sezoni biti respektabilna kompanija „Euro-asfalt“ iz Sarajeva. Ugovor o sponzorstvu je potpisan prije dva dana i vrijedi do kraja sezone 2011/2012.
Fudbalski klub Velež jači je za još jednog sponzora. Tako će partner „Rođenih“ u ovoj sezoni biti respektabilna kompanija „Euro-asfalt“ iz Sarajeva. Ugovor o sponzorstvu je potpisan prije dva dana i vrijedi do kraja sezone 2011/2012.
Mont0 je napisao/la:"..to je moja prva ljubav, nezaborav moj,
Ko je RA, jel Drh, haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.