[quote="muamer10"]nije 10 godina nego 10 na dresu, to je ta asocijacija, maradona, del piero, misimovic, itd, nisu mi usta puna zrnjskog neko jednostavno sam ostavio komentar, jel to nesmijem, novi mi je samo nick na forumu, a i da jesam sta ima veze, a ovu stranicu pratim odkad je nastala, eto komunjare vam zabranile, za bolje od ove lige ne znate, osvojili ligu, namlatio vas slovan i odma nevalja liga...valja liga u njoj igraju igraci svjetske klase, evo ja sam navijac zelje i nabrojat cu ti par igraca koji su zaradili milione ili ce zaraditi od nogometa a prosli su kroz zeljinu omladinsku skolu ili prvi tim: hasagic, muratovic, vladavic, jahic, dzeko (drug iz osnovne skole, iz razreda

), stilic, dialiba, beslija, itd.... ima kvaliteta samo moramo malo vise cijeniti svoje igrace, svoje omladince, drzati ih u klubovima sto duze i onda zaraditi prave novce, pricati kao npr. u hrvatskoj da su najbolji i da im je cijena "najmanje 10 miliona eura"
Tvoj klub je na tom putu, ima trenutno 5-6 mladih igraca za koje se moze zaraditi ogromna cifra samo ako se zadrze u klubu odredjeno vrijeme, a neki od njih su cak i sad za jace lige, ali...[/quote
Sta ce jadan ne bio zaradit ?najveci nam transfer u povjesti Hrgovic,da igra u nas Ronaldo cijenio bi se 50 000 eura!
Liga ne valja treba je smanjit i ukinut pauzu od 3 mjeseca zimi !Samo tako naprijed!