HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

adnan24
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la adnan24 » 22 jul 2009, 13:25

VB 1987 je napisao/la: Ja nisam rekao da ja znam, a da se razumijem u fudbal to mislim sigurno i samo sam htjeo da kazem kako razumijem na sta je covjek mislio, a ko ce uzeti ligu, e nije mjesto da o tome raspravljamo...

Pa upravo jest problem sta je on mislio-da zrinjski nece uzeti titulu zato sto su morali ranije krenuti sa pripremama...a u isto vrijeme pripreme su poceli i Sarajevo,Slavija,Siroki...od ekipa koje su imale vremena za pripremu stvarno ne vidim kandidata za titulu...mozda Olimpik :mrgreen:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 jul 2009, 13:38

VB 1987 je napisao/la:
Marin je napisao/la:Ove dvije utakmice su odigrane za 180 minuta ali se pripreme za njih trajale 15-20 dana ali hajde ti to nekome objasni!!!
Pojasni na sta si mislio, stvarno nisam razumio?!
Misli sam da se nisu toliko umorili od samih utakmica koliko od priprema za njih i sigurno bi se kasnije počeli pripremati za prvenstvo da nije bilo ovih europskih urakmica.

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 22 jul 2009, 13:39

Marin je napisao/la:Ove dvije utakmice su odigrane za 180 minuta ali se pripreme za njih trajale 15-20 dana ali hajde ti to nekome objasni!!!
Mnogima pa i Slovacima je liga već počela ili počinje uskoro,a naša tek za 40 dana!!!
Kakvih ba 40 dana? :D
Nadam se da ce i Sarajevo prezivjeti istu sudbinu kao i zrinjski a siroki nek pobjedi al nek ne prode dalje kao ni slavija (neka pobjeda radi onih bodova :D)
Ovo sve brzo prode i svi snovi padose za 15 dana.Bolje bilo prije kad je recimo Zeljo igrao prvo kolo protiv oni manji klubova pa je tad evropa dugo trejala,penrossa,akranes,anorthozis :D,...
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 jul 2009, 13:42

LaCosta je napisao/la:
Mnogima pa i Slovacima je liga već počela ili počinje uskoro,a naša tek za 40 dana!!!
Kakvih ba 40 dana? :D
Ma zajeb :D :D
Uglavnom , prošal je bolja i puno puno skuplja ekipa,a mi smo ih opet pobjedili , makar u Mostaru. Dokazali smo svima da ipak ima neke kvalitete u Zrinjski i u oboj ligi. Nije nešto golemo ali opet nismo ni najlošiji kako je pisalo na onoj tablici što je se bila pojavila. Ponavljam igrali smo oslabljeni za 5 standardnih prvotimaca koji su donijeli prvenstvo,a zamijenili su ih mahom golobradi maldići.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 22 jul 2009, 14:32

Upravo i ja dođoh iz Bratislave...

Drama ljudi sve bilo što se tiće nas ULTRASA...
GOORRILLLLOOOOOO....

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 14:45

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Upravo i ja dođoh iz Bratislave...

Drama ljudi sve bilo što se tiće nas ULTRASA...
GOORRILLLLOOOOOO....

IDEMO PO NOVE POBJEDE

Ma neka ste se proveli, beš rezultat, neka je gorilo.

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 22 jul 2009, 15:12

koliko je bilo vasih u bratislavi??ima li kakav video!!??

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 15:17

aakiica_sa je napisao/la:koliko je bilo vasih u bratislavi??ima li kakav video!!??
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 15:38

Dobar broj Ultrasa,svaka im cast,bez ikakvih incidenata ,prava navijacka skupina koja voli svoj klub,nema veze,Zrinjski postaje sve praceniji svake godine jeb... nas nekvaliteta premier lige i mali broj kvalitetnih utakmica gdje realno gledajuci i svi sponzori sve vise napustaju nase klubove zbog nikakvog marktinga dovoljno je samo reci BHT- I CEMU DA se nadamo,tj nadali smo se al kako kazu:nada posljedna umire,jes al nasa bas svaki put umre u BiH!
Nema spasa za nas nogomet ili liga 10 ili neka balkanska liga koja ce privuc sponzore a ovako ce nam uvijek biti nekad su se bojali nasih klubova s balkana sad svi mole boga da ih izvuku u pretkolu!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 jul 2009, 15:45

Komunikacija je napisao/la:Dobar broj Ultrasa,svaka im cast,bez ikakvih incidenata ,prava navijacka skupina koja voli svoj klub,nema veze,Zrinjski postaje sve praceniji svake godine jeb... nas nekvaliteta premier lige i mali broj kvalitetnih utakmica gdje realno gledajuci i svi sponzori sve vise napustaju nase klubove zbog nikakvog marktinga dovoljno je samo reci BHT- I CEMU DA se nadamo,tj nadali smo se al kako kazu:nada posljedna umire,jes al nasa bas svaki put umre u BiH!
Nema spasa za nas nogomet ili liga 10 ili neka balkanska liga koja ce privuc sponzore a ovako ce nam uvijek biti nekad su se bojali nasih klubova s balkana sad svi mole boga da ih izvuku u pretkolu!

Dok su se igrale lige ex JU tvoj klub je tumarao po mahalskim ligama, i tata i mama su ti navijali za velez i ova liga i ova drzava u kojoj igra tvoj zrinjski ti je omogucila da ti klub igra utakmice protiv slovana, veleza, zelje, sarajeva itd... I kad bi se igrala ta liga (koja se vjerovatno nikad nece igrati), taj tvoj "klub" ne bi dobio pozivnicu u nju, itd, itd, itd,.....

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 15:49

Aj muamere10 (godine,jel) ohladi ziv bio,nije Zrinjski nastupao po mahalama jer je zabranjen od komunista ,vidim tek si novi pa ti puna usta zrinjskog,vjerujem da ces doci k sebi dok jos imas kome,a za tu balkansku ligu ako ikad i bude zna se tko ce dobit pozivnicu,a ligu nam ne smiju smanjit na 10 klubova jer kako bi inace velikani tipa Vehleza igrali u njoj jedva u ligi 16 ostali :roll:

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 22 jul 2009, 15:54

Cetri laka komada sto bi Marijan reko :D :D :D :D :D :D :D :D
I vi prvaci BiH, ma nemate pojma.
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 15:54

JuventusTorino je napisao/la:Cetri laka komada sto bi Marijan reko :D :D :D :D :D :D :D :D
Zamisli kakvi su ostali :D

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 22 jul 2009, 15:57

dušmani KREPAJTE- i ove godine tutnjamo bh ligom 8-)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 22 jul 2009, 15:58

Komunikacija je napisao/la:
JuventusTorino je napisao/la:Cetri laka komada sto bi Marijan reko :D :D :D :D :D :D :D :D
Zamisli kakvi su ostali :D
Isti ko i vi, samo sto vi imate malo vise stele i para :D
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 16:00

Nisi ti nikad gledao NAS I VAS,velika je razlika jer mi smo losi al brate vi ste katastrofa! :D

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 jul 2009, 16:01

nije 10 godina nego 10 na dresu, to je ta asocijacija, maradona, del piero, misimovic, itd, nisu mi usta puna zrnjskog neko jednostavno sam ostavio komentar, jel to nesmijem, novi mi je samo nick na forumu, a i da jesam sta ima veze, a ovu stranicu pratim odkad je nastala, eto komunjare vam zabranile, za bolje od ove lige ne znate, osvojili ligu, namlatio vas slovan i odma nevalja liga...valja liga u njoj igraju igraci svjetske klase, evo ja sam navijac zelje i nabrojat cu ti par igraca koji su zaradili milione ili ce zaraditi od nogometa a prosli su kroz zeljinu omladinsku skolu ili prvi tim: hasagic, muratovic, vladavic, jahic, dzeko (drug iz osnovne skole, iz razreda :-) ), stilic, dialiba, beslija, itd.... ima kvaliteta samo moramo malo vise cijeniti svoje igrace, svoje omladince, drzati ih u klubovima sto duze i onda zaraditi prave novce, pricati kao npr. u hrvatskoj da su najbolji i da im je cijena "najmanje 10 miliona eura"
Tvoj klub je na tom putu, ima trenutno 5-6 mladih igraca za koje se moze zaraditi ogromna cifra samo ako se zadrze u klubu odredjeno vrijeme, a neki od njih su cak i sad za jace lige, ali...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 16:05

[quote="muamer10"]nije 10 godina nego 10 na dresu, to je ta asocijacija, maradona, del piero, misimovic, itd, nisu mi usta puna zrnjskog neko jednostavno sam ostavio komentar, jel to nesmijem, novi mi je samo nick na forumu, a i da jesam sta ima veze, a ovu stranicu pratim odkad je nastala, eto komunjare vam zabranile, za bolje od ove lige ne znate, osvojili ligu, namlatio vas slovan i odma nevalja liga...valja liga u njoj igraju igraci svjetske klase, evo ja sam navijac zelje i nabrojat cu ti par igraca koji su zaradili milione ili ce zaraditi od nogometa a prosli su kroz zeljinu omladinsku skolu ili prvi tim: hasagic, muratovic, vladavic, jahic, dzeko (drug iz osnovne skole, iz razreda :-) ), stilic, dialiba, beslija, itd.... ima kvaliteta samo moramo malo vise cijeniti svoje igrace, svoje omladince, drzati ih u klubovima sto duze i onda zaraditi prave novce, pricati kao npr. u hrvatskoj da su najbolji i da im je cijena "najmanje 10 miliona eura"
Tvoj klub je na tom putu, ima trenutno 5-6 mladih igraca za koje se moze zaraditi ogromna cifra samo ako se zadrze u klubu odredjeno vrijeme, a neki od njih su cak i sad za jace lige, ali...[/quote

Sta ce jadan ne bio zaradit ?najveci nam transfer u povjesti Hrgovic,da igra u nas Ronaldo cijenio bi se 50 000 eura!
Liga ne valja treba je smanjit i ukinut pauzu od 3 mjeseca zimi !Samo tako naprijed!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 16:07

KAd će video navijanja. I am curious. ;)

suppa_FMB
Kontakt:

Post Postao/la suppa_FMB » 22 jul 2009, 16:13

Citam dugo ovaj forum i tek sam sad imo potrebu da se registrujem kad sam procito ovo more nebuloza i gluposti. Nisam navijac Zrinjskog ali cu biti kratak :

Ko sinoc nije navijo za naseg aktuelnog prvaka Zrinjskog neka se zapita je li zivotinja ili covjek.

Pozdrav iz Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.