Gledaj ovih levata na forumu sto grobove karaju
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Gdje je onaj zole nabijem mu ga

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
cema jel to ona sto si mi govorio ???? il je neka drugaPapastathopoulos je napisao/la:vidi ebaca, sto razmjenjuju sexualna iskustva![]()
joj kad se sjetim jednom, bio vikend, ja se napio ko stoka, i vidio jednu curu, brate, manekenka, znaci SVE ima, svaka celija na tijelu joj je dobra...i ja ko pijan, pridjem joj, reko "mozemo li ja i ti malo izac van i popricat" kaze ona, "ma jojj, ne bi ja" reko "sto bona" , kaze "ma imam momka"
mozda i nije imala momka, al i ja sam znao koga cu odabrat
meni svejedno, ja reko "ma Boze moj, nista"
![]()
i samo odem za sto i nastavim tuci po vodki
![]()
![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Ma ne bre,na keju sedim sa ortacima onde u onom kaficu iznad Kapetanije sto ima terasu nad Dunavom verovatno znas kojem,i vidim u meniju Staropramen,kontam isti kao u Pragu jer sam ga tamo pio.Brate kada ga je doneo mogao sam izvrsiti 'ladno genocid nad ribama u Dunavu kako je ocajan,da mi je saznati gde ga pune da im idem zapaliti fabriku.Tribalian je napisao/la:Brate sta ti jeDevil je napisao/la:Joj @Trib brate,opet veceras zamalo nisam nesta overio,ovaj put me mogao Dunav zapamtiti ali ne od pijanstva nego od ocaja.
![]()
![]()
Neka riba,a? Jesi na Pancevacki isao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da se ovaj DeBil udavi u Dunavu nesto ga previse voli 
PRavo da ti kazem ne bi ni mene cudilo.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne bi me cudilo da se ovaj DeBil udavi u Dunavu nesto ga previse voli
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
It is I, Lekler 
Šta ti nabiješ e moj denzaSarajlijc@ je napisao/la:Gdje je onaj zole nabijem mu ga![]()
Gledaj ovih levata na forumu sto grobove karaju![]()
A jesi vidio levata nisu oni bačje ko ja i ti pa da vodaju aviJone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Uh al sam se smrzn'o.... Nasapunjo se i nestalo vruće vode.... 
Nema mi ništa draže neg toUnica_Liverpool_ je napisao/la:Uh al sam se smrzn'o.... Nasapunjo se i nestalo vruće vode....
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Šta ti nabiješ e moj denzaSarajlijc@ je napisao/la:Gdje je onaj zole nabijem mu ga![]()
![]()
Vala meni slabo ide s avijonima al kad god se neki zainteresuje za mene il je psihički nestabilna il ja tad imam para
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje si zole kad cemo fm-a ?LBJ MVP je napisao/la:Šta ti nabiješ e moj denzaSarajlijc@ je napisao/la:Gdje je onaj zole nabijem mu ga![]()
![]()
Stravičan udes na Koševu, udes motora i auta
Ako je neko prosao zeljet ce da nije
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110806088" onclick="window.open(this.href);return false;nime_tm87 je napisao/la:Stravičan udes na Koševu, udes motora i autaAko je neko prosao zeljet ce da nije
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- neutralan__
- Kontakt:
Jeste li čuli da ako želite visoku djecu, nađite partnera iz drugog grada
.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jebli ih motori nije ni cudo da ginu kako vozehaxonja je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110806088" onclick="window.open(this.href);return false;nime_tm87 je napisao/la:Stravičan udes na Koševu, udes motora i autaAko je neko prosao zeljet ce da nije
E raja imam jedno pitanje...Danas sam bio u teretani prvi put,kad sam dosao kuci i kad sam se ohladio uvidio sam da lijevu ruku ne mogu ispruziti do kraja,javlja se bol na predjelu ispod bicepsa...Zna li netko je li to normalno ili...??Hvala unaprijed... 
Normalno je, naravno!enobarca je napisao/la:E raja imam jedno pitanje...Danas sam bio u teretani prvi put,kad sam dosao kuci i kad sam se ohladio uvidio sam da lijevu ruku ne mogu ispruziti do kraja,javlja se bol na predjelu ispod bicepsa...Zna li netko je li to normalno ili...??Hvala unaprijed...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ok,hvala jos jednom na odg...kobe24 je napisao/la:Normalno je, naravno!enobarca je napisao/la:E raja imam jedno pitanje...Danas sam bio u teretani prvi put,kad sam dosao kuci i kad sam se ohladio uvidio sam da lijevu ruku ne mogu ispruziti do kraja,javlja se bol na predjelu ispod bicepsa...Zna li netko je li to normalno ili...??Hvala unaprijed...Vremenom kako se ti budes navikavao, poslije treninga nece biti bolova. Nista ne brini!
- neutralan__
- Kontakt:
Što mrzim ovaj naš pogani narod i mahalaške priče
.Kada se nešto desi uopšte ne možeš znati šta je istina
.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne znam za koju sam ti govoriojasmin256 je napisao/la:cema jel to ona sto si mi govorio ???? il je neka drugaPapastathopoulos je napisao/la:vidi ebaca, sto razmjenjuju sexualna iskustva![]()
joj kad se sjetim jednom, bio vikend, ja se napio ko stoka, i vidio jednu curu, brate, manekenka, znaci SVE ima, svaka celija na tijelu joj je dobra...i ja ko pijan, pridjem joj, reko "mozemo li ja i ti malo izac van i popricat" kaze ona, "ma jojj, ne bi ja" reko "sto bona" , kaze "ma imam momka"
mozda i nije imala momka, al i ja sam znao koga cu odabrat
meni svejedno, ja reko "ma Boze moj, nista"
![]()
i samo odem za sto i nastavim tuci po vodki
![]()
![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.