FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 06 avg 2011, 15:36

nick je napisao/la:
mi dovodimo ono sto nam treba i to sve djabe a platne liste vasih igraca mogli smo svi vidjet problem je samo sto ih ne isplacujete... :D ponosni ste sto ste uvezali 2 redovne plate :mrgreen:
"Ma džaba ti to njemu"... :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 06 avg 2011, 15:44

samosarajvo je napisao/la:
o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Inace clanu skupine mrzitelja Željezničara ili ti ga simpatizeru dinama dresdna kluba kojem ne znate ni ime trenera, niti ijednog igraca, plus nekog s tribine ( malo guglaj pa nauci koje ime) se naso pametovat o nekoj drugoj navijackoj skupini...
Pa dok vas klub gubi sa 0:2 stadionom se cuje dinamo dresden, i raduje se porazu Želje. De malo zapitaj se za koga ti navijas, a ne samo pratiti sta rade druge...
Malo proguglaj i vidi sta su ti maniajci uradili za srebrenicu i sl, od organizovanih odlazaka na mars mira, posjete potocarima itd, vidi jel ikada tvoja mala skupina puna kompleksa ista slicno uradila...
I da smo gubili 0:7 (iako to samo vi mozete) opet bi se dalo 2-3 minute podrske UD i opet bi se pjevalo do 90 minute iz sveg glasa i opet bi nas otislo na sljedece gostovanje vise nego vas. I oept bi pravili bolju atmosferu nego vi i opet smo bolji navijaci nego vi. Pomiri se sa tim.

Vi dovedete sve fol extra igrace tipa Smajica,Kvesica,Adilovica,Selimovica plus imate trenera koji je sa ekipom 2 godine a imate i bruku pare (koje su vjerovatno u necijem dzepu vec) od Dzeke,Sehica itd a opet se obrukate vise nego mi koji smo izgubili 2 extra igraca a doveli igrace iz SASKA,Buducnosti isl..ali uvjek ste bili mali i ostat cete.

Moja dalja diskusija na ovoj temi je zvrsena. Sve je poceo neki vas kloc koji je rekao da mi najmanje navijamo za svoj klub a ti si nastavio.
Sigurno smo mali sto imamo vise titula, 30 evropskih utakmica vise i sto imamo svoj stadion itd itd

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 avg 2011, 16:15

pustite njih.. dva su važnija posta na temi, nego što je ovaj oko kojeg raspravljate.. a to su:
bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...

Nije bitno jesi li mladji ili stariji , jesi li ultra ili si casual , jel volis navijati ili sjediti, sutra dodji i pomozi...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 avg 2011, 16:49

99% muške populacije ove države igra kladionicu. nemojmo pretjerivati i ići u paranoju.

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 avg 2011, 17:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...

Nije bitno jesi li mladji ili stariji , jesi li ultra ili si casual , jel volis navijati ili sjediti, sutra dodji i pomozi...
eh evo vam sad prilike kad se postavljali one slike union berlin svi bi dosli ETO VIDJECEMO VAS SUTRA ! SVI DOCI I POMOCI !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 avg 2011, 17:25

Ja pitam jednog jarana za ovu akciju, da ide sa mnom, on kaže jutros bila :shock:
Ko koga sada mulja ovdje :lol: :lol:

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 06 avg 2011, 17:28

Omar500 je napisao/la:Ja pitam jednog jarana za ovu akciju, da ide sa mnom, on kaže jutros bila :shock:
Ko koga sada mulja ovdje :lol: :lol:
bila jutros

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 avg 2011, 17:34

ja sam jutros prolazio ono nasmladi igrali protiv sirokog brijega i bilo jedno 20-tak Manijaka ali ja sam mislio da uplacuju za Siroki Brijeg !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 avg 2011, 17:41

Cega mislim svaka cast za akciju al da raja dolazi i to pa nek se gospoda Osim, Muharemovic, Zujo i Biscevic organizuju i neka vec pokrenu nesto za stadion. Ako bude i sljedece godine na Kosevu treba raja bojkotovati tekmu hocemo da igramo na nasem stadionu!!!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 06 avg 2011, 18:15

Kadeti:
Željezničar - Široki Brijeg 2:1

Juniori:
Željezničar - Široki Brijeg 4:1
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 18:23

Joint_Union je napisao/la:Kadeti:
Željezničar - Široki Brijeg 2:1

Juniori:
Željezničar - Široki Brijeg 4:1
Nadam se da će se i seniori povesti tim primjerom...

Borac vodi 0:1, nadam se da će odigrat makar neriješeno, ne treba nam da se odma razmašu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 06 avg 2011, 18:25

Ma yebo Smorac.Mi moramo gledati samo sebe i truditi se da budemo bolji iz tekme u tekmu.Kontinuitet je veoma bitan!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 avg 2011, 18:44

Tek prvenstvo, a mi odmah gledamo na druge...Prvo kolo! Prvenstvo se zahktuva tek nakon 7. ili 8. kola, tek onda treba početi kalkulisati...

Nama smo mi trenutno najbitniji, nakon četvrtka, potrebno je osvježiti ekipu i sutra aBd spremno izaći na megdan... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 18:46

Ne treba biti puno pametan da se zaključi da su nam Borac i Sarajevo najveći rivali, ili neko hoće reći da će Travnik nakon osam kola biti prvi... ja računam s ove dvije ekipe od prvog kola, a vi kako hoćete...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 06 avg 2011, 18:46

Nastavi onda.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 avg 2011, 18:48

BHT PRENOSI DERBI NA PECARI

Podsjetimo da je prenos susreta na Pecari dolazio pod znak pitanja jer se iz BHT-a niko nije oglasio nakon što su iz Širokog Brijega poslali dopis.

Ipak, kako saznajemo sve je dogovoreno jučer kasno i gledatelji će putem malih ekrana moći uživati u okršaju Širokog i Željezničara.
#samoRudar #zauvijek

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 avg 2011, 19:24

Na Piroti 2:2 Haris Bešlija
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 19:27

babilonTM je napisao/la:Na Piroti 2:2 Haris Bešlija
A u Mostaru 2:1, Bajro Spahić :mrgreen:

Borac 0:1

Glory glory Man United!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:28

Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 19:33

kimbo je napisao/la:Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami :D
jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obad :D , dudic,seslija itd ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Samba71 i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []