FK Kozara Gradiška
Re: FK Kozara Gradiška
Kakvo je interesovanje za utakmicu ?
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ako budete igrali kao u prijateljskoj sa Zvijezdom nećete dobro proći.Želim vam prvu pobjedu protiv šampiona.Ako njih dobijete računajte opstanak u ligi.
Borac vodi, zasluzeno, bolji je, sanse trazith protiv sebi ravnih. Imala i Kozara par prilika dobrih, borac ima posjed lopte. Lesinara 300.
www.fkkozara.net
evo i par slika sa tekme.

ostale mozte pogledati na http://fkkozara.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ostale mozte pogledati na http://fkkozara.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Avalanche je napisao/la:evo i par slika sa tekme.
koliki je kapacitet ove vase tribine ove sto je pokrivena
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
3000 sjedecih mjesta i ima jos malo tribine bez stolica a nadkriveni dio mislim da ima 1800.
ok hvala drug
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Nadkriveni dio 2200, a jos je dodano 1000, a moze se jos 1000 ja mislim. Ova za goste 300
www.fkkozara.net
Ako su ovo nove lopte predobre su. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Danas se vidjelo ono sto je trener Marinovic i isticao par puta, NEMA SREDINE terena, odbrana ok, onaj Leonid sve u vazduhu pokupi, napad je solidan, ali nema ko da poveze. Solidna igra mladog Gnjatica, inace najboljeg igraca prveRS prosle sezone, ali to je to, fali mu neko jos i to bi puno bolje izgledalo... Ali ja mislim dok se jos malo razigraju i opuste, vecini je prvi put da idraju PL da cemo biti tvrd orah...
www.fkkozara.net
Sve se nadam da bi Basara mogao popuniti tu sredinu samo mu jos treba da se uigra sa ostalima jer nije bio od pocetka priprema.KreKre je napisao/la:Danas se vidjelo ono sto je trener Marinovic i isticao par puta, NEMA SREDINE terena, odbrana ok, onaj Leonid sve u vazduhu pokupi, napad je solidan, ali nema ko da poveze. Solidna igra mladog Gnjatica, inace najboljeg igraca prveRS prosle sezone, ali to je to, fali mu neko jos i to bi puno bolje izgledalo... Ali ja mislim dok se jos malo razigraju i opuste, vecini je prvi put da idraju PL da cemo biti tvrd orah...
Kozic je daleko najbolji igrac Kozare,ako nastavi ovako braniti daleko ce stici !!!
Nije mi se Basara juce svidio, odakle je dosao. Onaj napadac, da li je Nikic, ili onaj iy Slobode, 14, on nije los, dobar u skoku
www.fkkozara.net
Basara je dosao iz Madjarske imas na youtube njegov klip pa pogledaj kakav je igrac, Nikic je bio na tribinama bas je iza mene sjedioKreKre je napisao/la:Nije mi se Basara juce svidio, odakle je dosao. Onaj napadac, da li je Nikic, ili onaj iy Slobode, 14, on nije los, dobar u skoku

Ma to preko klipova...
a u napadu Kojic kao desno krilo nije los, ali lijevo je haos, kad krene Kovacevic u napad uzas, a ni Ujic nije za pohvaliti. Znaci treba lijevo neko, i sa Gnjaticem neko u sredini, ofanzivniji od njega, nadam se da ce Basara proigrati

www.fkkozara.net
Hoce li ko od vas dolaziti u Tuzlu slijedece kolo , da sjednemo ljudi jer kod mene sva moja porodica potice iz Gradiske tacnije iz Dubrava odakle je i moje prezime , pa tako svako iz Gradiske je uvijek meni dobro dosao da uzivamo .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ja bi rado dosao ali u sobotu radim drugu smjenuTaRgEt_ je napisao/la:Hoce li ko od vas dolaziti u Tuzlu slijedece kolo , da sjednemo ljudi jer kod mene sva moja porodica potice iz Gradiske tacnije iz Dubrava odakle je i moje prezime , pa tako svako iz Gradiske je uvijek meni dobro dosao da uzivamo .

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.