Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Kraj.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
samosarajvo
- Kontakt:
13 razlike opet ...
ne moze Adi sam :S
ne moze Adi sam :S
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Eh sada nazalost ni furiozna 4/4 tesko da moze pomoci.
BosnaE
Nazalost, tako je! A bio sam se ponadao nekom povratku, ali izgleda nista od toga..neno#4 je napisao/la:Kraj.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi jbt ,kad smo pratili prethodne mečeve ,pgađali slobodna ko od šale u zadnjim sekundama protiv Izraela išlo ko s pjesmom ,sad neće nema šanseneno#4 je napisao/la:Kraj.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
samosarajvo
- Kontakt:
18 razlikenewton_heath_lyr je napisao/la:Eh sada nazalost ni furiozna 4/4 tesko da moze pomoci.
krivo mi je jer su se vratili do minus 3 ali opet nisu uspjeli
probst izgubit sto manje razlike, da nas ne nabiju do -30
Kljucno je:
- Zaustaviti im vanjski sut, pogotovo Rebca i Nikolica. Ako udju na pocetku u seriju promasaja, nasi su.
- Ne dozvoliti im da se na pocetku odlijepe.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
samosarajvo
- Kontakt:
sve si rekao.neno#4 je napisao/la:Kljucno je:
- Zaustaviti im vanjski sut, pogotovo Rebca i Nikolica. Ako udju na pocetku u seriju promasaja, nasi su.
- Ne dozvoliti im da se na pocetku odlijepe.
Steta, nit su nasi raspolozeni nit imaju srece a njihovi ubacuju sve zivo, trice ulaze samo tako.
Nego kad se igra za 3 mjesto ?
13 trica nam dali, dosadasnji prosjek im je bio 6 po utakmici 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zato mi je i krivo.dino-92 je napisao/la:13 trica nam dali, dosadasnji prosjek im je bio 6 po utakmici
Od nase famozne trojke samo je jedan bio i to polu raspolozen, Zahiragic.
Buza katastrofa. Da je pogodio sva slobodna sad bi nerjeseno bilo.
Lulic sem onih skokova nista.
I pored toga sto nasi nisu bili raspolozeni dodatni problem je trica Slovenije koja je ulazila samo tako. Svaki sut je isao u kos. Nema toga ko ce me uvjerit da oni to tako pucaju uvjek i da su za 20 poena kvalitetniji od nas. Posrecilo im se protiv nas i zato mi je jos vise krivo. Kad nam je srece trebalo nije je bilo.
Valjda ce je biti za 3 mjesto protiv Izraela.
- legenda reala
- Kontakt:
Vidim kolega neno se isključio i ja sam više ne pratim nikako ,ne mogu žao mi momaka jer su ginuli u prethodnim mečevima i sad im se sve to ovako vrati
Nema veze što nismo ušli u A diviziju ,momci su se borili i treba im čestitati ,nek dobijemo jedno tri igrača iz ove ekipe za A tim u budućnosti ja zadovoljan ,još priključiti neke igrače i eto vidim da im je Sandro večeras davao podršku svo vrijeme ,možda da je on bio večeras bi dobili Slovence ,al ko zna

LBJ MVP ne serite više sa ovim prepucavanjem ,evo počele su i uvrede ,jbs došo si da kuhaš
Nema veze što nismo ušli u A diviziju ,momci su se borili i treba im čestitati ,nek dobijemo jedno tri igrača iz ove ekipe za A tim u budućnosti ja zadovoljan ,još priključiti neke igrače i eto vidim da im je Sandro večeras davao podršku svo vrijeme ,možda da je on bio večeras bi dobili Slovence ,al ko zna
LBJ MVP ne serite više sa ovim prepucavanjem ,evo počele su i uvrede ,jbs došo si da kuhaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Potpis....sve cestitke nasim momcima na trudu.legenda reala je napisao/la:Vidim kolega neno se isključio i ja sam više ne pratim nikako ,ne mogu žao mi momaka jer su ginuli u prethodnim mečevima i sad im se sve to ovako vrati![]()
![]()
Nema veze što nismo ušli u A diviziju ,momci su se borili i treba im čestitati ,nek dobijemo jedno tri igrača iz ove ekipe za A tim u budućnosti ja zadovoljan ,još priključiti neke igrače i eto vidim da im je Sandro večeras davao podršku svo vrijeme ,možda da je on bio večeras bi dobili Slovence ,al ko zna![]()
BosnaE
Eh jbg poraz.
Cestitke nasim momcima sto su nas cinili ponosnim ovih dana, i svaka cast za najveci uspjeh u historiji.
Volim te BiH!
Cestitke nasim momcima sto su nas cinili ponosnim ovih dana, i svaka cast za najveci uspjeh u historiji.
Volim te BiH!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
legenda reala je napisao/la:Vidim kolega neno se isključio i ja sam više ne pratim nikako ,ne mogu žao mi momaka jer su ginuli u prethodnim mečevima i sad im se sve to ovako vrati![]()
![]()
Nema veze što nismo ušli u A diviziju ,momci su se borili i treba im čestitati ,nek dobijemo jedno tri igrača iz ove ekipe za A tim u budućnosti ja zadovoljan ,još priključiti neke igrače i eto vidim da im je Sandro večeras davao podršku svo vrijeme ,možda da je on bio večeras bi dobili Slovence ,al ko zna![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nema se sta cestitati ni slaviti. Ovo me podsjeca na slavljenje baraza u fudbalu, da bi se po okoncanju istog, shvatilo o kakvom se debilizmu radilo.
Steta za momke; prije svega jer bi plasman u A diviziju , bio dobar mamac za Djedovcia Jr i Gacica. Ovako je sve na dugu stapu, i samo cekam dan kad ce nam opet uletit ku*cina, tj vijest da su odlucili igrat za spaniju. (Nedim vec ima ponudu)
Ovo treba sto prije zaboravit, a kljuc za buducnost je da savez bude u stalnom kontaktu s ovom dvojicom iz Spanije. Bilo bi dobro da i Buza ispliva u EL igraca, ali neko bi ga, prije svega, trebao izbavit iz ove mocvare.
Steta za momke; prije svega jer bi plasman u A diviziju , bio dobar mamac za Djedovcia Jr i Gacica. Ovako je sve na dugu stapu, i samo cekam dan kad ce nam opet uletit ku*cina, tj vijest da su odlucili igrat za spaniju. (Nedim vec ima ponudu)
Ovo treba sto prije zaboravit, a kljuc za buducnost je da savez bude u stalnom kontaktu s ovom dvojicom iz Spanije. Bilo bi dobro da i Buza ispliva u EL igraca, ali neko bi ga, prije svega, trebao izbavit iz ove mocvare.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... ameID=9593" onclick="window.open(this.href);return false;
Poluvrijeme 33 - 29 za Izrael..
Poluvrijeme 33 - 29 za Izrael..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Poveli smo

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
44:48
Buza rezervisan zasad. Al' zato ostali vuku. Ajmo momci!
Ispravka mala, evo povuk'o i Buza.
edit: 44:50!
Buza rezervisan zasad. Al' zato ostali vuku. Ajmo momci!
Ispravka mala, evo povuk'o i Buza.
edit: 44:50!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
50 - 44...
Najgoru utakmicu na turniru smo odigrali jucer...I to najvazniju

Najgoru utakmicu na turniru smo odigrali jucer...I to najvazniju
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.